Philadelphia Eagles - San Francisco 49ers
11 hónapja
Tapsi Hapsi
680
Ültem mint a kuka, de most már megvan! Visszavágó ide vagy oda, ez elégtétel a tavalyi szerencsétlenkedésért! Tudom, ez nem lehet visszavágó, bár a játékosok nem így érezték...1. Tavaly sem sokra mentek ellenünk az elején, amíg a védelem el nem fáradt....
2. A szakértők szerint a meccs kulcsa a niners futás elleni védelme lehet mert az nem olyan jó.... előtte a secondary.- t szidták, jó, hogy értenek hozzá.... tudtam, hogy a philyt mondják, ha választani kell.....
11 hónapja
GG, benne volt ez az eredmény. Jöhet a Boys idegenben.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Ez lesz a vége, amikor 3 TD hátrányban 4 perccel a vége előtt baromkodsz... nem sérülést kívánva senkinek, de egy ébresztést megérdemelne a PHI coaching stuff is.Remélem kiütik még Hurts-öt is...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
11 hónapja
Az elejen is lattuk hogy keves lesz a fg. 30 pontos veres majdnem. 10-1 eseten ez komoly ebreszto.Remélem Desai nagyon nagyon nagyon nagyon átgondolja hogy mit is èr az amit kigondolt.....tökmindegy... ott volt a meccs elején a lehetőség, meg kellett vona büntetni... második negyedtől csak rohanunk, és a hívások is olyanok.
dande2
ilyen O-val a Cowboys is könnyedén kifugáz minket
eaglesmcnabb
11 hónapja
Remélem Desai nagyon nagyon nagyon nagyon átgondolja hogy mit is èr az amit kigondolt.....tökmindegy... ott volt a meccs elején a lehetőség, meg kellett vona büntetni... második negyedtől csak rohanunk, és a hívások is olyanok.
dande2
ilyen O-val a Cowboys is könnyedén kifugáz minket
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Érdekes, Sirianni mesternek most nem olyan nagy a pofája
Tepper takarodj!
11 hónapja
istenem már megérte Sirianni savanyú arca (bocs, de rettentő irritáló a faszi, mikor minden hepi)
11 hónapja
Bakker ès mèg lett volna így is esèly ha az eljèn TDk lettek volna...jobbak de kicsit kár èrte....Hazai palyan.... vigasznak egy whisky? Dec 13?
dande2
11 hónapja
Remélem Desai nagyon nagyon nagyon nagyon átgondolja hogy mit is èr az amit kigondolt.....
11 hónapja
Hanni felajánlok egy pofa sört Deebo miatt. Lehet drágábbik is 😀
11 hónapja
42 kapott pont, térdeljünk! 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
6 támadás, 6 TD zsinórban!!!
11 hónapja
Bakker ès mèg lett volna így is esèly ha az eljèn TDk lettek volna...jobbak de kicsit kár èrte....
11 hónapja
Onside kick kell végig, mert úgyis beviszik TD-re. 😀
11 hónapja
Nekem az a fura, hogy ennek a Friszkónak van három veresége.a Browns élete meccsét játszotta, plusz a végén kihagyta Moody a GW FG-t.
nagylaza, főpohárnok
aztán a Vikings ellen enyhe agyrázkódás, Bengals ellen meg kurvára off volt mindenki.
11 hónapja
Invincible
792
Zászló a 49rs-re?
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
11 hónapja
Nekem az a fura, hogy ennek a Friszkónak van három veresége.abból kétszer raktam őket, én miattam van 😀
nagylaza, főpohárnok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
Nekem az a fura, hogy ennek a Friszkónak van három veresége.