Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 6 éve
Ja nem arcoskodni akarok, én is most néztem utána, mert a kommentátorok hivatkoztak rá, és kíváncsi voltam.Hmm, ezt nem is tudtam. Mindenesetre vissza is húzta, szóval mindenképpen DPI vagy holding.Nem tökmindegy Soldi.Az hogy mire akart menni, tök mindegy, labdához nem ért, az elkapót ellenben a testével elsodorta: DPI.Én inkább a kommentátorokkal értek egyet, labdára ment. Na mindegy, igazából megadható volt.Jó sokáig gondolkoztak ezen a zászlónPedig piszok egyértelmű volt. Előbb húzta, majd még el is sodorta Bryantet...
kittli
Soldados
tenorx
Soldados
ARTICLE 3. PERMISSIBLE ACTS BY BOTH TEAMS WHILE THE BALL IS IN THE AIR. Acts that are permissible by a
player include, but are not limited to:
(a) Incidental contact by an opponent’s hands, arms, or body when both players are competing for the ball, or neither player is looking for the ball. If there is any question whether contact is incidental, the ruling shall be no interference.
tenorx
Soldados
több mint 6 éve
Ez kellett a meccsnek.
több mint 6 éve
Hmm, ezt nem is tudtam. Mindenesetre vissza is húzta, szóval mindenképpen DPI vagy holding.Nem tökmindegy Soldi.Az hogy mire akart menni, tök mindegy, labdához nem ért, az elkapót ellenben a testével elsodorta: DPI.Én inkább a kommentátorokkal értek egyet, labdára ment. Na mindegy, igazából megadható volt.Jó sokáig gondolkoztak ezen a zászlónPedig piszok egyértelmű volt. Előbb húzta, majd még el is sodorta Bryantet...
kittli
Soldados
tenorx
Soldados
ARTICLE 3. PERMISSIBLE ACTS BY BOTH TEAMS WHILE THE BALL IS IN THE AIR. Acts that are permissible by a
(a) Incidental contact by an opponent’s hands, arms, or body when both players are competing for the ball, or neither player is looking for the ball. If there is any question whether contact is incidental, the ruling shall be no interference.
tenorx
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Nem tökmindegy Soldi.Az hogy mire akart menni, tök mindegy, labdához nem ért, az elkapót ellenben a testével elsodorta: DPI.Én inkább a kommentátorokkal értek egyet, labdára ment. Na mindegy, igazából megadható volt.Jó sokáig gondolkoztak ezen a zászlónPedig piszok egyértelmű volt. Előbb húzta, majd még el is sodorta Bryantet...
kittli
Soldados
tenorx
Soldados
több mint 6 éve
Lynx0919
6
Bocsi a technikai kérdésért de csak Grandma oldalon lehet nézni, csak mert nekem ott nem tölt be semilyen videót 😕
több mint 6 éve
no
7 279
Akkor ez kizaras, mert nem engedte el meg a vonal utan se agy csak 15 yard? 😊
több mint 6 éve
no
7 279
megadhato volt, de akkor ha minden ilyet befujnak +2 ora minden meccs. De tenyleg mindegy.Én inkább a kommentátorokkal értek egyet, labdára ment. Na mindegy, igazából megadható volt.Jó sokáig gondolkoztak ezen a zászlónPedig piszok egyértelmű volt. Előbb húzta, majd még el is sodorta Bryantet...
kittli
Soldados
tenorx
több mint 6 éve
Az hogy mire akart menni, tök mindegy, labdához nem ért, az elkapót ellenben a testével elsodorta: DPI.Én inkább a kommentátorokkal értek egyet, labdára ment. Na mindegy, igazából megadható volt.Jó sokáig gondolkoztak ezen a zászlónPedig piszok egyértelmű volt. Előbb húzta, majd még el is sodorta Bryantet...
kittli
Soldados
tenorx
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Én inkább a kommentátorokkal értek egyet, labdára ment. Na mindegy, igazából megadható volt.Jó sokáig gondolkoztak ezen a zászlónPedig piszok egyértelmű volt. Előbb húzta, majd még el is sodorta Bryantet...
