Pittsburgh Steelers - Denver Broncos
több mint 4 éve
Gerichill
526
Én azért hálás voltam, hogy nem aláztatok meg egy negyedikre bevitt TD-vel.Nem izgulok, egyszerűen csak baromság lett volna "visszaengedni" a meccsbe a Broncost. Ez a FG kb olyan, mint, amikor dartsban a másik még kiszállón sincs és inkább kerekítesz a bull vagy valami nagy kiszálló helyett.Nem tudom miért izgulsz még, esélytelen, hogy ilyen belső nyomással hosszan haladjunk 😊Oké, viccnek elmegy, de Te is tudod, hogy ez akár simán lehetne is így.Momentum... Percekkel se mennénk semmire 😊Nekimennétek? Alapesetben igent mondanék, de a Lock nélküli Broncos elleni 17 ponttal talán meccset lehet nyerni.FG lett, szóval Tomlinék nem. Én sem. Most annyira egyoldalúnak tűnik, még a Steelers O bénázása ellenére is, hogy minimalizálni kell annak az esélyét, hogy átkerüljön a momentum a Broncoshoz.
Szokol
fcancellara
FLZOLI
fcancellara
FLZOLI
fcancellara
több mint 4 éve
Na igen, de a hasonlatnál maradva a túloldalt lévő mindig a lábába állítja a nyilat a tábla helyet 😊Nem izgulok, egyszerűen csak baromság lett volna "visszaengedni" a meccsbe a Broncost. Ez a FG kb olyan, mint, amikor dartsban a másik még kiszállón sincs és inkább kerekítesz a bull vagy valami nagy kiszálló helyett.Nem tudom miért izgulsz még, esélytelen, hogy ilyen belső nyomással hosszan haladjunk 😊Oké, viccnek elmegy, de Te is tudod, hogy ez akár simán lehetne is így.Momentum... Percekkel se mennénk semmire 😊Nekimennétek? Alapesetben igent mondanék, de a Lock nélküli Broncos elleni 17 ponttal talán meccset lehet nyerni.FG lett, szóval Tomlinék nem. Én sem. Most annyira egyoldalúnak tűnik, még a Steelers O bénázása ellenére is, hogy minimalizálni kell annak az esélyét, hogy átkerüljön a momentum a Broncoshoz.
Szokol
fcancellara
FLZOLI
fcancellara
FLZOLI
fcancellara
több mint 4 éve
Klemó
5 660
Vicces azért a zebra gárda.....egy nyilvánvaló holding a puntnál.....előtte meg egy vicces OPI.....
több mint 4 éve
Mondjuk elverjük most a port mindenkin, de baszki, széttörték a kezdő qb-t. Más sem viselné ezt sokkal jobban. Nem Driskel fogja megoldani a problémáinkat.Mivel nincs minek örüljünk, marad a panaszkodás.
Zalán
több mint 4 éve
Mondjuk elverjük most a port mindenkin, de baszki, széttörték a kezdő qb-t. Más sem viselné ezt sokkal jobban. Nem Driskel fogja megoldani a problémáinkat.Hát Lock első 2 meccs alapján semmi, Driskel jobb ma és ez sok mindent elmond
Zalán
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Nem izgulok, egyszerűen csak baromság lett volna "visszaengedni" a meccsbe a Broncost. Ez a FG kb olyan, mint, amikor dartsban a másik még kiszállón sincs és inkább kerekítesz a bull vagy valami nagy kiszálló helyett.Nem tudom miért izgulsz még, esélytelen, hogy ilyen belső nyomással hosszan haladjunk 😊Oké, viccnek elmegy, de Te is tudod, hogy ez akár simán lehetne is így.Momentum... Percekkel se mennénk semmire 😊Nekimennétek? Alapesetben igent mondanék, de a Lock nélküli Broncos elleni 17 ponttal talán meccset lehet nyerni.FG lett, szóval Tomlinék nem. Én sem. Most annyira egyoldalúnak tűnik, még a Steelers O bénázása ellenére is, hogy minimalizálni kell annak az esélyét, hogy átkerüljön a momentum a Broncoshoz.
Szokol
fcancellara
FLZOLI
fcancellara
FLZOLI
több mint 4 éve
Mondjuk elverjük most a port mindenkin, de baszki, széttörték a kezdő qb-t. Más sem viselné ezt sokkal jobban. Nem Driskel fogja megoldani a problémáinkat.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
Gerichill
526
Ezt a szenvedést, te jó ég, reménytelen a második félidő kb.
több mint 4 éve
Nem tudom miért izgulsz még, esélytelen, hogy ilyen belső nyomással hosszan haladjunk 😊Oké, viccnek elmegy, de Te is tudod, hogy ez akár simán lehetne is így.Momentum... Percekkel se mennénk semmire 😊Nekimennétek? Alapesetben igent mondanék, de a Lock nélküli Broncos elleni 17 ponttal talán meccset lehet nyerni.FG lett, szóval Tomlinék nem. Én sem. Most annyira egyoldalúnak tűnik, még a Steelers O bénázása ellenére is, hogy minimalizálni kell annak az esélyét, hogy átkerüljön a momentum a Broncoshoz.
