NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 2 éve
Így van, én a one and done-t meghagyob a bojsznak. Közben meg régör legszebb sas megmozdulását láttam evö.Ott meg majd jön Bajusz és nyer egy SB-t, aztán jövőre lepasszolhatjuk 1. körért 😀Mé? Bárki nyerhet egy meccsen, menjünk csak rájáccásba.Pont ez jutott eszembe nekem is. Ha decemberben(végén) így játszol akkor semmi keresnivalód a PO-ban.Jogos a boooEzzel a játékkal felesleges is PO-ba jutni
dande
MirrMurr
Greengo
balintbaba
MirrMurr
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
Na régőr bocsánat
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Nelsonka meglódult.
több mint 2 éve
Ott meg majd jön Bajusz és nyer egy SB-t, aztán jövőre lepasszolhatjuk 1. körért 😀Mé? Bárki nyerhet egy meccsen, menjünk csak rájáccásba.Pont ez jutott eszembe nekem is. Ha decemberben(végén) így játszol akkor semmi keresnivalód a PO-ban.Jogos a boooEzzel a játékkal felesleges is PO-ba jutni
dande
MirrMurr
Greengo
balintbaba
több mint 2 éve
Mé? Bárki nyerhet egy meccsen, menjünk csak rájáccásba.Pont ez jutott eszembe nekem is. Ha decemberben(végén) így játszol akkor semmi keresnivalód a PO-ban.Jogos a boooEzzel a játékkal felesleges is PO-ba jutni
dande
MirrMurr
Greengo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
Törpének más ellen nincs is TDje csak a giants ellen
több mint 2 éve
Zet
1 549
És itt vége is, mivel ebben a szezonban nem valószínű, hogy a félpályáig eljut az offense
több mint 2 éve
Végre
több mint 2 éve
Facemask? Kösz
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Köszi zebrák.
több mint 2 éve
Pont ez jutott eszembe nekem is. Ha decemberben(végén) így játszol akkor semmi keresnivalód a PO-ban.Jogos a boooEzzel a játékkal felesleges is PO-ba jutni
dande
MirrMurr
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Jogos a boooEzzel a játékkal felesleges is PO-ba jutni
dande
több mint 2 éve
újabb fantasztikus meccs 😀
több mint 2 éve
fasznak puntoljuk el.. sosem leszünk még egyszer ilyen közel az FG-hez a meccsen..
több mint 2 éve
Nem így emlèkeztem...de biztosEz mièrt automatic first dowb????az összes holding az..
dande
Szesze
több mint 2 éve
Ez mièrt automatic first dowb????az összes holding az..
dande
több mint 2 éve
Ez mièrt automatic first dowb????
több mint 2 éve
Na bkerr Sandersnek se lesz idén TDje😕😕😕😡?
több mint 2 éve
Elképzeléstelen az offense játék 😕
több mint 2 éve
Invincible
801
Kár hogy senki nem volt üresen az endzoneban
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
pedig a védelmünkkel simán PO-ba mehetnénk, ha nem a világ leggyengébb offense lenne nálunk, hanem mondjuk csak egy közepesen fos..
több mint 2 éve
Az üresen sétálgató Goedert(de jó hogy elkapták ezt a jelenetet.) ............
E-A-G-L-E-S EAGLES !