Oakland Raiders - San Diego Chargers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Én nem láttam egy olyan hozzászólást sem a Chargers topic-ban, ami arra utalt volna, hogy bárki is sima győzelmet várt.Ilyen lenne egy mindenki által emlegetett sima chargers győzelem?bojan19Raiders otthonában sosem sima. Nem is értem, miért hitték azt, hogy sima lesz.szaba
több mint 10 éve
Ilyen lenne egy mindenki által emlegetett sima chargers győzelem?bojan19Nem tudom ki emlegette, de tuti nem a Chargers fanok 😀 Mindig megszenvedünk az Oakland ellen, mint a kutya... ráadásul most 2 hétig csak ránk készültek... meg is látszott
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
szaba
10 502
Ilyen lenne egy mindenki által emlegetett sima chargers győzelem?bojan19Raiders otthonában sosem sima. Nem is értem, miért hitték azt, hogy sima lesz.
több mint 10 éve
bojan19
22
Ilyen lenne egy mindenki által emlegetett sima chargers győzelem?
"Az a buzi nem volt képes megérteni, hogy az ellenfelek néha berogyasztanak, így hiába célzom meg a testüket, végül fejen találom őket. Hát hülye ez?!"
több mint 10 éve
E van, attól, hogy szarok voltunk ma, még ez nagy játék volt ...és győzelmet ért! Mikor örüljön az ember, ha nem ilyenkorilyenek ezek a lelkes önkéntesek, látod?Amadeus91VERRETT HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AZ ISTENChargers LTMondjuk ilyen meccs után ennyire kifakadni nem illik, bro...szaba
több mint 10 éve
Hát ha az ellen végig szidhatta Riverst (mert Carr annyira szimpatikus QB) , akkor szerintem ennyi még belefér 😊VERRETT HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AZ ISTENChargers LTMondjuk ilyen meccs után ennyire kifakadni nem illik, bro...szaba
több mint 10 éve
deyell
11 698
éppen field goal távba kerültünk volna, a jó istenért kellett ezt így eldobni.
choose life
több mint 10 éve
Szerintem éppen azért fakadt ki, mert szoros volt! Nincs ezzel semmi baj.ilyenek ezek a lelkes önkéntesek, látod?Amadeus91VERRETT HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AZ ISTENChargers LTMondjuk ilyen meccs után ennyire kifakadni nem illik, bro...szaba
több mint 10 éve
Verrett első pickje bazeg... és persze, hogy meccs nyerő INT! 😊 :cool:
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 819
ilyenek ezek a lelkes önkéntesek, látod?VERRETT HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AZ ISTENChargers LTMondjuk ilyen meccs után ennyire kifakadni nem illik, bro...szaba
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
ez bardmeg
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Csak a jövőbe látok 😀Meg is vaaaaaaaaan 😀Chargers LTRaidersnek szurkolsz?ulpianus
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 819
Akkor a Raiders megy Los Angelesbeulpianusmenjünk is.
ez a playcalling meg értelmetlen volt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
szaba
10 502
VERRETT HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AZ ISTENChargers LTMondjuk ilyen meccs után ennyire kifakadni nem illik, bro...
több mint 10 éve
Akkor a Raiders megy Los Angelesbe
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Hat legalabb jol jatszottunk.
több mint 10 éve
Ettől függetlenül nem volt rossz meccs részünkről! A Chargers meg hozta a kötelezőt és kész. 0-5
több mint 10 éve
szaba
10 502
Verrett... a legszebb, hogy kemény Raiders fan volt gyerekként.
több mint 10 éve
VERRETT HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AZ ISTEN
több mint 10 éve
Carr magyaráz, de nem hisz neki a zebra
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
szaba
10 502
De nagy pick volt.
több mint 10 éve
INT