NFL Draft 2026
2 feliratkozó
2 napja
Halihó! Tavaly elmaradt esküvői kötelezettségek miatt, de idén újult erővel érkezem a talán már megszokott live tracker + big board kombómmal:
docs.google.com/spreadsheets/d/1dMHuxCv3FdxdmwpFHIF4tXAahoPIPCr79lqdbzJabjo/edit?gid=620810832#gid=620810832
Leírás, aki nem ismerné: www.reddit.com/r/NFL_Draft/comments/1stsamf/2026_nfl_draft_consensus_big_board_tool_and_live/
Enjoy!
Szerkesztette: Hulkeinstein
2 napja
Ennyi célpont, de kinek?Jövőévi QB-nak
Sixo
Lesz ez még így se!
2 napja
2022 után a Jets megint 3 első körössel ... Milyen faszán megfordult a franchise sorsaSzegény Jets fanok, amikor már a Browns fanok röhögnek rajtad 😀😀😀
Drip
2 napja
2022 után a Jets megint 3 első körössel ... Milyen faszán megfordult a franchise sorsa
2 napja
Carson Beck 5 évért megy a Jets? 😀pavia lesz az 😀
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Carson Beck 5 évért megy a Jets? 😀ezzel még viccelni se légyszíves 😀
zacknorb
Lesz ez még így se!
2 napja
Igen de mi meg kb minden drafton megcsinàlunk hasonlót a Dev Smith Davis Carter ès Dejean kapcsán is volt ilyen hogy tudtuk mit mikor mièrt kell átugorni mert kivittèk volna.Szerintem ez inkább egy Steelers dolog, mint Eagles dolog.Közben bemondták, hogy a Steelers próbálta hívni Lemont, de már az Eagles beszélt vele és kihúzta előlünk. Gyönyörű.Szeretünk ilyenek csinálni, Rózsinak mindenhol vannak kèmei 😀😏 pechetek van hogy AJ most durcizott be ès megy... különben lehet pont fordítva lett volna a húzas
tenorx
dande2
Kb minden második évben bejönnek elénk és kihúzzák akit akarunk, aztán jöhet a pánik és reach 😀
tenorx
2 napja
Carson Beck 5 évért megy a Jets? 😀
Poloska vagyok.
2 napja
jets bejött a frisco helyére?179-et adtuk érte
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
2 napja
De gonosz 😏The NFL Network broadcast just said that that Makai Lemon was on the phone with the Steelers, who were going to select him at pick 21, when the Eagles traded up and took him at 20.
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) April 24, 2026
Pennsylvania standings this week:
Philadelphia: 4
Pittsburgh: 0
2 napja
jets bejött a frisco helyére?
2 napja
49ers disasterclass.ugyan, egy Faulk, Howell vagy egy jó Pregnon mindig lehet 😀
labo7
2 napja
Szerintem ez inkább egy Steelers dolog, mint Eagles dolog.Közben bemondták, hogy a Steelers próbálta hívni Lemont, de már az Eagles beszélt vele és kihúzta előlünk. Gyönyörű.Szeretünk ilyenek csinálni, Rózsinak mindenhol vannak kèmei 😀😏 pechetek van hogy AJ most durcizott be ès megy... különben lehet pont fordítva lett volna a húzas
tenorx
dande2
Kb minden második évben bejönnek elénk és kihúzzák akit akarunk, aztán jöhet a pánik és reach 😀
2 napja
Will vagy bemegy guardba, vagy RT (Moses 35)Ez így viszont Pats masterclassutolsó értelmes OT volt... nagyon csücskös volt
zacknorb
mondjuk ha kiszorítja Campbellt az kurva szomorú lesz 😀 😀
ZERO_L
Poloska vagyok.
2 napja
Közben bemondták, hogy a Steelers próbálta hívni Lemont, de már az Eagles beszélt vele és kihúzta előlünk. Gyönyörű.Szeretünk ilyenek csinálni, Rózsinak mindenhol vannak kèmei 😀😏 pechetek van hogy AJ most durcizott be ès megy... különben lehet pont fordítva lett volna a húzas
tenorx
2 napja
Ez így viszont Pats masterclassutolsó értelmes OT volt... nagyon csücskös volt
zacknorb
mondjuk ha kiszorítja Campbellt az kurva szomorú lesz 😀 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
kb csak azért nem mentem még aludni hogy valaki feljön-e 5. év miatt egy QBért
2 napja
Ez így viszont Pats masterclass
Poloska vagyok.
2 napja
espn overall 28. helyre rakta Lomu-t és ott is ment kiNa akkor Will Campbell mégse LT?
ritka az ilyen
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
2 napja
espn overall 28. helyre rakta Lomu-t és ott is ment kiritka az ilyen
2 napja
49ers disasterclass.
2 napja
Közben bemondták, hogy a Steelers próbálta hívni Lemont, de már az Eagles beszélt vele és kihúzta előlünk. Gyönyörű.