Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 7 éve
munoz
1 213
Szinte hihetetlen, milyen könnyedén ment keresztül a Steelers D-n a Bengals
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Ejnye, no.Ki volt az utolsó jó teljesítményt nyújtó punterünk? Én kb 10 éve követem az eseményeket, de egyre sem emlékszem.
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
hát igen...az nem lesz elég, ha kiküldjük Bell-t a pályára 😕
több mint 7 éve
meme
2 102
Azért az csak akad....Nincs neted 😀Nekem nem megy indításkor kilép....oötlet?Nfl mobilalkalmazás nálatok fut?Nálam megy rendesen, ugyanakkor az itt linkelt youtube-os link zseniális. Nem szaggat, nem laggol, jó az fps. Kopp-kopp.
meme
megyerikrisz
meme
bcsarli
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 7 éve
Mikey
18 728
Ez a futás is csak Mixon miatt lett 25 yard...
több mint 7 éve
Nincs neted 😀Nekem nem megy indításkor kilép....oötlet?Nfl mobilalkalmazás nálatok fut?Nálam megy rendesen, ugyanakkor az itt linkelt youtube-os link zseniális. Nem szaggat, nem laggol, jó az fps. Kopp-kopp.
meme
megyerikrisz
meme
több mint 7 éve
munoz
1 213
Megy a futás, csak kérni kell 😊
több mint 7 éve
meme
2 102
Nekem nem megy indításkor kilép....oötlet?Nfl mobilalkalmazás nálatok fut?Nálam megy rendesen, ugyanakkor az itt linkelt youtube-os link zseniális. Nem szaggat, nem laggol, jó az fps. Kopp-kopp.
meme
megyerikrisz
több mint 7 éve
Nfl mobilalkalmazás nálatok fut?Nálam megy rendesen, ugyanakkor az itt linkelt youtube-os link zseniális. Nem szaggat, nem laggol, jó az fps. Kopp-kopp.
meme
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 7 éve
meme
2 102
Nfl mobilalkalmazás nálatok fut?
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Ezektől a sorozatos 35-45 yardos puntoktól megőrülök.
több mint 7 éve
szegény búrkiflit mindig báncsákMindezt a zebra előtt:A hangulat már a meccs előtt a tetőfokára hágott:Nem szeret minket, van ilyen 😊
During the coin toss ceremony, Vontaze Burfict, as one of the Bengals captains, declines to shake hands with any of the @Steelers captains.
Aztán első/2. playben egy páros lábas visszarúgás...mi lesz még itt?!
Klaci79
bcsarli
twitter.com/Steelersdepot/status/922199773448355840
Klaci79
több mint 7 éve
munoz
1 213
Végre volt nyomás a D részéről.
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Short field alert (megelőlegezem, hátha mégsem...)
több mint 7 éve
Mindegy, csak hozzuk le valahogy kulcs sérülés nélkül.Mindezt a zebra előtt:A hangulat már a meccs előtt a tetőfokára hágott:Nem szeret minket, van ilyen 😊
During the coin toss ceremony, Vontaze Burfict, as one of the Bengals captains, declines to shake hands with any of the @Steelers captains.
Klaci79
bcsarli
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Csóri Browns....a Titans FG-nél kihagyta Succap, de belefújtak mert fagyasztani akart Hue....a 2-at persze beverték...
több mint 7 éve
Mi már az apróságoknak is tudunk örülni. Olyan gyors long snapperünk van, hogy felért downolni a puntot. 😀
több mint 7 éve
Shazier, gyönyörű stop
több mint 7 éve
Előre passz volt, de Bernard mit kapott...
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Mindezt a zebra előtt:A hangulat már a meccs előtt a tetőfokára hágott:Nem szeret minket, van ilyen 😊
Klaci79
bcsarli
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Hilton eddig marha jó (nem ma, a szezonban,egészében)
több mint 7 éve
A hangulat már a meccs előtt a tetőfokára hágott:Nem szeret minket, van ilyen 😊
Klaci79
több mint 7 éve
#irony, pleaseCsak altatunk, majd a jó futással, kiváló time managementtel és a végén a 2 perces drive-val megfordítjuk a meccset, mert azok az erősségeink.szerintem nem ugyanannak a csapatnak szurkolunk.
megyerikrisz
Mikey
több mint 7 éve
Mikey
18 728
Csak altatunk, majd a jó futással, kiváló time managementtel és a végén a 2 perces drive-val megfordítjuk a meccset, mert azok az erősségeink.szerintem nem ugyanannak a csapatnak szurkolunk.
megyerikrisz