Szokol
fcancellara
FLZOLI
fcancellara
több mint 4 éve
Sutton is az öltözőben
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Amúgy ez a Driskel gyerek sokkal jobban dobja a hosszút mint Lock
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Oké, viccnek elmegy, de Te is tudod, hogy ez akár simán lehetne is így.Momentum... Percekkel se mennénk semmire 😊Nekimennétek? Alapesetben igent mondanék, de a Lock nélküli Broncos elleni 17 ponttal talán meccset lehet nyerni.FG lett, szóval Tomlinék nem. Én sem. Most annyira egyoldalúnak tűnik, még a Steelers O bénázása ellenére is, hogy minimalizálni kell annak az esélyét, hogy átkerüljön a momentum a Broncoshoz.
Szokol
fcancellara
FLZOLI
több mint 4 éve
Momentum... Percekkel se mennénk semmire 😊Nekimennétek? Alapesetben igent mondanék, de a Lock nélküli Broncos elleni 17 ponttal talán meccset lehet nyerni.FG lett, szóval Tomlinék nem. Én sem. Most annyira egyoldalúnak tűnik, még a Steelers O bénázása ellenére is, hogy minimalizálni kell annak az esélyét, hogy átkerüljön a momentum a Broncoshoz.
Szokol
fcancellara
több mint 4 éve
Inkább sutton-ra értettem ezt. Driskel-t emiatt nem bántanám.Ez az int bizonyítja, hogy itt vmi nagyon nagy gebasz van. Oke, hogy csomóan kiestek (köztük a kezdő qb), de ennyire szétesett, semmilyen csapatot VJ alatt is ritkán lehetett látni.Mepattano labda volt. A legjobb QBnak sem sok tennivaloja van ezzel.
dr_23 (roberto23)
ulpianus
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
fcancellara
1 559
Nekimennétek? Alapesetben igent mondanék, de a Lock nélküli Broncos elleni 17 ponttal talán meccset lehet nyerni.FG lett, szóval Tomlinék nem. Én sem. Most annyira egyoldalúnak tűnik, még a Steelers O bénázása ellenére is, hogy minimalizálni kell annak az esélyét, hogy átkerüljön a momentum a Broncoshoz.
Szokol
több mint 4 éve
Na én ezt mára megköszönöm, átkapcsoltam Red Zone-raLekésed a TD-t
Heisman Trophy
több mint 4 éve
Nekimennétek? Alapesetben igent mondanék, de a Lock nélküli Broncos elleni 17 ponttal talán meccset lehet nyerni.Jó döntés volt a rúgás
Szokol
több mint 4 éve
Na én ezt mára megköszönöm, átkapcsoltam Red Zone-ra
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Az a baj, h tuti h 4-5 meccset idén is behúzunk, amivel megint csak az 1/1et fogjuk bukni.Simán meglehet az 1/1 is 😊Trevor Lawrence, aztán Justin Fields, meg iktriad kedvence vki a North Dakota State-rőlKi lesz a jövő évi sztárirányító? Asszem Lockot addig kinyírjuk. Vagy már meg is történt..következő a Bucs ellen lesz... az lose. Jetset utána TNFen talán meg tudjuk verni, de azon kívül nem hiszem hogy lesz így győzelmünkNa mondjuk 1-2 dolog után levettem, hogy Fangiot miért akarja a klán elzavarni a brébe. Érthetetlen egy NFL headcoachtól néhány döntése.Már csak egy meccse van, és Black leírja itt, hogy Fangio takarodj..
Szokol
Zalán
Heisman Trophy
Zalán
Mondjuk Trevor Lawrence nagyon jó lenne,
Heisman Trophy
FLZOLI
Én holnap kirúgnám Fangio-t, legyen Surmur az interim HC, csekkoljuk le mit tud Lock. Ha bust úgyis jön az 1/1, aztán jöhet Lawrence és egy új HC. 😀
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Nekimennétek? Alapesetben igent mondanék, de a Lock nélküli Broncos elleni 17 ponttal talán meccset lehet nyerni.
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Fangio tanult a múlt heti hibájából, már ellőtte az összes időkérését. 😛
több mint 4 éve
Ócska hívás szerencsére, szóval jöhet az igazi 2 minute drive 😊
több mint 4 éve
Ez az int bizonyítja, hogy itt vmi nagyon nagy gebasz van. Oke, hogy csomóan kiestek (köztük a kezdő qb), de ennyire szétesett, semmilyen csapatot VJ alatt is ritkán lehetett látni.Mepattano labda volt. A legjobb QBnak sem sok tennivaloja van ezzel.
dr_23 (roberto23)
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Ez az int bizonyítja, hogy itt vmi nagyon nagy gebasz van. Oke, hogy csomóan kiestek (köztük a kezdő qb), de ennyire szétesett, semmilyen csapatot VJ alatt is ritkán lehetett látni.milyen ez az int? egy felpattant labda volt baszod
dr_23 (roberto23)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!