NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Egyébként most megy a Mátrix a Viasat3mon, csak szólok 😉Nincs kanál.
dande
több mint 5 éve
Egyébként most megy a Mátrix a Viasat3mon, csak szólok 😉
több mint 5 éve
Te meg azzal, hogy ez a vágyálmod nem fog megtörténni. 😉Rendben, de azért B-tervként kezdj pozitívan hozzáállni ha mégis visszük.Szerintem ma 2 játékost is viszünk a következő órákban(lehet egy collegeból - | Alabama | ), de egyiket se az Ole Missről...Ahogy mi se Metcalfot. Kezdd el az elfogadást, hogy 3 órakor már ne érjen váratlanul.Szerintem nem ússzátok meg a QB draftot 1/4-re. Carr érte, kiváló ügynök volt.mock top10-re: Murray (Cardinals), Bosa (Niners), Oliver (Jets), Haskins (Raiders), Williams (Bucs), Allen (Giants), Jonah Williams (Jax), Lock (Redskins trade), Jawaan Taylor (Falcons trade), White (Broncos)megaf@szom 😀
Cruyffista
Pari
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Cruyffista
3 343
Egyébként ha a Redskins becserél a Raiders elé a Jets helyére Haskins miatt, akkor Grudenék mit csinálnak vajon? Kiveszik azt a kúbét aki esetleg még tetszik nekik, vagy BPA? Kíváncsi leszek
több mint 5 éve
Levi
597
Remélem, hogy mi iső minden gruden ötletre azt fogja mondani: "i love this pick"majd Mayock megregulázzaGruden-nél nincs "nyilván", ez a parám 😀Nyíilván nem 1/4 😀Raidershez most nagyon pletyizik Ferrellt, nem örülnék neki.reméljük csak 1/24-re, 1/4-en ordas reach
Sixo
Pari
Sixo
Pari
Levi
Sixo
több mint 5 éve
Rendben, de azért B-tervként kezdj pozitívan hozzáállni ha mégis visszük.Szerintem ma 2 játékost is viszünk a következő órákban(lehet egy collegeból - | Alabama | ), de egyiket se az Ole Missről...Ahogy mi se Metcalfot. Kezdd el az elfogadást, hogy 3 órakor már ne érjen váratlanul.Szerintem nem ússzátok meg a QB draftot 1/4-re. Carr érte, kiváló ügynök volt.mock top10-re: Murray (Cardinals), Bosa (Niners), Oliver (Jets), Haskins (Raiders), Williams (Bucs), Allen (Giants), Jonah Williams (Jax), Lock (Redskins trade), Jawaan Taylor (Falcons trade), White (Broncos)megaf@szom 😀
Cruyffista
Pari
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
több mint 5 éve
ő minden gruden ötletre azt fogja mondani: "i love this pick"majd Mayock megregulázzaGruden-nél nincs "nyilván", ez a parám 😀Nyíilván nem 1/4 😀Raidershez most nagyon pletyizik Ferrellt, nem örülnék neki.reméljük csak 1/24-re, 1/4-en ordas reach
Sixo
Pari
Sixo
Pari
Levi
több mint 5 éve
Szerintem meg Raider lesz.Metcalf Colt lesz 1/26-ra, majd meglatod.Ahogy mi se Metcalfot. Kezdd el az elfogadást, hogy 3 órakor már ne érjen váratlanul.Szerintem nem ússzátok meg a QB draftot 1/4-re. Carr érte, kiváló ügynök volt.mock top10-re: Murray (Cardinals), Bosa (Niners), Oliver (Jets), Haskins (Raiders), Williams (Bucs), Allen (Giants), Jonah Williams (Jax), Lock (Redskins trade), Jawaan Taylor (Falcons trade), White (Broncos)megaf@szom 😀
Cruyffista
Pari
iktriad
Sobri Jóska
Stez
több mint 5 éve
Levi
597
majd Mayock megregulázzaGruden-nél nincs "nyilván", ez a parám 😀Nyíilván nem 1/4 😀Raidershez most nagyon pletyizik Ferrellt, nem örülnék neki.reméljük csak 1/24-re, 1/4-en ordas reach
Sixo
Pari
Sixo
Pari
több mint 5 éve
Metcalf Colt lesz 1/26-ra, majd meglatod.Ahogy mi se Metcalfot. Kezdd el az elfogadást, hogy 3 órakor már ne érjen váratlanul.Szerintem nem ússzátok meg a QB draftot 1/4-re. Carr érte, kiváló ügynök volt.mock top10-re: Murray (Cardinals), Bosa (Niners), Oliver (Jets), Haskins (Raiders), Williams (Bucs), Allen (Giants), Jonah Williams (Jax), Lock (Redskins trade), Jawaan Taylor (Falcons trade), White (Broncos)megaf@szom 😀
Cruyffista
Pari
iktriad
