Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 7 éve
zsutu
785
B+
több mint 7 éve
na ez már balfaszság volt, valóban.
több mint 7 éve
Klaci79
22 208
Lehet Davis mez kellene?! 😀
több mint 7 éve
nem volt lent mindkét lába
több mint 7 éve
zsutu
785
Csak mi vagyunk ennyire balfaszok
több mint 7 éve
Megy búúúú-zás
több mint 7 éve
xtaki
3 437
JH is megirigyeli a bicepszeket majd 😊Mindenki nyomjon egy fekvőtámaszt, ahányszor olvasni fogja a pihentetés szót a Steelers topicban a következő két hétben! 😀Na ez undorító 😀Na ebből a szégyenletes és gyalázatos meccsből ennyi elég is volt. További jó "szórakozást" mindenkinek...Szerinted nem fog visszaütni, hogy pár kezdőt pihentet a Steelers?
Soldados
Van erről valami meglátás? Olvasnék erről valamit. 😉
Sobri Jóska
Klaci79
Szokol
több mint 7 éve
Mindenki nyomjon egy fekvőtámaszt, ahányszor olvasni fogja a pihentetés szót a Steelers topicban a következő két hétben! 😀Na ez undorító 😀Na ebből a szégyenletes és gyalázatos meccsből ennyi elég is volt. További jó "szórakozást" mindenkinek...Szerinted nem fog visszaütni, hogy pár kezdőt pihentet a Steelers?
Soldados
Sobri Jóska
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 208
Na ez undorító 😀Na ebből a szégyenletes és gyalázatos meccsből ennyi elég is volt. További jó "szórakozást" mindenkinek...Szerinted nem fog visszaütni, hogy pár kezdőt pihentet a Steelers?
Soldados
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Na ebből a szégyenletes és gyalázatos meccsből ennyi elég is volt. További jó "szórakozást" mindenkinek...Szerinted nem fog visszaütni, hogy pár kezdőt pihentet a Steelers?
Soldados
több mint 7 éve
Na Saci hozott egy kis reményt.
több mint 7 éve
mondjuk az is érdekes amit a Dallas csinál, h második negyed közepére a 3. irányítóval játszik.. sok értelme van ezeknek a meccseknek így
több mint 7 éve
Kezdődik a Darts 😊Legalább az kiderült, hogy ezek nélkül ennyire vagyunk képesek, így jó hogy egészségesen, és pihenten kezdik a PO-tNem, sajnos ez se derült ki. Ugyanis láthatóan nem veszi senki komolyan a meccset nálunk.
bcsarli
Soldados
több mint 7 éve
Ebben egyetértünk. 😉az elsőre gondoltam természetesen én is, ezért is utálom őket elsősorbanHa arra gondolok, hogy 30-0-nál negyedikre is nekimennek, akkor egyetértek, az megalázó, visszataszító és unszimpatikus. De ha arra, hogy tétnélküli meccset is komolyan vesznek és mindenki ugyanúgy játszik, az nekem nagyon is szimpi és a győztes kultúra alapjának tartom.mondjuk amit ők csinálnak az meg nálam a másik véglet, ami legalább annyira unszimpatikus, mint ezA Pats meg szerintem az első kiemelés miatt játszatja a fullos csapatát.A Pats mindig minden meccsen a fullos csapatát játszatja, Bradyt soha egyetlen meccsen se pihentette Belichick. Pedig lett volna rá néhány alkalma.
bcsarli
Soldados
Szesze
Soldados
Szesze
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Legalább az kiderült, hogy ezek nélkül ennyire vagyunk képesek, így jó hogy egészségesen, és pihenten kezdik a PO-tNem, sajnos ez se derült ki. Ugyanis láthatóan nem veszi senki komolyan a meccset nálunk.
