NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 677
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Philadelphia Eagles - New York Giants
több mint 2 éve
Most értem utol a live adást... Fromm is egy beszari segg, nem lesz belőle még csere se sehol!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Csárdcsersz amúgy mit csinál???
több mint 2 éve
Az csak rászart a légy mire odaértMegint az elkapó menti meg a seggét.Mi ez egy tökéletes dobás volt ,😁
csipkelli
dande
több mint 2 éve
Újra megnèzik 😁😁😁😁
több mint 2 éve
😀😀 Mit szerencsétlenkednek ezek
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
neeeeeeeeeeeeeeeeeee! Pedig , de szép volt.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
????????
több mint 2 éve
Szerjük az ilyen TDket szerintem direkt gyakoroljuk 😏😏😏
több mint 2 éve
Remek meccs, úgy látom ...😞
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Szép volt ropi
több mint 2 éve
Zet
1 549
Most esünk szét végképp, de szerencsére már csak 9 negyed és egy kevés van a szezonból.Utána lehet mindenkit kibaszni.
Ja, nem.
több mint 2 éve
Megint az elkapó menti meg a seggét.Mi ez egy tökéletes dobás volt ,😁
csipkelli
több mint 2 éve
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Megint az elkapó menti meg a seggét.
több mint 2 éve
vanek úr
1 894
Ha a mai meccsen átjutunk a félpályán, megiszok egy üveg bort azonnalErre a legnagyobb esély egy visszahordásnál lenne. Ott nem zavarna be az OL és a QB.
Zet
több mint 2 éve
Na közben a rendszer szórakozása miatt nem tudtam megvenni az F1 2021t a fiamnak, örülök, hogy a csapat jobban haladt ,😁
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Bocs, akkor félreértettem, nem fikáztál Te senkit, most sem 😉Bro, én nem fikáztam senkit. Ebben az évezredben a Dallasnak annyi PO winje van, mint a 2017-es Eaglesnek a rájáccásban. : ( Na de majd most!Megható, hogy az Eagles ilyen kiváló játéka láttán, marad idő a Dallast fikázni 😉Így van, én a one and done-t meghagyob a bojsznak. Közben meg régör legszebb sas megmozdulását láttam evö.Ott meg majd jön Bajusz és nyer egy SB-t, aztán jövőre lepasszolhatjuk 1. körért 😀Mé? Bárki nyerhet egy meccsen, menjünk csak rájáccásba.Pont ez jutott eszembe nekem is. Ha decemberben(végén) így játszol akkor semmi keresnivalód a PO-ban.Jogos a boooEzzel a játékkal felesleges is PO-ba jutni
dande
MirrMurr
Greengo
balintbaba
MirrMurr
balintbaba
tamas424
balintbaba
több mint 2 éve
Zet
1 549
Ha a mai meccsen átjutunk a félpályán, megiszok egy üveg bort azonnal
több mint 2 éve
Bro, én nem fikáztam senkit. Ebben az évezredben a Dallasnak annyi PO winje van, mint a 2017-es Eaglesnek a rájáccásban. : ( Na de majd most!Megható, hogy az Eagles ilyen kiváló játéka láttán, marad idő a Dallast fikázni 😉Így van, én a one and done-t meghagyob a bojsznak. Közben meg régör legszebb sas megmozdulását láttam evö.Ott meg majd jön Bajusz és nyer egy SB-t, aztán jövőre lepasszolhatjuk 1. körért 😀Mé? Bárki nyerhet egy meccsen, menjünk csak rájáccásba.Pont ez jutott eszembe nekem is. Ha decemberben(végén) így játszol akkor semmi keresnivalód a PO-ban.Jogos a boooEzzel a játékkal felesleges is PO-ba jutni
dande
MirrMurr
Greengo
balintbaba
MirrMurr
balintbaba
tamas424
több mint 2 éve
Zet
1 549
Visszajött Zsiráf és a labdát sem tudja megfogni
több mint 2 éve
Arra mindig van idő. 😀Megható, hogy az Eagles ilyen kiváló játéka láttán, marad idő a Dallast fikázni 😉Így van, én a one and done-t meghagyob a bojsznak. Közben meg régör legszebb sas megmozdulását láttam evö.Ott meg majd jön Bajusz és nyer egy SB-t, aztán jövőre lepasszolhatjuk 1. körért 😀Mé? Bárki nyerhet egy meccsen, menjünk csak rájáccásba.Pont ez jutott eszembe nekem is. Ha decemberben(végén) így játszol akkor semmi keresnivalód a PO-ban.Jogos a boooEzzel a játékkal felesleges is PO-ba jutni
dande
MirrMurr
Greengo
balintbaba
MirrMurr
balintbaba
tamas424
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Megható, hogy az Eagles ilyen kiváló játéka láttán, marad idő a Dallast fikázni 😉Így van, én a one and done-t meghagyob a bojsznak. Közben meg régör legszebb sas megmozdulását láttam evö.Ott meg majd jön Bajusz és nyer egy SB-t, aztán jövőre lepasszolhatjuk 1. körért 😀Mé? Bárki nyerhet egy meccsen, menjünk csak rájáccásba.Pont ez jutott eszembe nekem is. Ha decemberben(végén) így játszol akkor semmi keresnivalód a PO-ban.Jogos a boooEzzel a játékkal felesleges is PO-ba jutni
dande
MirrMurr
Greengo
balintbaba
MirrMurr
balintbaba
több mint 2 éve
Mailatára meg mehet a cancel, polinéz a gyerek, közben meg annyi festék van rajta, mintha feka lenne. Ez ellen megy a BLM-es lelkemnek.