NFL DRAFT 2019
1 feliratkozó
több mint 5 éve
A drukkerek arca. 😁
több mint 5 éve
gecc előbb vittek embert a Hawaii-ról, mint hogy a Hawaii pizzám megjöjjön
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Olyan sz*r az idei LB class a top2 mögött, hogy erről a gyerekről még csak nem is hallottam, és csak a 2. kör közepén járunk. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Cruyffista
3 352
ez két fasza pick voltelvitte rockot a colts, greedy a pályán kívüli dolgai miatt off... aj brownnak nagyon örültem volna, de ez van
több mint 5 éve
A srác a 80-as évekből jött? Mi ez a szett?
több mint 5 éve
Akármi is lesz Lockkal, Elway eddig ezt a draftot nagyon jól hozza le.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
csak jött ....Nem úsztátom meg
Negritis
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Azért, ha azt mondják, hogy Fant, Risner és Lock is megvan, szerintem Denverben aláírják
több mint 5 éve
nyilvánvaló volt, hogy ez már ő lesz, de annyira fos pick, hogy a szerver is behalt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
csak jött ....
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
lolka
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
lehet rájöttek QB is kellene
több mint 5 éve
csak ne jj-ért jöjjenek fel plsNem érte.
Sixo
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Bátor húzás, kíváncsi vagyok, lecsúszott-e, akiben reménykedtektessék, feljött a Denver a Broncos mögé 😀Nem lenne jó egy trade? Rég vót....pick is in
Klaci79
Sixo
Löfli
több mint 5 éve
a Bengals szerintem megint OT-t vitt volna 😀
---
több mint 5 éve
Risner elég fasza, kicsit reméltem, hogy lecsúszik