kittli
Soldados
több mint 6 éve
no
7 279
egysiku lesz, eredmeny meg barmi lehet.Csak nem lesz olyan egysíkú, mint a londoni Jags - Ravens (44-7)azt hittem jó lesz ez a meccs. tévedtem?te se lattal meg Ravens meccset iden 😊
vajthod
no
iktriad
több mint 6 éve
Jó sokáig gondolkoztak ezen a zászlónPedig piszok egyértelmű volt. Előbb húzta, majd még el is sodorta Bryantet...
kittli
több mint 6 éve
Jó sokáig gondolkoztak ezen a zászlónÍgy is jobb a Steelers, nem kellene ennyire segíteni őket.
kittli
több mint 6 éve
no
7 279
meg nem keso lefekudni. 😊Valóban, pedig nagyon akartam szeretni ezt a meccset. Ma eddig csak jobbakat láttam : Zazt hittem jó lesz ez a meccs. tévedtem?te se lattal meg Ravens meccset iden 😊
vajthod
no
vajthod
több mint 6 éve
Jó sokáig gondolkoztak ezen a zászlón
több mint 6 éve
Home field
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Valóban, pedig nagyon akartam szeretni ezt a meccset. Ma eddig csak jobbakat láttam : Zazt hittem jó lesz ez a meccs. tévedtem?te se lattal meg Ravens meccset iden 😊
vajthod
no
több mint 6 éve
no
7 279
a koncepciot ertem, de akkor se toretnem ossze, mert egy kek-zold foltot nem er ez a meccs szamunkra.Vele hisszük el a passzplay-t és állunk nickel-be, és mivel nincs Saci, célszerű oda célozni, Fortnak van baja a blokkokkalazzal, hogy kozepre belefutok a tomegbe? Van arra futonk.egy ilyen semmirol nem szolo meccsen nem eroltetnem fafejt, hamar ilyen play-eket hivnak, bar ertem a koncepciot.
no
Saci hiányát vele lehet kidomborítani leginkább
Spy
no
Spy
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Matekovich sincs a csereje igy nehez ket embert hirtelen potolni. Sean Spence Meg nem lehet ket a jatekok megtanulasaval stb. Igy is a no huddlenel szenvedtunk a mar regi jatekosokkal.egy ilyen semmirol nem szolo meccsen nem eroltetnem fafejt, hamar ilyen play-eket hivnak, bar ertem a koncepciot.
no
Spy
több mint 6 éve
Spy
2 337
Vele hisszük el a passzplay-t és állunk nickel-be, és mivel nincs Saci, célszerű oda célozni, Fortnak van baja a blokkokkalazzal, hogy kozepre belefutok a tomegbe? Van arra futonk.egy ilyen semmirol nem szolo meccsen nem eroltetnem fafejt, hamar ilyen play-eket hivnak, bar ertem a koncepciot.
no
Spy
no
több mint 6 éve
no
7 279
gonosz vagy. Arra halad amerre a feje megbillen, utana a fizika intezi a tobbit. 😊Mekkora sebesség Bentől 😀Visszafelé haladt?
tenorx
ThundersNFL
több mint 6 éve
Csak nem lesz olyan egysíkú, mint a londoni Jags - Ravens (44-7)azt hittem jó lesz ez a meccs. tévedtem?te se lattal meg Ravens meccset iden 😊
vajthod
no
több mint 6 éve
Mekkora sebesség Bentől 😀Visszafelé haladt?
tenorx
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
no
7 279
azzal, hogy kozepre belefutok a tomegbe? Van arra futonk.egy ilyen semmirol nem szolo meccsen nem eroltetnem fafejt, hamar ilyen play-eket hivnak, bar ertem a koncepciot.
no
Spy
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Hargrave mint nagyranott cover lb vicces volt coverban.
több mint 6 éve
no
7 279
azt hittem jó lesz ez a meccs. tévedtem?te se lattal meg Ravens meccset iden 😊
vajthod