Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
több mint 5 éve
tőlem a farkával is elkaphatta volna, csak kapja elCooper két kézzel is ugorhatott volnaés lábbal elkapja?
rva
zsoeo
több mint 5 éve
Cooper két kézzel is ugorhatott volnaAgholor ezért a kisujját sem mozdította volna
rva
több mint 5 éve
Cooper két kézzel is ugorhatott volnaés lábbal elkapja?
rva
több mint 5 éve
ráadásul kb mínusz yard lett volnaScott jobb oldalt üresenSztem még Bradynél is lehetne találni üresen elkapót..akárkit....és lehet nem dobja meg. 😀
MrMiksa
Greengo
több mint 5 éve
Még egy nyomorék pici TDt megy esetleg egy FGt kellene szerezni, elég lenne...
több mint 5 éve
ezt köszi Dak
több mint 5 éve
Cooper két kézzel is ugorhatott volnaKöszönjük is meg neki, hogy a Phily sec helyett os dolgozott most
rva
több mint 5 éve
Szerintem is 😀Őt szerintem kimaxoltuk 😊Hozzuk vissza Folest? 😀Sajnos nem is nézett arra, így nem vehette észreScott jobb oldalt üresenSztem még Bradynél is lehetne találni üresen elkapót..akárkit....és lehet nem dobja meg. 😀
MrMiksa
Greengo
MrMiksa
Greengo
MrMiksa
több mint 5 éve
Cooper két kézzel is ugorhatott volna
több mint 5 éve
Őt szerintem kimaxoltuk 😊Hozzuk vissza Folest? 😀Sajnos nem is nézett arra, így nem vehette észreScott jobb oldalt üresenSztem még Bradynél is lehetne találni üresen elkapót..akárkit....és lehet nem dobja meg. 😀
MrMiksa
Greengo
MrMiksa
Greengo
több mint 5 éve
Hozzuk vissza Folest? 😀Sajnos nem is nézett arra, így nem vehette észreScott jobb oldalt üresenSztem még Bradynél is lehetne találni üresen elkapót..akárkit....és lehet nem dobja meg. 😀
MrMiksa
Greengo
MrMiksa

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Sajnos nem is nézett arra, így nem vehette észreScott jobb oldalt üresenSztem még Bradynél is lehetne találni üresen elkapót..akárkit....és lehet nem dobja meg. 😀
MrMiksa
Greengo
több mint 5 éve
Scott jobb oldalt üresenSztem még Bradynél is lehetne találni üresen elkapót..akárkit....és lehet nem dobja meg. 😀
MrMiksa

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Big V a legrosszabb pillanatokban a legszarabb
több mint 5 éve
Ha nem csinalunk belole pontokat akkor vajmi keveset fog érniEbből pontok kellenek, de nagyon
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Nembaj tömjük csak beindulhat az a futás
több mint 5 éve
Ha nem csinalunk belole pontokat akkor vajmi keveset fog érni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Cox ezt az egészet direkt eltervezte
több mint 5 éve
Akkora balfék banda vagyunk