Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 7 éve
Eddig szar a D
több mint 7 éve
nem volt szép dolog így pofánvágni Vörit
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 7 éve
Spy
2 337
ahhoz sehogyAzt azzal hogy lesz áramom a laptophoz? 😉 Meg netem?A család nincs ithon a bor kiöntve, a tetvek meg szétkurják az egészet....power bank a környéken?
meme
Spy
meme
több mint 7 éve
meme
2 102
Ha nem ittam volna egy pohárral már, rég pesten lennék.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 7 éve
meme
2 102
A család nincs ithon a bor kiöntve, a tetvek meg szétkurják az egészet....
több mint 7 éve
munoz
1 213
Értem, hogy a liga legjobb O-ja ellen játszunk, de azért a Bengals D most már kijöhetne az öltözőből 😕
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Megq....nám az anyja hátán az összes elmüs g....it. 4 órája 1-2 percre tudnak csak áramot varázsolni. Tiszta középkor basszushú de kib@szott idegesítő lehet....tombolnék az biztos 😕
meme
több mint 7 éve
Mikey
18 751
a drive nem tetszett, de a TD öröm hatalmas volt. 😊
több mint 7 éve
Ezek idióták! 😊
több mint 7 éve
meme
2 102
Mogyoród....még csak nem is a világvége..Megq....nám az anyja hátán az összes elmüs g....it. 4 órája 1-2 percre tudnak csak áramot varázsolni. Tiszta középkor basszusMerre az arra?
meme
Szokol
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Úgy fogunk kikapni, hogy BigBen is tud passzolni? 😉
több mint 7 éve
Bubu! 😊
több mint 7 éve
Kurva nagy bujucskázós gólöröm! 😀
több mint 7 éve
csucsu
több mint 7 éve
Megq....nám az anyja hátán az összes elmüs g....it. 4 órája 1-2 percre tudnak csak áramot varázsolni. Tiszta középkor basszusMerre az arra?
meme
több mint 7 éve
meme
2 102
Megq....nám az anyja hátán az összes elmüs g....it. 4 órája 1-2 percre tudnak csak áramot varázsolni. Tiszta középkor basszus
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
én is így emlékeztem...egyszerűen nevetséges.Ez az a "játékelem", ami tkp semmi külső tényezőtől nem függ...és mégis, mindenki Meskó basszusEjnye, no.sajnos képtelenek vagyunk egy konstans jó teljesítményt nyújtó puntert beújítani...
Ki volt az utolsó jó teljesítményt nyújtó punterünk? Én kb 10 éve követem az eseményeket, de egyre sem emlékszem.
fcancellara
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 221
Ejnye, no.sajnos képtelenek vagyunk egy konstans jó teljesítményt nyújtó puntert beújítani...
Ki volt az utolsó jó teljesítményt nyújtó punterünk? Én kb 10 éve követem az eseményeket, de egyre sem emlékszem.
fcancellara
több mint 7 éve
Ezt azért szépen beküldte a helyére a Veres!
több mint 7 éve
Mikey
18 751
Dalton eddig nagyon jó. De fura ezt leírni.
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Na felébredt a Bengals is,szép drive volt.