NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
kit? Guice?Most valamiért olyan érzésem van, hogy lehet TE-t húzunk. Igen, vannak ott játékosok, de idén jó a class, Bryant helyett kell másik célpont, ah nem tudom.hallottam már hozzátok RB-t is első körben Bell helyére 😀
S vagy ILB kellene, de félek h vki az O-ba jön..
tenorx
Löfli
több mint 6 éve
No választanak
több mint 6 éve
Most valamiért olyan érzésem van, hogy lehet TE-t húzunk. Igen, vannak ott játékosok, de idén jó a class, Bryant helyett kell másik célpont, ah nem tudom.hallottam már hozzátok RB-t is első körben Bell helyére 😀
S vagy ILB kellene, de félek h vki az O-ba jön..
tenorx
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Vele lesz meg az az 5 perc. Abból 4 a cigi és zuhiLandry, ha jönne, akkor egy 5 percig nem leszekAkkor Alexis ma kimarad?
Wyatt
kristóf17
több mint 6 éve
"you just have a lot of guys available" Steve Smith strikes again
több mint 6 éve
Most valamiért olyan érzésem van, hogy lehet TE-t húzunk. Igen, vannak ott játékosok, de idén jó a class, Bryant helyett kell másik célpont, ah nem tudom.S vagy ILB kellene, de félek h vki az O-ba jön..
több mint 6 éve
Megy lefelé az óra nagyon. Csak nem letréd?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Punter elso korben. Masodikban pedig long snapper. Harmadikban hogy ne legyen reach K es jok leszunk. lol.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Josh miatt sem sírnékLandry, ha jönne, akkor egy 5 percig nem leszekCB vagy Safety nem játszik ?
Wyatt
Drip
több mint 6 éve
A középső 3-ast tessék csak meghagyni Coughlinnak.Hát igen, ez borítékolható volt.Justin Reid /Will Hernandez /Courtland Sutton/DJ Moore/Josh Jackson/tökömtudja😁
És akkor most mi a faszt fogunk csinálni 😀
tenorx
Fast Willie
több mint 6 éve
Landry, ha jönne, akkor egy 5 percig nem leszekAkkor Alexis ma kimarad?
Wyatt
több mint 6 éve
Landry, ha jönne, akkor egy 5 percig nem leszekHúsz mp.
Wyatt
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Jó akkor minden LBt elvittek előlünk, ahogy vártuk jön a letrade vagy RB ami wtfazt mi csinaljuk... pont igy mint irod...sajna
dande
több mint 6 éve
Landry, ha jönne, akkor egy 5 percig nem leszekelég lesz 2 is
Wyatt
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Landry, ha jönne, akkor egy 5 percig nem leszekCB vagy Safety nem játszik ?
Wyatt
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
Landry, ha jönne, akkor egy 5 percig nem leszekmostmár elég sanszosnak tűnik pedig
Wyatt
több mint 6 éve
Landry, ha jönne, akkor egy 5 percig nem leszekCsak 5? 😊
Wyatt
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Hát igen, ez borítékolható volt.Justin Reid /Will Hernandez /Courtland Sutton/DJ Moore/Josh Jackson/tökömtudja😁
tenorx
több mint 6 éve
Jöhet Lamar 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Jó akkor minden LBt elvittek előlünk, ahogy vártuk jön a letrade vagy RB ami wtf
több mint 6 éve
Lassan kimegy majd az első WR meg TE is talán (már ha lesz egyáltalán 😀 )Wr már ment ki, Martavis 😀
Borbinho
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Egyébként ez a 4. kör amiért már felfele lehet mászkálni annyira semmi, de nem hiszem h mi mozognánk.. Csak így sajnos viszlát ILB.Marad Justin Reid!
tenorx
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Egyébként ez a 4. kör amiért már felfele lehet mászkálni annyira semmi, de nem hiszem h mi mozognánk.. Csak így sajnos viszlát ILB.es mino meglepetes hogy keptelenek vagyunk megoldani az egyetlen szukseges needet. Koszi. Fo. Egy ember kell iden nekunk nagyon...Es megse. Nem baj majd bellt is eladjuk egy masodik korosert. Es huzunk helyette a 79. helyen. lol.
tenorx
több mint 6 éve
Hát igen, ez borítékolható volt.Lamar Jackson says hi.
tenorx