NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Philadelphia Eagles - New Orleans Saints
több mint 3 éve
Van egy söröm. Hat a semminel jobb...elkezdek inni, az mindig bejönÉn is így teszek, de ettől leszek mindig negyon másnapos...
elkezd nem érdekelni az eredmény
Gyurma Pappa
clbass
több mint 3 éve
Most elég jól állunk úgyhogy szerintem iszik. Eddig nem ivott.elkezdek inni, az mindig bejönerről jut eszembe.. ano-t látta valaki mostanában a fórumon? nagyon eltűnt..
Gyurma Pappa
karmïgran
több mint 3 éve
vééééééééééééééééééégrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee erre vártam csoda 5 😀nk d
több mint 3 éve
jó hát, innen Hillel nem állunk fel SB óta iszikelkezdek inni, az mindig bejönerről jut eszembe.. ano-t látta valaki mostanában a fórumon? nagyon eltűnt..
Gyurma Pappa
karmïgran
több mint 3 éve
elkezdek inni, az mindig bejönerről jut eszembe.. ano-t látta valaki mostanában a fórumon? nagyon eltűnt..
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
0 mert nem látlak 😀 😉1-10-ig mennyire nézel babonásnak? 😀elkezdek inni, az mindig bejönráérsz a kövi meccsnél 😛
elkezd nem érdekeli az eredmény
Gyurma Pappa
dande
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
elkezdek inni, az mindig bejönÉn is így teszek, de ettől leszek mindig negyon másnapos...
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
1-10-ig mennyire nézel babonásnak? 😀elkezdek inni, az mindig bejönráérsz a kövi meccsnél 😛
Gyurma Pappa
dande
több mint 3 éve
elkezdek inni, az mindig bejönráérsz a kövi meccsnél 😛
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
elkezdek inni, az mindig bejönelkezd nem érdekelni az eredmény
Szerkesztette: Gyurma Pappa
több mint 3 éve
ma nyerünkcsönbe legyél te 😉
Janek
több mint 3 éve
csoda 4 😛
több mint 3 éve
az egész NFC East in the hunt.. a tények magukért beszélnek
több mint 3 éve
iszonyat trapp game szaga van ennek a meccsnek...jönni fog, nyugi. mindig jönnek 😀majd átküldjük hozzátok 😉minek? kimondottan szórakoztató az érvelése 😀Az nálam némítva van inkábbEZEKET MIÉRT NEM LEHET Wentz-re hívni? futni ő is tud, RPO megy szégyenvárjuk meg Riverszke elemzését
zsoeo
karmïgran
zsoeo
minden évben van egy 14 éves, aki megérkezik, és kioszt mindenkit, aztán eltűnik. lemaradsz a legviccesebb jelenetekről... tapasztatból mondom 😀
Gyurma Pappa
dande
több mint 3 éve
azért az az idóta prevent megint elvette a sack értékét.......................
több mint 3 éve
majd átküldjük hozzátok 😉minek? kimondottan szórakoztató az érvelése 😀Az nálam némítva van inkábbEZEKET MIÉRT NEM LEHET Wentz-re hívni? futni ő is tud, RPO megy szégyenvárjuk meg Riverszke elemzését
zsoeo
karmïgran
zsoeo
minden évben van egy 14 éves, aki megérkezik, és kioszt mindenkit, aztán eltűnik. lemaradsz a legviccesebb jelenetekről... tapasztatból mondom 😀
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
minek? kimondottan szórakoztató az érvelése 😀Az nálam némítva van inkábbEZEKET MIÉRT NEM LEHET Wentz-re hívni? futni ő is tud, RPO megy szégyenvárjuk meg Riverszke elemzését
zsoeo
karmïgran
zsoeo
több mint 3 éve
még egy TOt nem bánnék 😊
több mint 3 éve
Es meg magyarazza is. Ez elkapas volt... Mindegy. De a rugotok nem vk mint Lutz...Na de most vegre tegyunk fel pontokat.
több mint 3 éve
MC12
6 359
Én kérek elnézést 😕Lehet hogy én láttam rosszul de a bal lába nem volt a levegőben mire birtokolta (nem elkapta) a labdát? Csak mert “megérkezett” a fehér részre, nem kihúzta a lábát. De lehet én láttam rosszul
clbass
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
mondjuk wentz idejében ennek a 4. és 4-nek nekimentünk volna 😀és nyilván buktuk volna
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!