NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
NFL Draft 2018
3 feliratkozó
több mint 6 éve
Na akkor Landry, Bryan vagy Guice a tippem.Akkor Arden Key lesz 😀
#Lions
Bazzani
több mint 6 éve
munoz
1 213
Na a Bengals megint CB-t húz? Nagyon adja magát Josh Jackson. OL meg továbbra sem lesz.
több mint 6 éve
Nem tudom mi bajotok van. Bryant 3. körért simán jó, főleg hogy Juju ennyire bevált.5 éve volt 4. körös , így nézve jó trade vót.
tenorx
több mint 6 éve
mit nyert a gb pckben?Ha jól számolom a resztli nélkül kaptak egy jövő évi első kört, adtak egy idei harmadikat és elvitték akit eredetileg is akartak. Jár a pacsi.
Janek
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nem tudom mi bajotok van. Bryant 3. körért simán jó, főleg hogy Juju ennyire bevált.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Na akkor Landry, Bryan vagy Guice a tippem.Guice ne, a másik kettő elég pöpec lenne
#Lions
Bazzani
több mint 6 éve
"A fóbia kuruzslás" -- Könyves KálmánAkkor ez most jó?Barbie Carpenter fóbia.Legjobb LB3. legjobb LB vs 1st S nem ésszerű.Max Vander Esch a Dallas elé.Na a GBnek ki kell ennyire? ClayM utódja?vagy egy edge, vagy Josh Jackson. Másra nem tudok gondolni.
dande
shagi0206
Bazzani
gyeek
Wyatt
gyeek
Wyatt
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
érte már nem sajnos 😕Lehet indulunk a + pickkel felfelé Esch-értAz megvan, hogy most húzta ki a Cowboys? 😀
Klaci79
tenorx
több mint 6 éve
A Dallas board roomban azt a lila/kék (kékfényszűrős monitoron nem láttam pontosan) nőt meg én választanám ki ma hajnalban.. Huhh...
több mint 6 éve
Lehet indulunk a + pickkel felfelé Esch-értAz megvan, hogy most húzta ki a Cowboys? 😀
Klaci79
több mint 6 éve
Mi a fa**?Hoppá...oh my gooood
Pittsburgh Steelers @steelers
We have traded WR Martavis Bryant to the Raiders for their third round pick (75th overall).
Beki
Klaci79
Na majd ezt magyarázhatja Soldi!
több mint 6 éve
Lehet indulunk a + pickkel felfelé Esch-értSiessetek!
Klaci79
több mint 6 éve
Lamar Jacksont elviszik, idén WR-t, jövőre QB-t játszik. 😊Minek? Ott van Antonio és JuJu, nem szükségszerűHoppá...WR draft 1/28-on.
We have traded WR Martavis Bryant to the Raiders for their third round pick (75th overall).
Beki
iktriad
Wyatt
több mint 6 éve
Mondjuk az talán durvább volt, mert arra senki sem számított. LVA-t elég sokat mondogatták Dallasba.És igen, buzi Mayock 5 perccel a bemondás előtt elspoilerezte élőben.mint Rapaport a bejelnetkezésénél Davenportot.
Sixo
braxa88
több mint 6 éve
Marinelli megkapta az új McClellint a keze alá, jöhet a Top5 D
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
3. kör idén....nagyon cool ellenérték....nem adtam volna, mert kellene a 3 jó célpont, ráadásul idén, de a lehető legtöbb amit kaphattunk érte valaha......és jöhet Kirk kapitány, vagy rosszabb esetben Washington@Löfli gratulálok a választáshoz 😀 Milyen jó, hogy nem cseréltünk 😀Mit szólsz a Martavis tradehez Laci?
Klaci79
Fast Willie
Klaci79
Sutton v DJ Moore
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Lehet indulunk a + pickkel felfelé Esch-ért
több mint 6 éve
braxa88
12 534
És igen, buzi Mayock 5 perccel a bemondás előtt elspoilerezte élőben.mint Rapaport a bejelnetkezésénél Davenportot.
Sixo
több mint 6 éve
Mi a faszom bajunk van???
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Minek? Ott van Antonio és JuJu, nem szükségszerűHoppá...WR draft 1/28-on.
Beki
iktriad
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
3. kör idén....nagyon cool ellenérték....nem adtam volna, mert kellene a 3 jó célpont, ráadásul idén, de a lehető legtöbb amit kaphattunk érte valaha......és jöhet Kirk kapitány, vagy rosszabb esetben Washington@Löfli gratulálok a választáshoz 😀 Milyen jó, hogy nem cseréltünk 😀Mit szólsz a Martavis tradehez Laci?
Klaci79
Fast Willie
több mint 6 éve
😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass