Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Nem lehet ezt tudni. Ez a Steelers ma jó volt. Szerintem ha nincs pick6 ez akkor is sima, de meg egyszer nem fogjak lejátszani.Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Szerintem nem. Én úgy érzem, hogy Baker picksix-e eldöntötte a meccset.
Szokol
Spy
több mint 4 éve
Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Nagy az arc, de talán kissé korai
Szokol
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Spy
2 337
Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.Szerintem nem. Én úgy érzem, hogy Baker picksix-e eldöntötte a meccset.
Szokol
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Beckham hiszti. Megszámlálhatatlan számú csapó. Tessék.
több mint 4 éve
OBJ 😭
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Lock int, jön a Pats....
több mint 4 éve
Átnéztem oda. Rivers INT...Nem biztos persze, de ha mégis, nagyon fogunk csodálkozni?Előbb meg vezettek....nem biztos, hogy kikapnak. Sok van megKözben fordít a Colts is...ég a Pats, megnyertük a meccset a 4.negyed előtt...hova fajul a világ...csak az tuti, hogy otthon verjük a Brownst 😂Azt hogy a Bengals kikap 21-0-ról, azért ne vegyük csodaszámba 😊
Klaci79
Jan
Klaci79
Jan
több mint 4 éve
Azért nem bánom, hogy végre nem állunk le, pakolunk még fel pontokat.Sztem csak azért, mert túl sok van még vissza. Futottunk végig, és szvsz ezután is csak futni fogunk. Ha lesz belőle pont, akkor OK, de szvsz már nem arra megyünk.
Reggio1914
több mint 4 éve
Na nem felmentve a Barnákat, de nem vagyok abban biztos, hogy ma nem gyepáltuk volna-e el bármelyik másik csapatot.
több mint 4 éve
Reggio1914
1 386
Azért nem bánom, hogy végre nem állunk le, pakolunk még fel pontokat.
több mint 4 éve
..na meg Rudolf!Kellene egy Justin Layne csere pl, de több Highsmith, Ola, stb isAz még not so tutiKözben fordít a Colts is...ég a Pats, megnyertük a meccset a 4.negyed előtt...hova fajul a világ...csak az tuti, hogy otthon verjük a Brownst 😂Azt hogy a Bengals kikap 21-0-ról, azért ne vegyük csodaszámba 😊
Klaci79
Jan
Spy
Klaci79
több mint 4 éve
Nem biztos persze, de ha mégis, nagyon fogunk csodálkozni?Előbb meg vezettek....nem biztos, hogy kikapnak. Sok van megKözben fordít a Colts is...ég a Pats, megnyertük a meccset a 4.negyed előtt...hova fajul a világ...csak az tuti, hogy otthon verjük a Brownst 😂Azt hogy a Bengals kikap 21-0-ról, azért ne vegyük csodaszámba 😊
Klaci79
Jan
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Kellene egy Justin Layne csere pl, de több Highsmith, Ola, stb isAz még not so tutiKözben fordít a Colts is...ég a Pats, megnyertük a meccset a 4.negyed előtt...hova fajul a világ...csak az tuti, hogy otthon verjük a Brownst 😂Azt hogy a Bengals kikap 21-0-ról, azért ne vegyük csodaszámba 😊
Klaci79
Jan
Spy
több mint 4 éve
Újabb 38 pontos meccs. Szerintem megállunk itt.
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Lassan kikopnak a billentyűzetem C-L-A-Y-P-O betűi, de hát...sokszor kell leírni, na😊
több mint 4 éve
Spy
2 337
Az még not so tutiKözben fordít a Colts is...ég a Pats, megnyertük a meccset a 4.negyed előtt...hova fajul a világ...csak az tuti, hogy otthon verjük a Brownst 😂Azt hogy a Bengals kikap 21-0-ról, azért ne vegyük csodaszámba 😊
Klaci79
Jan
több mint 4 éve
Fújjuk le komolytalan játék miatt.
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Előbb meg vezettek....nem biztos, hogy kikapnak. Sok van megKözben fordít a Colts is...ég a Pats, megnyertük a meccset a 4.negyed előtt...hova fajul a világ...csak az tuti, hogy otthon verjük a Brownst 😂Azt hogy a Bengals kikap 21-0-ról, azért ne vegyük csodaszámba 😊
Klaci79
Jan
több mint 4 éve
Közben fordít a Colts is...ég a Pats, megnyertük a meccset a 4.negyed előtt...hova fajul a világ...csak az tuti, hogy otthon verjük a Brownst 😂Azt hogy a Bengals kikap 21-0-ról, azért ne vegyük csodaszámba 😊
Klaci79
több mint 4 éve
Spy
2 337
Mit mondot Ben AB-ről?Romonak beszélt a Booth-ba, de nem tudom, mi volt a good call....
steelwolf
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Közben fordít a Colts is...ég a Pats, megnyertük a meccset a 4.negyed előtt...hova fajul a világ...csak az tuti, hogy otthon verjük a Brownst 😂
több mint 4 éve
Mit mondot Ben AB-ről?Tony Romo-t szólította Antonionak.
steelwolf
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Mit mondot Ben AB-ről?Nem, Tony Romot szúrta ki a kommentáror székben szerintem....
steelwolf
több mint 4 éve
Mit mondot Ben AB-ről?
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Igen...valóban...ne legyen most már sérülés, ez most a cél....ehhez ugyanezt kell, ilyen ritmussal, szépen váltogatni a játékokat...Három 2 pontossal csak 3 😊Talán lesz egy nyugis 4. negyedünk. Csak el ne kiabáljam.24 pont...ez 4 labdabirtoklásnyi előny....ez megvan....
bcsarli
Klemó
bcsarli
2x megfogtuk a 4. kísérletet. A liga első futásukat (is) limitáltuk....ez a D más volt ma...