Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 7 éve
Így belefér az elbaszott 4. és 1
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Jaj de kellett már egy jó Watt a ligának 😀
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Benn a zsákban😊
több mint 7 éve
Ma azért olyan sokat nem 😊Totális idiótaságokat csinálunk O oldalon. Pont ez a bosszantó.Hozzá... Mondjuk alapból nem értem miért kellett nekimenni?#96 hozzáérEz fasza rövid lesz....első 4. kísérletünk volt idén...remek volt srácokCsak a földön ért hozzá egy cica, a falban nem, akár jó is lehet!
Klaci79
Szokol
Klaci79
Szokol
Klaci79
több mint 7 éve
Bizonyos szemüvegen át biztosan, fél yard volt kb
Lou Anarumo for president
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Totális idiótaságokat csinálunk O oldalon. Pont ez a bosszantó.Hozzá... Mondjuk alapból nem értem miért kellett nekimenni?#96 hozzáérEz fasza rövid lesz....első 4. kísérletünk volt idén...remek volt srácokCsak a földön ért hozzá egy cica, a falban nem, akár jó is lehet!
Klaci79
Szokol
Klaci79
Szokol
több mint 7 éve
Sztem egyébkent amikor a háta leert akkor a labda pont a vonalat csípte. Abból amit visszajatszottak. Sztem.
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Ez elég rossz jel:What was Jessie James and SP teams coach arguing about before half? Decastro has to hold James back.
több mint 7 éve
Challange-eljük vissza 😊
több mint 7 éve
Hozzá... Mondjuk alapból nem értem miért kellett nekimenni?#96 hozzáérEz fasza rövid lesz....első 4. kísérletünk volt idén...remek volt srácokCsak a földön ért hozzá egy cica, a falban nem, akár jó is lehet!
Klaci79
Szokol
Klaci79
több mint 7 éve
Ki ez a Willie Parker? 😊
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
#96 hozzáérEz fasza rövid lesz....első 4. kísérletünk volt idén...remek volt srácokCsak a földön ért hozzá egy cica, a falban nem, akár jó is lehet!
Klaci79
Szokol
több mint 7 éve
Ez fasza rövid lesz....első 4. kísérletünk volt idén...remek volt srácokCsak a földön ért hozzá egy cica, a falban nem, akár jó is lehet!
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Ez fasza rövid lesz....első 4. kísérletünk volt idén...remek volt srácok
több mint 7 éve
Spy
2 337
minden drive-ban pont oszt jóvan
több mint 7 éve
Fussunk, oszt annyi.
több mint 7 éve
Barátom, nem pont erről beszéltél. Először picsogással jöttél, aztán már azzal, hogy mással jövünk. Döntsd már el miről beszélsz és utána írd le, hogy miről beszélsz. Jó szurkolást!Na pont erről beszélek 😊 Ilyenkor jöttök, azzal, hogy teljesen szabályos volt, de ha valaki egy Steelers játékost takarít el hasonló módon, akkor megy a rinya.Komolyan ezek a szándékos lefejelések minden meccsen előfordulnak a Steelersnél, miközben a szurkolók picsognak, ha valaki odacsap.Teljesen szabályos volt, mit picsogsz?
munoz
Szokol
munoz
több mint 7 éve
Hát csak vagy 5 mp-e állt a játék.Komolyan ezek a szándékos lefejelések minden meccsen előfordulnak a Steelersnél, miközben a szurkolók picsognak, ha valaki odacsap.Remélem láttad Fisher haverod megmozdulását a play után...de szerintem teljesen benne van...nem figyelt eléggé...
munoz
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Szidtam is az első félidőben a D-t!!! Olvass csak vissza...na de most az O jön. Nem szidom őket, de bennük azért ennél több van....bőven több.2.!!!! 😀Jajj ne.. Az első félidőben is megtette? Lassan szidjuk az O-t, miközben az első félidőben felrakott 20 pontot..
Na basszunk be egy TD-t vazze...a védelem megint megteszi 😀
Klaci79
Szokol
több mint 7 éve
2.!!!! 😀Jajj ne.. Az első félidőben is megtette? Lassan szidjuk az O-t, miközben az első félidőben felrakott 20 pontot..
Klaci79
több mint 7 éve
2.!!!! 😀Azért az elején szidta mindenkina D-t. Igaz a szünetben vért ittak vagy mi
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Komolyan ezek a szándékos lefejelések minden meccsen előfordulnak a Steelersnél, miközben a szurkolók picsognak, ha valaki odacsap.Remélem láttad Fisher haverod megmozdulását a play után...de szerintem teljesen benne van...nem figyelt eléggé...
munoz
több mint 7 éve
A WR-eteket a CB-nk fel akarta segíteni, nem fogadta el. Ha már szőrszálhasogatunk 😊
több mint 7 éve
munoz
1 213
Na pont erről beszélek 😊 Ilyenkor jöttök, azzal, hogy teljesen szabályos volt, de ha valaki egy Steelers játékost takarít el hasonló módon, akkor megy a rinya.Komolyan ezek a szándékos lefejelések minden meccsen előfordulnak a Steelersnél, miközben a szurkolók picsognak, ha valaki odacsap.Teljesen szabályos volt, mit picsogsz?
munoz
Szokol