Philadelphia Eagles - Minnesota Vikings
1 feliratkozó
több mint 6 éve
a büdös picsába.. közben a youtube már nincs 😕 ezeket nem bírom ki 5 percig se (bocs Höri)érjen véget a sírás!
zsoeo
stream: aclee.memesyndicate.com/eagles
Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
gabor25
5 144
😀 😀 😀 NFC CsámpinyonszEs ezt mar nem vehetik el. Megha egy is maradhat az ev vegen. Grat. Kar hogy nem jags vs eagles volt az osszeallitas az sb ben. Ket szimpatikus fiatal energikus csapat lett volna. : ) Donovan Mcnebb egyik kedvenc jatekosom volt ugyancsak. Jo volt ot is jatszani latni korabban. Foleg sb ben. Megha itt kint, a pit es a philly kozott kolcsonos, finoman szolva utalat van. Mint kb fradi ujpest. De mivel en nem itt szulettem. Igy megengedhettem magamnak, hogy ben mellett ot is birtam, meg titeket is. Grat. Igy tovabb.
zsoeo
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Na mindjart vege a reklamnak, ugyhogy kezdodik...Most...
több mint 6 éve
😀 😀 😀 NFC Csámpinyonsz
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Itt megy a díjátadó: www.facebook.com/philadelphiaeagles/videos/1638951062809327/Epp ezen gondolkoztam, ha kell bekapcsolom a face live ot nektek...De igy nem kell.
Greengo
több mint 6 éve
Grat Sasok. Bejutott a 2 első kiemelt, surprise. Na jó, az egyik az volt.
több mint 6 éve
Csak nem mutatják az ünneolést????
több mint 6 éve
Currynek milyen durva lehet. Die Hard Eagles fanként SB-be jut.
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Grat igy mar megvan nektek egy trofea. Ezutan ...
több mint 6 éve
shagi0206
10 811
ajnározzák itt Folest a rating miatt, közbe ott van Sanu. Ő jobb!!! 😊
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Foles remélem nem lövöldözted el az összes puskaporodat és maradt még az SB-re.
több mint 6 éve
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
En szerettem CK-t marha jo edzo volt de csapnivaló HC GM
több mint 6 éve
Stoudlandet csip hozta?Pl tudom dicstelenül távozott de néha úgy csinálunk, mintha Hue Jacksont nyomott volna nálunk.
Janek
S én még Reidet is ide gondolom ha másként nem DP mentoraként
több mint 6 éve
most mondta zombori sanyi bácsi, hogy az eagles idén sose kapott ki, amikor legalább 38 pontot szerzett,
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Stoudlandet csip hozta?Igen, de ő eleve egy géniusz. A Bama fala azért abban az időben nagyon meghatározó volt(ok most sem szar)
Janek
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Kampman
28 166
Minneapolisban minket fognak jobban gyűlölni vagy a peccet?Inkább a Patset
karmïgran
több mint 6 éve
shagi0206
10 811
Pedig nagyon nem 😊Graham? Hát Őt se sokat láttam pályán idén.Komolyan van egy olyan érzésem, hogy idén kezdtél el NFL-t nézni. Nem nagyon vagy képben senkivel....sorry no offense...csak úgy feltűnt. 😊
shagi0206
Greengo
Sokmindenkivel képben vagyok, de azon csapatok játékosaiból, akiknek kevés meccsét láttam idén (pl az Eagles, akiket kb csak redzoneban néztem, meg a Cards ellen - bár azt is inkább ne néztem volna - így nem nézegettem, hogy ki csinálta a játékokat, mert vagy nem mutatták, mert nem volt rá idő, vagy nem figyeltem, hogy ki is volt az illető). Meg hát munka miatt idén jóval kevesebb meccsre maradt időm, mint az előző években.