NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 679
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 2 éve
Az nyugtat, hogy Fromm se lesz a következő Brady. 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Invincible
801
En ilyenkot mig redzont nézek! De olyan izgalmas a meccsetek hogy eddig semmit nem mutattak belölle! 😀Mert máshol több TD van mint itt first down
Csita
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
Viccen kívül megtartanám egy olyan szezonra (mint anno McNabb+ Vick) ahol pár trükkös playre jó lenne és back upnak, de frankón nem tud ő sem egy teljes szezont így számomra nem alkalmas kezdőnek.Oké, engem is felhúzott, képezzük át futónak, aztán jöjjön egy coinflip egyetemi arc.Nem győztél meg...ez is mi a fasz volt most? 😀Hurts...😀 Egy kibaszott vicc. Remélem jövőre már nem ő a kezdő.Szerintem FA-ról nincs akit meg tudunk szerezni, egyetemről meg mindenki lutri. Jacksont is megtanították dobni 😀
Greengo
MirrMurr
Greengo
MirrMurr
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
és megvan!
több mint 2 éve
majdnem sikerült pluszba jutni passzjátékban, de maradt a -4 yard 😊
több mint 2 éve
Oké, engem is felhúzott, képezzük át futónak, aztán jöjjön egy coinflip egyetemi arc.Nem győztél meg...ez is mi a fasz volt most? 😀Hurts...😀 Egy kibaszott vicc. Remélem jövőre már nem ő a kezdő.Szerintem FA-ról nincs akit meg tudunk szerezni, egyetemről meg mindenki lutri. Jacksont is megtanították dobni 😀
Greengo
MirrMurr
Greengo
több mint 2 éve
Nem győztél meg...ez is mi a fasz volt most? 😀Hurts...😀 Egy kibaszott vicc. Remélem jövőre már nem ő a kezdő.Szerintem FA-ról nincs akit meg tudunk szerezni, egyetemről meg mindenki lutri. Jacksont is megtanították dobni 😀
Greengo
MirrMurr
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Hurts...😀 Egy kibaszott vicc. Remélem jövőre már nem ő a kezdő.Szerintem FA-ról nincs akit meg tudunk szerezni, egyetemről meg mindenki lutri. Jacksont is megtanították dobni 😀
Greengo
több mint 2 éve
Sanders menti a helyzetet 😀
több mint 2 éve
Hurts...😀 Egy kibaszott vicc. Remélem jövőre már nem ő a kezdő.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
Egyébként meg jó a Giants D, ellenünk főleg mindigHagyjad már eddig a franchise QBnk csak szar döntést hozott
dande
több mint 2 éve
Sztem a Giantsnek most ez SB mi meg nem vesszük komolyan 😡😜igen, nekünk élet-halál
dande
több mint 2 éve
Egyébként meg jó a Giants D, ellenünk főleg mindig
több mint 2 éve
Sztem a Giantsnek most ez SB mi meg nem vesszük komolyan 😡😜
több mint 2 éve
Csita
339
En ilyenkot mig redzont nézek! De olyan izgalmas a meccsetek hogy eddig semmit nem mutattak belölle! 😀
több mint 2 éve
vanek úr
1 894
Érdekes, hogy támadófal nélkül egyik irányitónk sem tud boldogulni. Az még érdekesebb, hogy illetékeseknek ez még nem tűnt fel.
több mint 2 éve
jah.. furaCarter egész jó lett a szezon végére..Ja, ezt már két éve is eljátszotta. Egész évben észrevehetetlen volt, aztán garbage szezonban villogott egy kicsit.
Szesze
vanek úr
több mint 2 éve
Nem volt ez fumbli?
több mint 2 éve
vanek úr
1 894
Carter egész jó lett a szezon végére..Ja, ezt már két éve is eljátszotta. Egész évben észrevehetetlen volt, aztán garbage szezonban villogott egy kicsit.
Szesze
több mint 2 éve
De èrtitek 1 futásból mindjárt 10yard passzból semmmi akkor melyiket vegyük elő
több mint 2 éve
Carter egész jó lett a szezon végére..
több mint 2 éve
Sirrianninaknagyára ment acovis
több mint 2 éve
Invincible
801
Run that ball!!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)