Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 4 éve
Nem hinném hogy tőlünk. Azóta akkora császár, mióta Watt van a másik oldalon. Kicsit olyan mint a Woodley-Harrison történet volt. Ha valamelyiket durvén meg fogjuk fizetni, az (remélem) Watt lesz.Dupree érintés nélkülKíváncsi vagyok rá, hogy jövőre más rendszerben mennyire lesz hasznos. Szerintem kurva nagy pénzt fog kapni valakitől.
Jan
Szokol
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Érdekes lesz, hogy sikerül majd innen felhozni a Browns-t, mert amúgy Mayfield a 2. félidőkben borzasztó gyenge, valami 49 körüli pr-el dolgozik...
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Közben sajnos Bush out...ez a kérdéses csak vicc lehetett 😕
több mint 4 éve
Dupree érintés nélkülKíváncsi vagyok rá, hogy jövőre más rendszerben mennyire lesz hasznos. Szerintem kurva nagy pénzt fog kapni valakitől.
Jan
több mint 4 éve
prérifarkas
598
Miért van olyan érzésem ez a Mayfield gyerek az istenért nem akar össze esni mikor rajta van egy védő? Csodálkozik mikor kap még egyet? Keresi a bajt.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 4 éve
Dupree érintés nélkül
több mint 4 éve
Na akkor kérek a harmadik negyedben egy Steelers TD-t, az utolsó negyedben egy Steelers field goalt, aztán azt csinál a Browns, amit akar.
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Így van....sajnos köszönöviszonyban nincs a két játékos egyelőre. Bush egy jó iparos, néhány hibával, Shazier egy playmaker volt 1-1 hibával meccsenként.Ha Bush kiesik, az kb olyan lesz a D-nek mint amikor Shazier esett kiAh, nem! Sokkal összetettebb most a csapat, több a ballhawk. Megkockáztatom az idei Bush hiányát csak létszámilag éreznénk meg. A tavalyi az persze más tészta.
Jan
Szokol
több mint 4 éve
xtaki
3 441
Talán kicsit azt is éreztem a nagy különbség után, hogy már nem akarjuk annyira nyomni a gázpedált és bár ezt megszoktam már, de azért butaságok lesznek belőle és ez a Browns nem egy rossz csapat, addig kell ütni a vasat ugyebár...ezt acélvárosban tudni kell...sosem zarjuk le a meccset. a masodik felido garbage time lett volna, ha emg 2 td-t viszunk. de bealudtunk
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Ez eddig nem rossz....Ami nem tetszett, az a szokásos alvás, ami most a 2-3. driveban jött elő, kivételesen nem az elsőben. Ott megint olyan hívások voltak, ami talán a Miskolc Steelers ellen működne...nem megbántva őket. Mivel utána jöttek a rendes driveok, azt gondolom, mindent végig próbálunk, aztán ami nem működik azt kidobjuk. Ez talán így működik és akkor el tudom nézni.
A védelemben 1-2 black out, de összességében ez rendben van. Igaz ehhez kell az is, hogy a Browns már bocsánat, de faszságot csinál ezzel, hogy az eleve sérült Mayfieldet játszatja...de lelkük rajta.
A védelem összességében nagyon jól néz ki. A passrusht már megszoktuk, de a többi is tetszetős. És Minkah-nak nagyon kellett ez a pick6.
Az offense pedig ha éppen összerak egy szép driveot, akkor ott folytatják ahol abbahagyták. Talán kicsit azt is éreztem a nagy különbség után, hogy már nem akarjuk annyira nyomni a gázpedált és bár ezt megszoktam már, de azért butaságok lesznek belőle és ez a Browns nem egy rossz csapat, addig kell ütni a vasat ugyebár...ezt acélvárosban tudni kell...
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Hamar végetért a meccs. A D-be ennyi van kb. Azt viszont sajnálom hogy az O nincs felkészülve. Borzalmasan játszik Mayfield.Ekkora jinx-et... Úgy látszik nem láttál még sok Steelers meccset, ez még simán lesz 3 pontos meccs
P@trik
több mint 4 éve
Spy
2 337
Washington azért adhat egy cuppanóst minden védő orcájára...3ponttól mentették meg a nevét
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Ebben lehetett (lehettek) bokaszalag(ok), térdszalag(ok) és borda(bordák). Tök okosak a zebrák.Hát ebben ja...sok minden....8 napon túli mind....óriási mák, hogy nem történt nagyobb baj annál, hogy fáj neki....
fcancellara
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Hamar végetért a meccs. A D-be ennyi van kb. Azt viszont sajnálom hogy az O nincs felkészülve. Borzalmasan játszik Mayfield.Hahó, ez a Steelers, szorosabb lesz ez még, ha egyáltalán nyerünk/kikaptok.
P@trik
több mint 4 éve
Klemó
5 656
A Browns O-ban bármikor benne van az X faktor....ott vannak a fegyverek és nálunk a DB oldalon van lyuk...szóval nem lehet megnyugodni, kellenek a pontok az O-tól. Az utóbbitól csúnya volt az utolsó drive, de ha minden 4. ilyen azzal kiegyezek....
több mint 4 éve
Hamar végetért a meccs. A D-be ennyi van kb. Azt viszont sajnálom hogy az O nincs felkészülve. Borzalmasan játszik Mayfield.
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Ebben lehetett (lehettek) bokaszalag(ok), térdszalag(ok) és borda(bordák). Tök okosak a zebrák.
több mint 4 éve
Huh, ezt még nézni is fájt
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Mi a francért nem fújja az ilyet le a bíró......forward progress stop....Ezt én se vágom mi volt, nem látta lehet hogy Mayfield lábát fogják? Pedig az irányító védelem fontos
de persze tetszett, de ezekből lehetnek a kemény sérülések....
Klemó
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Mi a francért nem fújja az ilyet le a bíró......forward progress stop....de persze tetszett, de ezekből lehetnek a kemény sérülések....
több mint 4 éve
Willie Parker
15 376
Egyszerre behívtunk a két oldalon egy hook up-ot és egy cross stunt-ot 😊
több mint 4 éve
Klemó
5 656
Bush "csak" kérdéses.....ez jó hír....nem azért, hogy visszajöjjön....remélem tényleg csak sprain....
több mint 4 éve
Egyszer már eltérhetnénk ettől a hagyománytól...Most lesz az, hogy visszahozzuk őket a meccsbeThis is the way. Nem? Pittsburgh way. Nincs konnyu meccs. Csak szivrohamos. 😁
Willie Parker
Gabor81
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Miért érzem azt hogy a 2. félidőben le fogok izzadni...