Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys
több mint 4 éve
tőlem a farkával is elkaphatta volna, csak kapja elCooper két kézzel is ugorhatott volnaés lábbal elkapja?
rva
zsoeo
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Cooper két kézzel is ugorhatott volnaAgholor ezért a kisujját sem mozdította volna
rva
több mint 4 éve
Cooper két kézzel is ugorhatott volnaés lábbal elkapja?
rva
több mint 4 éve
ráadásul kb mínusz yard lett volnaScott jobb oldalt üresenSztem még Bradynél is lehetne találni üresen elkapót..akárkit....és lehet nem dobja meg. 😀
MrMiksa
Greengo
több mint 4 éve
Még egy nyomorék pici TDt megy esetleg egy FGt kellene szerezni, elég lenne...
több mint 4 éve
ezt köszi Dak
több mint 4 éve
Cooper két kézzel is ugorhatott volnaKöszönjük is meg neki, hogy a Phily sec helyett os dolgozott most
rva
több mint 4 éve
Szerintem is 😀Őt szerintem kimaxoltuk 😊Hozzuk vissza Folest? 😀Sajnos nem is nézett arra, így nem vehette észreScott jobb oldalt üresenSztem még Bradynél is lehetne találni üresen elkapót..akárkit....és lehet nem dobja meg. 😀
MrMiksa
Greengo
MrMiksa
Greengo
MrMiksa
több mint 4 éve
Cooper két kézzel is ugorhatott volna
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Őt szerintem kimaxoltuk 😊Hozzuk vissza Folest? 😀Sajnos nem is nézett arra, így nem vehette észreScott jobb oldalt üresenSztem még Bradynél is lehetne találni üresen elkapót..akárkit....és lehet nem dobja meg. 😀
MrMiksa
Greengo
MrMiksa
Greengo
több mint 4 éve
Hozzuk vissza Folest? 😀Sajnos nem is nézett arra, így nem vehette észreScott jobb oldalt üresenSztem még Bradynél is lehetne találni üresen elkapót..akárkit....és lehet nem dobja meg. 😀
MrMiksa
Greengo
MrMiksa
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Sajnos nem is nézett arra, így nem vehette észreScott jobb oldalt üresenSztem még Bradynél is lehetne találni üresen elkapót..akárkit....és lehet nem dobja meg. 😀
MrMiksa
Greengo
több mint 4 éve
Scott jobb oldalt üresenSztem még Bradynél is lehetne találni üresen elkapót..akárkit....és lehet nem dobja meg. 😀
MrMiksa
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
Big V a legrosszabb pillanatokban a legszarabb
több mint 4 éve
Ha nem csinalunk belole pontokat akkor vajmi keveset fog érniEbből pontok kellenek, de nagyon
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Nembaj tömjük csak beindulhat az a futás
több mint 4 éve
Ha nem csinalunk belole pontokat akkor vajmi keveset fog érni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
MrMiksa
3 787
Cox ezt az egészet direkt eltervezte
több mint 4 éve
mmdan
329
Akkora balfék banda vagyunk