Oakland Raiders - San Diego Chargers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
szaba
10 542
De tényleg úgy fest, hogy végre QB-t talált a Raiders.
több mint 10 éve
Én is azt használom és nekem is 60 dodó volt idén, de sztem megéri.de azt. Fél évre nem is tudom vagy 8 vagy 10k forint és minden sport minden meccse megy ami érdekel, sokszor nem HD, de akkor is jó felbontás.ulpianusOne direction LOL! 😀Melyiket használod most? Már nem Live247.tv európai verzióját?Bruce
én fizetősön nézem, de amit senki nem használ szinte itt, a stream2u sztem jó ingyenes oldalulpianus
több mint 10 éve
deyell
11 702
Manning azt mondja hogy omaha, omaha, mi azt, hogy lucy, lucy.
choose life
több mint 10 éve
60 dolcsi most fel evre.Delonso_akkor annyi. kösz.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Miért kell szabálytalankodni állandóan :Sezt a faszt
Kikerülünk még az FG távból is.Bruce
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
szaba
10 542
nem tudom, hogy csak a Charges miatt tununk-e jonak, de hol valt eddig a csapatunk?!PariDárdai effekt megvan Sparnál is.
több mint 10 éve
Miért kell szabálytalankodni állandóan :SKikerülünk még az FG távból is.
több mint 10 éve
60 dolcsi most fel evre.de azt. Fél évre nem is tudom vagy 8 vagy 10k forint és minden sport minden meccse megy ami érdekel, sokszor nem HD, de akkor is jó felbontás.ulpianusOne direction LOL! 😀Melyiket használod most? Már nem Live247.tv európai verzióját?Bruce
én fizetősön nézem, de amit senki nem használ szinte itt, a stream2u sztem jó ingyenes oldalulpianus
több mint 10 éve
nem tudom, hogy csak a Charges miatt tununk-e jonak, de hol valt eddig a csapatunk?!
több mint 10 éve
Na, Mojo is itt van.
több mint 10 éve
de azt. Fél évre nem is tudom vagy 8 vagy 10k forint és minden sport minden meccse megy ami érdekel, sokszor nem HD, de akkor is jó felbontás.One direction LOL! 😀Melyiket használod most? Már nem Live247.tv európai verzióját?Bruce
több mint 10 éve
One direction LOL! 😀Melyiket használod most? Már nem Live247.tv európai verzióját?
több mint 10 éve
Jó csak azért írtam, mert hogy elhangzott itt, hogy mintha direkt felé dobálna, attól, hogy ez egy biztonsági megoldás és gyakorlatilag levédekezhetetlen, attól még oda ment. Meg hogy most már jól írtam a nevét 😊Most is FLOWERS-re dobott 😊BruceEz olyan passz volt, amit dobhatsz a 27 éves Deion Sandersre is.szaba
több mint 10 éve
vezetéssel bemenni???
több mint 10 éve
One direction LOL! 😀én fizetősön nézem, de amit senki nem használ szinte itt, a stream2u sztem jó ingyenes oldal
több mint 10 éve
5 sec után lenémítottam, de a meccset akkor sem látom, csak nagyon szar minőségben 😕Nincs valakinek egy normális streamje? Az enyémen elkezdett zenélni a one direction és már 15 perce tolják és csak szar streameket találok.Sixo67mondjuk ennel nagyobb buntetes szerintem nem letezik.Delonso_
több mint 10 éve
Nincs valakinek egy normális streamje? Az enyémen elkezdett zenélni a one direction és már 15 perce tolják és csak szar streameket találok.Sixo67www.vipleague.me/american-football/252179/1/san-diego-chargers-vs-oakland-raiders-live-stream-online.html
több mint 10 éve
szaba
10 542
Most is FLOWERS-re dobott 😊BruceEz olyan passz volt, amit dobhatsz a 27 éves Deion Sandersre is.
több mint 10 éve
Nincs valakinek egy normális streamje? Az enyémen elkezdett zenélni a one direction és már 15 perce tolják és csak szar streameket találok.Sixo67firstrows.biz/football/san-diego-chargers-at-oakland-raiders-frsg06e7
több mint 10 éve
orom nezni az O jatekat...Carr nagyon jol tolja, ha nem lett volna az a 4 drop mar a mennybe ment volna...
több mint 10 éve
Nincs valakinek egy normális streamje? Az enyémen elkezdett zenélni a one direction és már 15 perce tolják és csak szar streameket találok.Sixo67mondjuk ennel nagyobb buntetes szerintem nem letezik.
több mint 10 éve
Most is FLOWERS-re dobott 😊
több mint 10 éve
Azert egy csoportmeccshez ilyen jatek dukal na.