NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
A Lions törzs-szurkolói Dallasban penge csajok.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Bazza?
több mint 6 éve
Elég korai Center, de ők tudják
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Ha WR-t húzunk Brown meg Juju mellé a kardomba dőlök.első körben nem lehetünk ennyire hülyék
S vagy ILB.
tenorx
hacsak...😀
több mint 6 éve
Majd behúzzuk Jewell-t, jó lesz ő 😊3. kör közepéért már el kellett cserélni....tavaly sem volt igazán meggyőző JuJu mellett...problémás srác volt, hosszabbítani úgyse tudtunk volnaElöbb kellett volna, és/talán mehettúnk volna Eschért!
jó döntés....ennyiért jó döntés
Klaci79
steelwolf
több mint 6 éve
Menjen csak hozzátok. Ott játékos lesz belőle.Úristen, valaki vigye ki előlünkNa akkor Landry, Bryan vagy Guice a tippem.Akkor Arden Key lesz 😀
#Lions
Bazzani
Sixo
Wyatt
több mint 6 éve
gabor25
5 144
a baj az, hogy megvoltunk wr teren. Es igaz, hogy van ab jj de most hogy bryant elment egy leserul es mehetunk megint haza. kiraly. megerte. kisirta maganak.Nem tudom mi bajotok van. Bryant 3. körért simán jó, főleg hogy Juju ennyire bevált.5 éve volt 4. körös , így nézve jó trade vót.
tenorx
Sixo
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Ez a Bryant Trade simán a Steelersnek jóazért jó a srác....amikor nem volt AB mellette, például 3 éve a Denver elleni PO meccsen, kibaszottúl jó volt....nagyon tud és Carr fog neki dobálni, szerintem 3. körben biztos WR húzás
Chargers LT
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Nekem mindegy, csak vigye valaki előlünk, nehogy véletlenül..LSU-s, szóval imátkozz ,hogy anyó meg mario szellem átjárjon valakit.Úristen, valaki vigye ki előlünkNa akkor Landry, Bryan vagy Guice a tippem.Akkor Arden Key lesz 😀
#Lions
Bazzani
Sixo
Wyatt
Sixo
több mint 6 éve
3. kör közepéért már el kellett cserélni....tavaly sem volt igazán meggyőző JuJu mellett...problémás srác volt, hosszabbítani úgyse tudtunk volnaElöbb kellett volna, és/talán mehettúnk volna Eschért!
jó döntés....ennyiért jó döntés
Klaci79
több mint 6 éve
Ha WR-t húzunk Brown meg Juju mellé a kardomba dőlök.S vagy ILB.
több mint 6 éve
LSU-s, szóval imátkozz ,hogy anyó meg mario szellem átjárjon valakit.Úristen, valaki vigye ki előlünkNa akkor Landry, Bryan vagy Guice a tippem.Akkor Arden Key lesz 😀
#Lions
Bazzani
Sixo
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Úristen, valaki vigye ki előlünkNa akkor Landry, Bryan vagy Guice a tippem.Akkor Arden Key lesz 😀
#Lions
Bazzani
Sixo
több mint 6 éve
Óa francba eddig sen csíptem a Boyst...
több mint 6 éve
Ez a Bryant Trade simán a Steelersnek jó
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
3. kör közepéért már el kellett cserélni....tavaly sem volt igazán meggyőző JuJu mellett...problémás srác volt, hosszabbítani úgyse tudtunk volnajó döntés....ennyiért jó döntés
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Mi a fa**?Hoppá...oh my gooood
Pittsburgh Steelers @steelers
We have traded WR Martavis Bryant to the Raiders for their third round pick (75th overall).
Beki
Klaci79
Na majd ezt magyarázhatja Soldi!
steelwolf
Nem tudtuk használni, Juju bevált, én vártam ezt valahol mélyen
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Na a Bengals megint CB-t húz? Nagyon adja magát Josh Jackson. OL meg továbbra sem lesz.Ott van Ross
munoz
több mint 6 éve
Na akkor Landry, Bryan vagy Guice a tippem.Taven Bryan nagyon ülne
#Lions
Bazzani