Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 6 éve
Hol volt aki tud szerelni? Hm. Ex igy eleg gaz lesz ha az off nem hoz mindig pontot kb.Vagy Eli Flacco nem hozza megint magát.
gabistar
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Hol volt aki tud szerelni? Hm. Ex igy eleg gaz lesz ha az off nem hoz mindig pontot kb.
több mint 6 éve
Spy
2 337
ennyit fafej kozepre "berobbanok" futasairol. Itt az Ir McColinsNincs szükség rejtegetni a futást, szopjuk a yardokat, fel lehet vállalni nyíltan a futást, megy akár alap felállás ellen is...belenyomták az ujjukat a sebbe, és most nyomják-de ezt tudtuk...várható volt
no
több mint 6 éve
no
7 277
Na most kivancsi leszek a D-re
több mint 6 éve
ezt eléggé megfutotta a srác
több mint 6 éve
Ki ez a Collins gyerek, és miért fut úgy, mint Lynch fénykorában?
több mint 6 éve
no
7 277
ennyit fafej kozepre "berobbanok" futasairol. Itt az Ir McColins
több mint 6 éve
Steelers-utálatát kifejezetten "bírom".Höri miatt elkezdtem a Spor TV-t nézni, de Ricsit miatt lassan megyek a streamre...Ricsi egy alma. Attól még ő Ricsi, de falra lehet mászni tőle meg a szétzselézett tüskéktől amik a fején vannak.
Soldados
No meg már maga a Chief fan-ság kiborító tud lenni. 😀
vajthod
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Höri miatt elkezdtem a Spor TV-t nézni, de Ricsit miatt lassan megyek a streamre...Ricsi egy alma. Attól még ő Ricsi, de falra lehet mászni tőle és a szétzselézett tüskéktől amik a fején vannak.
Soldados
No meg már maga a Chief fanság is kiborító tud lenni. : D
Szerkesztette: vajthod
több mint 6 éve
Spy
2 337
Remélem, kezdünk vmit a D-vel, mert ebbül baj lesz
több mint 6 éve
gabor25
5 144
En a cicak Ellen neztem a magyar kozvetitest. De parszor ott is vicces volt. 3 Rd down nem jott ossze Rossz dobas es azt mondta first down. Mondom az Meg hogy majdnem El is hittem neki. De azert lelkes. Csak nem a Steelers fele.
több mint 6 éve
Höri miatt elkezdtem a Spor TV-t nézni, de Ricsit miatt lassan megyek a streamre...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
no
7 277
ez sima Conner checkdown lett volna...es hogy a QB-ra osszejojjon a penz 😊
Spy
több mint 6 éve
Spy
2 337
ez sima Conner checkdown lett volna...
több mint 6 éve
Spy
2 337
Bell knee...fafa
több mint 6 éve
Lynx0919
6
Köszi szépen 😊Még egy próbát teszek aztán nem zavarok tovább senkit. Szeretném nézni én is a meccset, de eddig Pasta youtube streamjei voltak most vmi Grandma stream jön be és ott frankón csak a nagy feketeség jön nekem. Van esetleg most is pasta stream? Köszi a helpet ha kapok! 😊Nem zavarsz, sorry, nem láttam, hogy kérdezted.
Lynx0919
Itt a stream: www.youtube.com/watch?v=e2kHHONAWEw
tenorx
több mint 6 éve
Még egy próbát teszek aztán nem zavarok tovább senkit. Szeretném nézni én is a meccset, de eddig Pasta youtube streamjei voltak most vmi Grandma stream jön be és ott frankón csak a nagy feketeség jön nekem. Van esetleg most is pasta stream? Köszi a helpet ha kapok! 😊Nem zavarsz, sorry, nem láttam, hogy kérdezted.
Lynx0919
Itt a stream:
több mint 6 éve
no
7 277
Ez mi volt a felboritjuk ovatosan? 😕
több mint 6 éve
no
7 277
Még egy próbát teszek aztán nem zavarok tovább senkit. Szeretném nézni én is a meccset, de eddig Pasta youtube streamjei voltak most vmi Grandma stream jön be és ott frankón csak a nagy feketeség jön nekem. Van esetleg most is pasta stream? Köszi a helpet ha kapok! 😊van
Lynx0919
több mint 6 éve
Lynx0919
6
Még egy próbát teszek aztán nem zavarok tovább senkit. Szeretném nézni én is a meccset, de eddig Pasta youtube streamjei voltak most vmi Grandma stream jön be és ott frankón csak a nagy feketeség jön nekem. Van esetleg most is pasta stream? Köszi a helpet ha kapok! 😊
több mint 6 éve
Ja nem arcoskodni akarok, én is most néztem utána, mert a kommentátorok hivatkoztak rá, és kíváncsi voltam.Nem vettem arcoskodásnak. Sőt, ezt pl nem tudtam, úgyhogy örülök is neki.
tenorx
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Az olasz csődör,10ből 1szer dob egyenest de az TD. 😀