Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
több mint 4 éve
Ez a sec trash...trashebb nem is lehetne
több mint 4 éve
Remélem a Dallas nem jut POba... De igazából csak a saját érdekükben, hátha kirúgja végre Garrettet az öreg.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Mills ilyenkor mire veri magát 😅
több mint 4 éve
hosszú passza 200-as vérnyomás
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Mondjuk az hogy megint sípcsonton dobta a 3 yardra levő embert, nemtom ki volt már. Nem mintha lehetett volna first down, de azért na...Van pár jó játéka aztán mindent lenullázDe Wentznek ehhez mi köze volt most? Peterst verték szarrá.Ráadásul két kézzel markolta azt a szart.
MrMiksa
Greengo
több mint 4 éve
Prescott és Elliott két nagyon túlértékelt játékos így két meccs alapján. (Mondjuk, Romo is az volt...)
több mint 4 éve
ezt hogy gondoltuk a picsába már
több mint 4 éve
Wentz képtelen konzisztens játékra idén
több mint 4 éve
Csak nem vittük be az utolsó döfést... kajak direkt szivatjuk magunkat
több mint 4 éve
Van pár jó játéka aztán mindent lenullázDe Wentznek ehhez mi köze volt most? Peterst verték szarrá.Ráadásul két kézzel markolta azt a szart.
MrMiksa
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Fuuu meleg vt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Van pár jó játéka aztán mindent lenulláz
több mint 4 éve
Ha nem megy a futás minek erőltetjük?
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Bazmeg ez komolyan soha nem hiányozhat....
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Ezt vágom, még az utolsó megnyilvánulásainak tanúja voltam, csak valami meme volt emlegetve, azt hittem van még valami a sztoriban amiről nem tudok 😊Volt Henery nevű rúgónk, ako nagyon jól indult (nem annyira mint Elliott de korrekt volt) aztán kezdte kihagyogatni a legegyzserűbbeket is, amikor itt az eredménykövetőben néhányszor leíratott eme mondat 😊Elliott tesz róla, hogy ne merüljön feledésbe. Bár én csak a szállóigét ismeremDe még nagyon sokan nagyonértjük egyre jobban 😊Kösz szépen Heneryezt a 8 éves meme-et már nem sokan értik
mustaine
Sixo
dande
MrMiksa
dande
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Az dobás.
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Na ilyen az igazi Wentz
több mint 4 éve
Volt Henery nevű rúgónk, ako nagyon jól indult (nem annyira mint Elliott de korrekt volt) aztán kezdte kihagyogatni a legegyzserűbbeket is, amikor itt az eredménykövetőben néhányszor leíratott eme mondat 😊Elliott tesz róla, hogy ne merüljön feledésbe. Bár én csak a szállóigét ismeremDe még nagyon sokan nagyonértjük egyre jobban 😊Kösz szépen Heneryezt a 8 éves meme-et már nem sokan értik
mustaine
Sixo
dande
MrMiksa
több mint 4 éve
Ha tudnánk 4.-re védekezni de jó volna...
több mint 4 éve
Forbath baszod... Pedig rendesen nagy szél fúj
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Így kell rúgni te fasz Elliott
több mint 4 éve
4-re 17 yard 😕 😕 😕 😕
több mint 4 éve
Nyomorult banda...
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Elliott tesz róla, hogy ne merüljön feledésbe. Bár én csak a szállóigét ismeremDe még nagyon sokan nagyonértjük egyre jobban 😊Kösz szépen Heneryezt a 8 éves meme-et már nem sokan értik
mustaine
Sixo
dande