NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
nem tudom, én egy kicsit féltem az duna tv oszkár kzvetítés után, milyen lesz ebben a magyarAki nézi a SportTV-t az milyen ? Én maradtam a jól megszokott nfl networknél, game passonSztem nagyon jó én nagyon élvezem kár hogy holnap már nem lesz (nem lebecsülve azt amit Löfliék készítenek)
Bosa wut
Heisman Trophy
dande
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
most tunsil jön😊
több mint 8 éve
Boldog vagyok hogy nem Ramseyre kell dobálnunk évi kétszer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
És tunsil lemegy a ravensig...Nem fogjuk kivinni így.
peach
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Aki nézi a SportTV-t az milyen ? Én maradtam a jól megszokott nfl networknél, game passonSztem nagyon jó én nagyon élvezem kár hogy holnap már nem lesz (nem lebecsülve azt amit Löfliék készítenek)
Bosa wut
Heisman Trophy
több mint 8 éve
És tunsil lemegy a ravensig...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
woooowBuckner hozzánk?
Drip
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 8 éve
ervinator
1 700
Akkor most jön Zeke
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Bosa amúgy hol fog játszani, belül vagy kívül?
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Kampman
28 289
Aki nézi a SportTV-t az milyen ? Én maradtam a jól megszokott nfl networknél, game passonjobb, mint a Harmadik Félidő
Bosa wut
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Bosából lehet a következő Watt? | fehér |nem hiszem, hogy center lesz 😛
Borbinho
több mint 8 éve
mikor lesz az elso trade?!Nálunk, ha Ramsey megy ki most.
Pari
több mint 8 éve
Estét! Hmmm-hmmm akkor most Ramsey vagy Zeke hozzánk és boldogság. 8)
több mint 8 éve
Aki nézi a SportTV-t az milyen ? Én maradtam a jól megszokott nfl networknél, game passonjó
Bosa wut
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Bosából lehet a következő Watt? | fehér |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
mikor lesz az elso trade?!
több mint 8 éve
Aki nézi a SportTV-t az milyen ? Én maradtam a jól megszokott nfl networknél, game passonBosa wut
több mint 8 éve
kezdődik
több mint 8 éve
XXII
2
jó estét eddig nincs meglepedésNeked is,azok majd szezon közben lesznek 😀
Heisman Trophy
több mint 8 éve