Philadelphia Eagles - Jacksonville Jaguars
1 napja
Iktriad permaban when?Amikor vesztünk, akkor alig szoktam írni 1 hétig anyway. 😀
Jakehomer
1 napja
Hu de nehéz lett megint AJ nélkülNèlküle kèsőbb lesz nehèz ha hosszabb időre kiesik nem az ő hianya miatt lett ez nehèz....
Janek
1 napja
Invincible
792
Azt mondtad FG táv sem lesz meg😉Szerintem vagy turnover on downs lesz vagy Trevor elfumblizza/dob egy picket.Nyertem.
iktriad
Na most már mindenki megnyugodott?
iktriad
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
1 napja
Ez volt most az èn ellen jinxtriadom 😉Hihetetlen 2x megy el meccs Barkleynvfszságán........ezt te már sosem fogod kinőni 😕
dande2
eaglesmcnabb
1 napja
Nem......mert ennek kurvára nem így kellett volna lennie....de mondhatjuk úgy is hogy bevonzottad....ha 1x max 2x elsütöd hogy nyertünk akkor lehet jinxtriadkodod.....Szerintem vagy turnover on downs lesz vagy Trevor elfumblizza/dob egy picket.Nyertem.
iktriad
iktriad
1 napja
ennyi bazdmeg, megmentették Sirianni seggét. 😀Megmondtam, vagy megmondtam, hogy ez lesz?
balintbaba
1 napja
Hihetetlen 2x megy el meccs Barkleynvfszságán........ezt te már sosem fogod kinőni 😕
dande2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 napja
Szóval grat Eagles!
1 napja
ennyi bazdmeg, megmentették Sirianni seggét. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 napja
Hihetetlen 2x megy el meccs Barkleynvfszságán........Nyertetek. Hivatalosan is. 😀
dande2
1 napja
dejan dejanovics
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
1 napja
Hihetetlen 2x megy el meccs Barkleynvfszságán........
1 napja
Szerintem vagy turnover on downs lesz vagy Trevor elfumblizza/dob egy picket.Nyertem.
iktriad
1 napja
Szerintem vagy turnover on downs lesz vagy Trevor elfumblizza/dob egy picket.
1 napja
Tudtam hogy egy ilyen szrt bedobnak....
1 napja
2 szó, hogy miért nem lesz meg: Press Taylor.Mi is.....Nem is viccből mondom. Tapasztalatból.Nyugi nem csinálunk TD-t. Még FG táv se lesz meg.Nem vagy vicces
iktriad
dande2
iktriad
dande2
1 napja
Mi is.....Nem is viccből mondom. Tapasztalatból.Nyugi nem csinálunk TD-t. Még FG táv se lesz meg.Nem vagy vicces
iktriad
dande2
iktriad
1 napja
Nem is viccből mondom. Tapasztalatból.Nyugi nem csinálunk TD-t. Még FG táv se lesz meg.Nem vagy vicces
iktriad
dande2
1 napja
atyaég, ha kiszopunk mint az atlanta meccsen 😀A Jags 1-4-el áll az 1 TD-n belüli meccseken. Szóval mindenki nyugodjon le a picsába.
eaglesmcnabb
1 napja
Nyugi nem csinálunk TD-t. Még FG táv se lesz meg.Nem vagy vicces
iktriad
1 napja
Közelről nem ér berúgni, Sirianni mindset.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 napja
Nyugi nem csinálunk TD-t. Még FG táv se lesz meg.
1 napja
Takarodjon mindenkinaz anyjába