Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 7 éve
3. és 1 jön 😊
több mint 7 éve
Szipeter
1 649
Jó lenne ha ilyen problémáink lennének.Hozzuk a szokásos II. félidőt😭. Nem tudom mit izgultok, a Bengals nem az a nagy comeback csapat.Az rendben...de látod Te is, hogy papíron milyen O van nálunk és csinálnak 4 db FD-t egy negyed alatt, 3 labdabírtoklásból...kibaszottul kivagyok ilyenkor rajtuk
Szipeter
Klaci79
több mint 7 éve
Szerintem az O hagyja a D-t gyakorolni. Valami ilyesmi lehet a koncepció. 😊
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
És ott a Dupree sack is....mondjunk egy rossz szót erre a D-re...
több mint 7 éve
Bud!!!!!!!
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Dupree! Már az előzőt is ő "készítette" elő😊
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Hozzuk a szokásos II. félidőt😭. Nem tudom mit izgultok, a Bengals nem az a nagy comeback csapat.Az rendben...de látod Te is, hogy papíron milyen O van nálunk és csinálnak 4 db FD-t egy negyed alatt, 3 labdabírtoklásból...kibaszottul kivagyok ilyenkor rajtuk
Szipeter
több mint 7 éve
munoz
1 213
Miután a Steelers O nem tudta lezárni a meccset, kénytelen a Bengals O megtenni.
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Alualu😊
több mint 7 éve
Szipeter
1 649
Hozzuk a szokásos II. félidőt😭. Nem tudom mit izgultok, a Bengals nem az a nagy comeback csapat.
több mint 7 éve
Megnéznék egy lőlapot Beniről, nem is emlekszem mikor volt utoljara complete passzunk... In D# we trust!
több mint 7 éve
Bell le is ment előtte, nehogy benne legyen a futás esetleg.meglepetésként OK lenne, de ez már tendencia3. és 1-re ez a harmadik behívott hosszú passz, igaz?érthetetlen
fcancellara
bcsarli
Spy
több mint 7 éve
Spy
2 337
meglepetésként OK lenne, de ez már tendencia3. és 1-re ez a harmadik behívott hosszú passz, igaz?érthetetlen
fcancellara
bcsarli
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Na fasza. A D felkötheti a gatyóreszt
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Istenem....szánalmas...komolyan szánalmas a playcalling megint
több mint 7 éve
héli takarodj
több mint 7 éve
3. és 1-re ez a harmadik behívott hosszú passz, igaz?érthetetlen
fcancellara
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
3. és 1-re ez a harmadik behívott hosszú passz, igaz?
több mint 7 éve
Spy
2 337
épp Harrisont akartam már
több mint 7 éve
Mindig szerettem volna, ha Watt nálunk jatszik. Igaz régebben nem.TJ-re gondoltam. De mios már nem cserélnék. Pedig még rookie
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Na ezt majd később megbeszéljük 😊Ma azért olyan sokat nem 😊Totális idiótaságokat csinálunk O oldalon. Pont ez a bosszantó.Hozzá... Mondjuk alapból nem értem miért kellett nekimenni?#96 hozzáérEz fasza rövid lesz....első 4. kísérletünk volt idén...remek volt srácokCsak a földön ért hozzá egy cica, a falban nem, akár jó is lehet!
Klaci79
Szokol
Klaci79
Szokol
Klaci79
Szokol
Most csak legyünk túl ezen a zakón 😕