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Szerintem ma 2 játékost is viszünk a következő órákban(lehet egy collegeból - | Alabama | ), de egyiket se az Ole Missről...Ahogy mi se Metcalfot. Kezdd el az elfogadást, hogy 3 órakor már ne érjen váratlanul.Szerintem nem ússzátok meg a QB draftot 1/4-re. Carr érte, kiváló ügynök volt.mock top10-re: Murray (Cardinals), Bosa (Niners), Oliver (Jets), Haskins (Raiders), Williams (Bucs), Allen (Giants), Jonah Williams (Jax), Lock (Redskins trade), Jawaan Taylor (Falcons trade), White (Broncos)megaf@szom 😀
Cruyffista
Pari
iktriad
Sobri Jóska
több mint 5 éve
ő csak féligRaidershez most nagyon pletyizik Ferrellt, nem örülnék neki.dehát CLEMSON 😀
Sixo
Chargers LT
több mint 5 éve
Gruden-nél nincs "nyilván", ez a parám 😀Nyíilván nem 1/4 😀Raidershez most nagyon pletyizik Ferrellt, nem örülnék neki.reméljük csak 1/24-re, 1/4-en ordas reach
Sixo
Pari
Sixo
több mint 5 éve
Ahogy mi se Metcalfot. Kezdd el az elfogadást, hogy 3 órakor már ne érjen váratlanul.Szerintem nem ússzátok meg a QB draftot 1/4-re. Carr érte, kiváló ügynök volt.mock top10-re: Murray (Cardinals), Bosa (Niners), Oliver (Jets), Haskins (Raiders), Williams (Bucs), Allen (Giants), Jonah Williams (Jax), Lock (Redskins trade), Jawaan Taylor (Falcons trade), White (Broncos)megaf@szom 😀
Cruyffista
Pari
iktriad
több mint 5 éve
Raidershez most nagyon pletyizik Ferrellt, nem örülnék neki.dehát CLEMSON 😀
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Nyíilván nem 1/4 😀Raidershez most nagyon pletyizik Ferrellt, nem örülnék neki.reméljük csak 1/24-re, 1/4-en ordas reach
Sixo
Pari
több mint 5 éve
Raidershez most nagyon pletyizik Ferrellt, nem örülnék neki.reméljük csak 1/24-re, 1/4-en ordas reach
Sixo
több mint 5 éve
Raidershez most nagyon pletyizik Ferrellt, nem örülnék neki.
több mint 5 éve
Szerintem nem ússzátok meg a QB draftot 1/4-re. Carr érte, kiváló ügynök volt.mock top10-re: Murray (Cardinals), Bosa (Niners), Oliver (Jets), Haskins (Raiders), Williams (Bucs), Allen (Giants), Jonah Williams (Jax), Lock (Redskins trade), Jawaan Taylor (Falcons trade), White (Broncos)megaf@szom 😀
Cruyffista
Pari
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
ebben nem vagyok biztos, mondjuk arra emlékeztem, hogy a pénz követelte az oakland visszaAz nem törölve lett? Én úgy emlékeztem. De ha nem, akkor kicsit más a helyzet.Visszamehet baseballozni, alá van írva a szerződése.twitter.com/MikeSilver/status/1121531108066091008Mondjuk Murrayt jól megszívatják ha végül nem ő lesz az 1/1. vagy kicsúszik a top 10 ből. Kb azért jött vissza mert ezt elhitették vele.
Sixo
dande
Sixo
dande
több mint 5 éve
mock top10-re: Murray (Cardinals), Bosa (Niners), Oliver (Jets), Haskins (Raiders), Williams (Bucs), Allen (Giants), Jonah Williams (Jax), Lock (Redskins trade), Jawaan Taylor (Falcons trade), White (Broncos)megaf@szom 😀
Cruyffista
több mint 5 éve
Cruyffista
3 343
A Raiders is csorgatja rá a nyálát, szóval top4-ben mindenképp benne lesztwitter.com/MikeSilver/status/1121531108066091008Mondjuk Murrayt jól megszívatják ha végül nem ő lesz az 1/1. vagy kicsúszik a top 10 ből. Kb azért jött vissza mert ezt elhitették vele.
Sixo
dande
Amúgy érdekesek ezek a hírek, ha bármilyen szinten is gondolkodnak még ezen a draft napján, akkor ebből Williams lesz
több mint 5 éve
Az nem törölve lett? Én úgy emlékeztem. De ha nem, akkor kicsit más a helyzet.Visszamehet baseballozni, alá van írva a szerződése.twitter.com/MikeSilver/status/1121531108066091008Mondjuk Murrayt jól megszívatják ha végül nem ő lesz az 1/1. vagy kicsúszik a top 10 ből. Kb azért jött vissza mert ezt elhitették vele.
Sixo
dande
Sixo