Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 4 éve
JoeyPorter
2 630
Jó,hát ez a Browns is úgy 4-1-es mint a Bears.Jön majd nekik egy Packers és nem csodálkoznék ha hasonló eredmény lenne ott is.Szóval ebből a meccsből nem kell messzemenő következtetést levonni.Örüljünk,hogy a labda mindkét oldalán jók voltunk ma. 😊Eddig úgy volt,hogy gyengébbekkel játszottunk, de várjuk meg a 4-1-es Brownst.Szimultán nézem a meccseteket a miénkkeel. Itt nincs és nem is volt izgalom, a miénken van. Ez a Browns még mindig nem az igazi, eddig nem találkoztatok ellenállással. Jónak tűntök valóban, de várjuk meg a jobb csapatokat.Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
Klaci79
csi77
Jan
több mint 4 éve
zidane99
180
Nyilván vannak jobb csapatok, mint a browns.Szimultán nézem a meccseteket a miénkkeel. Itt nincs és nem is volt izgalom, a miénken van. Ez a Browns még mindig nem az igazi, eddig nem találkoztatok ellenállással. Jónak tűntök valóban, de várjuk meg a jobb csapatokat.Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
Klaci79
csi77
Nálunk is vannak jobbak.
Papíron mindenkinél.
Ez a browns papíron erős volt. 4-1.
Nincs jelentősége előzetesen ki jobb, vagy gyengébb.
Az számít, amit a meccsnapon leteszel.
Nyilván lesz vereségünk, szokott lenni.
Papíron gyengébbek ellen is.
De ezt az 5-0-t, nem a hangyák hordták össze.
Úgyhogy engedd meg, hogy örüljünk neki, mint majom a farkának, nem minden évben jön ez össze.
Főleg a tavalyi offense bénázás után öröm látni, a plusz 30 pontokat.
Szerkesztette: zidane99
több mint 4 éve
Klaci79
22 106
Egyenlít a Titans...hosszabbítás
több mint 4 éve
Gabor81
803
Viszont kivanjuk.
több mint 4 éve
prérifarkas
597
Valóban szokatlan egy nyugodt 4. negyed. Igaz meg tudnám szokni hosszú távon. 😉
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 4 éve
Na szép estét mindenkibe!
több mint 4 éve
Hát ez ennyi volt, további szép estét mindenkinek!
több mint 4 éve
Azért annak örülnék, ha a Texans lehozná valahogy a Titans meccset, az még sokat számíthat majd!
több mint 4 éve
Eddig úgy volt,hogy gyengébbekkel játszottunk, de várjuk meg a 4-1-es Brownst.Szimultán nézem a meccseteket a miénkkeel. Itt nincs és nem is volt izgalom, a miénken van. Ez a Browns még mindig nem az igazi, eddig nem találkoztatok ellenállással. Jónak tűntök valóban, de várjuk meg a jobb csapatokat.Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
Klaci79
csi77
több mint 4 éve
prérifarkas
597
Had fújja szimultán.Várjad, én máról beszéltem továbbra is. Azt pedig tartom, hogy MA, EZZEL a játékkal nagy valószínűség szerint bármelyik másik csapatot elkaptuk volna a Heinz Fielden. Tehát nem máskor, nem más játékkal, nem máshol.Szimultán nézem a meccseteket a miénkkeel. Itt nincs és nem is volt izgalom, a miénken van. Ez a Browns még mindig nem az igazi, eddig nem találkoztatok ellenállással. Jónak tűntök valóban, de várjuk meg a jobb csapatokat.Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
Klaci79
csi77
Szokol
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 4 éve
Klaci79
22 106
Azért is tartom helyesnek a megállapítást, hogy ma nagyon jó volt a csapat. Ezt a Browns-t nem zárhatók le azzal, hogy 0-3, 0-4, mint korábban az előző ellenfelek. És a 2.félidő tényleg takarékosan megy. Remelem azért a Barnák még ütnek 1-2 nagyot.Szimultán nézem a meccseteket a miénkkeel. Itt nincs és nem is volt izgalom, a miénken van. Ez a Browns még mindig nem az igazi, eddig nem találkoztatok ellenállással. Jónak tűntök valóban, de várjuk meg a jobb csapatokat.Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
Klaci79
csi77
több mint 4 éve
prérifarkas
597
Aham. Azt mondják ez a Browns egy Top1 futó csapat. Akkor ezt most hogyan is lehet kezelni? Nagyon sokszor megégett ez a csapat "gyengébb" ellenféllel szemben. Legyen már egyszer egy nyugisabb befejezés. Kösz!Szimultán nézem a meccseteket a miénkkeel. Itt nincs és nem is volt izgalom, a miénken van. Ez a Browns még mindig nem az igazi, eddig nem találkoztatok ellenállással. Jónak tűntök valóban, de várjuk meg a jobb csapatokat.Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
Klaci79
csi77
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 4 éve
Itt Garrett rakja be neki éppen tövig! 😀Itt Rudi épp benyeli a Covid-ot? 😊Ki irányít?www.instagram.com/p/BruRpACFRiE/
bcsarli
Szokol
bcsarli
több mint 4 éve
Itt Rudi épp benyeli a Covid-ot? 😊Ki irányít?www.instagram.com/p/BruRpACFRiE/
bcsarli
Szokol
több mint 4 éve
Várjad, én máról beszéltem továbbra is. Azt pedig tartom, hogy MA, EZZEL a játékkal nagy valószínűség szerint bármelyik másik csapatot elkaptuk volna a Heinz Fielden. Tehát nem máskor, nem más játékkal, nem máshol.Szimultán nézem a meccseteket a miénkkeel. Itt nincs és nem is volt izgalom, a miénken van. Ez a Browns még mindig nem az igazi, eddig nem találkoztatok ellenállással. Jónak tűntök valóban, de várjuk meg a jobb csapatokat.Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
Klaci79
csi77
több mint 4 éve
Szimultán nézem a meccseteket a miénkkeel. Itt nincs és nem is volt izgalom, a miénken van. Ez a Browns még mindig nem az igazi, eddig nem találkoztatok ellenállással. Jónak tűntök valóban, de várjuk meg a jobb csapatokat.Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
Klaci79
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Jó, már látom 😊Ki irányít?Mi😊
bcsarli
fcancellara
több mint 4 éve
Ki irányít?
több mint 4 éve
Most jön a balhé, Rudi a pályán
több mint 4 éve
Klaci79
22 106
Az is más lesz 😂😂😂De. Cleveland-ban. 😊Nem lehet ezt tudni. Ez a Steelers ma jó volt. Szerintem ha nincs pick6 ez akkor is sima, de meg egyszer nem fogjak lejátszani.Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Szerintem nem. Én úgy érzem, hogy Baker picksix-e eldöntötte a meccset.
Szokol
Spy
Klaci79
Spy
több mint 4 éve
Spy
2 337
De. Cleveland-ban. 😊Nem lehet ezt tudni. Ez a Steelers ma jó volt. Szerintem ha nincs pick6 ez akkor is sima, de meg egyszer nem fogjak lejátszani.Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Szerintem nem. Én úgy érzem, hogy Baker picksix-e eldöntötte a meccset.
Szokol
Spy
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 106
Ebben semmi nagy arc! Ma tényleg jók voltunk. Nincs ott, hogy mostantól megb.szunk mindenkit....Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77
több mint 4 éve
Mondom ma. Ha ez arc, akkor vállalom. Az előző meccseken azt hiszem elég kritikát megfogalmaztam, de ma nincs mit.Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
csi77