Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Én nem utálok senkit, aki a Steelersben játszik...A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
több mint 4 éve
Spy
2 337
Szitu 1.: Saját 19-esről puntol Colquittfogadok, hogy b-b-b
Szitu 2: Cleveland 40-ről puntol.
Kérdés: Melyik punt volt a hosszabb?
fcancellara
több mint 4 éve
Na ez megvolt?
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Szitu 1.: Saját 19-esről puntol ColquittSzitu 2: Cleveland 40-ről puntol.
Kérdés: Melyik punt volt a hosszabb?
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Azért puntert is nézhetnénk már valami normálisat....azt sem tudom már, hogy milyen az, ha van egy jó...még átlagosunk sincs évek óta.
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Ha ennyi az már OPI, akkor csak OPI meg DPI lenne egész meccsen és nem a játékosoknak, hanem a bíróknak lenne statisztikájuk "megtett" (megítélt) yardok alapján.
több mint 4 éve
Jöhet a Claypool hosszúra..
több mint 4 éve
Ezt a fasz OPI-t vazze!!!
több mint 4 éve
A liga legjobb TE-je!
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Hétről hétre remek bíráskodás 😀
több mint 4 éve
Ezt már int-nek láttam, vazze
több mint 4 éve
Takarodjatok már anyátokba ezzel az OPI-val...
több mint 4 éve
Run Ben Run 😊
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Mr. Higanymozgás
több mint 4 éve
Klaci79
22 219
Most megéri...egy 10-esre 100rongy 😀A tippmixen kicsit megváltoztak az oddsok. Steelers W 1,02. A CLE tízszeres pénz.Módosítok. Mire leírtam, már felfüggesztették a fogadást.
nagylaza
nagylaza
több mint 4 éve
Meg mert a Browns 180y-ot futott átlagban, az első 4 meccsen.Érdekes lesz, hogy sikerül majd innen felhozni a Browns-t, mert amúgy Mayfield a 2. félidőkben borzasztó gyenge, valami 49 körüli pr-el dolgozik...Nem lehet hogy azért mert sok meccsen vezettek, nem kellett nagyot játszania?
Klaci79
bcsarli
több mint 4 éve
Gabor81
803
Steelerst ismerve, akkor tudod mennyire szeretjuk a szoros meccseket. Marmint nem lezarni a meccseket. Hanem ellent felhozni. Vagy ellazaskodni. 😉7 éve nézem ezt a szart, tudom mikor van vége a dalnak.Hamar végetért a meccs. A D-be ennyi van kb. Azt viszont sajnálom hogy az O nincs felkészülve. Borzalmasan játszik Mayfield.Ekkora jinx-et... Úgy látszik nem láttál még sok Steelers meccset, ez még simán lesz 3 pontos meccs
P@trik
Sifur
P@trik
Szerkesztette: Gabor81
több mint 4 éve
A tippmixen kicsit megváltoztak az oddsok. Steelers W 1,02. A CLE tízszeres pénz.Módosítok. Mire leírtam, már felfüggesztették a fogadást.
nagylaza
több mint 4 éve
Azért írtam én is, hogy más rendszerben! 😊Nem hinném hogy tőlünk. Azóta akkora császár, mióta Watt van a másik oldalon. Kicsit olyan mint a Woodley-Harrison történet volt. Ha valamelyiket durvén meg fogjuk fizetni, az (remélem) Watt lesz.Dupree érintés nélkülKíváncsi vagyok rá, hogy jövőre más rendszerben mennyire lesz hasznos. Szerintem kurva nagy pénzt fog kapni valakitől.
Jan
Szokol
Jan
Ui: Jajj szegény Cicuskák, valami készül, valami készül...
több mint 4 éve
A tippmixen kicsit megváltoztak az oddsok. Steelers W 1,02. A CLE tízszeres pénz.
több mint 4 éve
+ 1 szavazat wattnak.Nem hinném hogy tőlünk. Azóta akkora császár, mióta Watt van a másik oldalon. Kicsit olyan mint a Woodley-Harrison történet volt. Ha valamelyiket durvén meg fogjuk fizetni, az (remélem) Watt lesz.Dupree érintés nélkülKíváncsi vagyok rá, hogy jövőre más rendszerben mennyire lesz hasznos. Szerintem kurva nagy pénzt fog kapni valakitől.
Jan
Szokol
Jan
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 4 éve
7 éve nézem ezt a szart, tudom mikor van vége a dalunknak.Hamar végetért a meccs. A D-be ennyi van kb. Azt viszont sajnálom hogy az O nincs felkészülve. Borzalmasan játszik Mayfield.Ekkora jinx-et... Úgy látszik nem láttál még sok Steelers meccset, ez még simán lesz 3 pontos meccs
P@trik
Sifur
Szerkesztette: P@trik
több mint 4 éve
Érdekes lesz, hogy sikerül majd innen felhozni a Browns-t, mert amúgy Mayfield a 2. félidőkben borzasztó gyenge, valami 49 körüli pr-el dolgozik...Nem lehet hogy azért mert sok meccsen vezettek, nem kellett nagyot játszania?
Klaci79
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló