Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
defense háború 😀
több mint 7 éve
késéssel ugyan de üdv mindenkinek 😊RZ-n nézem most volt egy bejátszás. Ogbah ezt érezte 😉
Drip
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Fasza end around...
több mint 7 éve
Mekkora trükkös play, -15 yard.
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
tuti cserét...tavaly Prescott is szóba jött nálunk emlékszem...😀Jonesnak - ha jól tudom - lejár a szerződése év végén, így mindenféleképpen kell húzni majd QB-t. Akkor legalább egy fél meccset kaphatna ez a szerencsétlen, hogy kiderüljön: csereirányítót keresünk vagy harmadik számút?Miért nem nézzük meg élesben Mettenbergert?nem tudom mennyit számít, de a bennfentesek nem szoktak róla túlságosan pozitívakat írni...én is inkább őt nézném, mert LJ kilátástalan
Szokol
Klaci79
Szokol
több mint 7 éve
De legalább egy bergerMiért nem nézzük meg élesben Mettenbergert?nem tudom mennyit számít, de a bennfentesek nem szoktak róla túlságosan pozitívakat írni...én is inkább őt nézném, mert LJ kilátástalan
Szokol
Klaci79
több mint 7 éve
Jonesnak - ha jól tudom - lejár a szerződése év végén, így mindenféleképpen kell húzni majd QB-t. Akkor legalább egy fél meccset kaphatna ez a szerencsétlen, hogy kiderüljön: csereirányítót keresünk vagy harmadik számút?Miért nem nézzük meg élesben Mettenbergert?nem tudom mennyit számít, de a bennfentesek nem szoktak róla túlságosan pozitívakat írni...én is inkább őt nézném, mert LJ kilátástalan
Szokol
Klaci79
több mint 7 éve
Dupree végre mutat valamit
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Miért nem nézzük meg élesben Mettenbergert?nem tudom mennyit számít, de a bennfentesek nem szoktak róla túlságosan pozitívakat írni...én is inkább őt nézném, mert LJ kilátástalan
Szokol
több mint 7 éve
Miért nem nézzük meg élesben Mettenbergert?Érthetetlen
Szokol
több mint 7 éve
késéssel ugyan de üdv mindenkinek 😊
több mint 7 éve
Miért nem nézzük meg élesben Mettenbergert?
több mint 7 éve
Elment a negatív hang, rögtön turnoverek, + TD
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 7 éve
xtaki
3 441
dewill leporolja a rozsdat, a masra nem jo ez a meccs, akkor mar megerte.
több mint 7 éve
Collins tudja, h. fontosabb az 1/1, mint a W 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 7 éve
menjünk 2 pontosra.
több mint 7 éve
TD passz 😊
több mint 7 éve
Landry for President 😊
több mint 7 éve
Szerintem Rogersnek nem volt meg a 1st down, magától ugrált vissza kétszer is.
több mint 7 éve
Eddig a kickerünket is pihentetjük. (fekvő)
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
A szünetben le kellene ordítani a fejét mindenkinek, mert a közönség már tüntet.a közönség LJ passzainál tüntet leginkább....ma szörnyű
bcsarli
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Texans-nál nincs pihentetés (fekvőtámasz). Savage agyrázkódás. Osweiler time.
több mint 7 éve
zsutu
785
lesz olyan balfek a browns, hogy egy ilyen meccsen kikapjon? 😊Simán... Nem lenne egyedi eset.
xtaki
több mint 7 éve
A szünetben le kellene ordítani a fejét mindenkinek, mert a közönség már tüntet.
több mint 7 éve
xtaki
3 441
lesz olyan balfek a browns, hogy egy ilyen meccsen kikapjon? 😊