bcsarli
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
az elsőre gondoltam természetesen én is, ezért is utálom őket elsősorbanHa arra gondolok, hogy 30-0-nál negyedikre is nekimennek, akkor egyetértek, az megalázó, visszataszító és unszimpatikus. De ha arra, hogy tétnélküli meccset is komolyan vesznek és mindenki ugyanúgy játszik, az nekem nagyon is szimpi és a győztes kultúra alapjának tartom.mondjuk amit ők csinálnak az meg nálam a másik véglet, ami legalább annyira unszimpatikus, mint ezA Pats meg szerintem az első kiemelés miatt játszatja a fullos csapatát.A Pats mindig minden meccsen a fullos csapatát játszatja, Bradyt soha egyetlen meccsen se pihentette Belichick. Pedig lett volna rá néhány alkalma.
bcsarli
Soldados
Szesze
Soldados
több mint 7 éve
Legalább az kiderült, hogy ezek nélkül ennyire vagyunk képesek, így jó hogy egészségesen, és pihenten kezdik a PO-t
több mint 7 éve
Ha arra gondolok, hogy 30-0-nál negyedikre is nekimennek, akkor egyetértek, az megalázó, visszataszító és unszimpatikus. De ha arra, hogy tétnélküli meccset is komolyan vesznek és mindenki ugyanúgy játszik, az nekem nagyon is szimpi és a győztes kultúra alapjának tartom.mondjuk amit ők csinálnak az meg nálam a másik véglet, ami legalább annyira unszimpatikus, mint ezA Pats meg szerintem az első kiemelés miatt játszatja a fullos csapatát.A Pats mindig minden meccsen a fullos csapatát játszatja, Bradyt soha egyetlen meccsen se pihentette Belichick. Pedig lett volna rá néhány alkalma.
bcsarli
Soldados
Szesze
több mint 7 éve
Klaci79
22 208
nyilván LJ-re rosszul ha a pihentetés
több mint 7 éve
Mi megAttól függ milyen vereség. Ha olyan O-t látunk majd, amit 2 hónapja, akkor katasztrofális döntés volt. És az egyik legreményteljesebb szezont baszta ki a kukába Tomlin az egész franchise-hoz méltatlan f.szságával. De ha úgy kapunk ki, mint a Dallastól, akkor nem ezen múlt.
Látom...de őszintén szólva leszarom. Akkor is pihenjenek! És ha kikapnak a Mia ellen akkor is azt mondom jó döntés volt. Még ha neked nem is tetsző döntés.Jaj Soldi...tényleg rohadtul fárasztó, hogy állandóan ehhez kanyarodsz vissza....Ez van...pihentetnek. Basszál ki velük. Idén ne nézd a meccseiket 😉Ezt a meccset nem nézem csak, mert ez méltatlan a Steelers-höz. Ezzel a mentalitással nem tudok azonosulni.
Klaci79
És őszinte leszek, megérdemelnénk, hogy a MIA jól pofán b.sszon minket. Mert ez a 1,5 negyed maga volt a szégyen.
Remélem, látod a sok száz üres széket is. 😉
Soldados
Klaci79
Szerkesztette: Soldados
több mint 7 éve
Így van, jöjjön Metti.
több mint 7 éve
xtaki
3 437
mattanberger time!!! mert LJ-t nezni siralmas...
több mint 7 éve
Ez az egész téma nem ér ennyit amúgy... Jones viszont durván kiábrándító, szeretném, ha húznánk csereirányítót.
több mint 7 éve
Klaci79
22 208
Rossz nézni LJ-t...4 év alatt se tanult semmit 😕
több mint 7 éve
mondjuk amit ők csinálnak az meg nálam a másik véglet, ami legalább annyira unszimpatikus, mint ezA Pats meg szerintem az első kiemelés miatt játszatja a fullos csapatát.A Pats mindig minden meccsen a fullos csapatát játszatja, Bradyt soha egyetlen meccsen se pihentette Belichick. Pedig lett volna rá néhány alkalma.
bcsarli
Soldados