Pittsburgh Steelers - Detroit Lions
több mint 3 éve
Jajj jajj, ez milyen fújás. Mindig az NFC north csapatnak fújnak...
több mint 3 éve
Utley
264
Na mondjuk erre zászlót dobni... 😀
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Wattről jött vmi infó?setalt a laban. meg letette akkor a sisakot. azota semmi. de nem sokara ugyis jon a holgy updattel rola. igy szoktak.
steelwolf
több mint 3 éve
Azért legyen meg valahogy az idei utolsó győzelmünk!
több mint 3 éve
Wattről jött vmi infó?
több mint 3 éve
Ők tegnap elchokerkedtek egy biztos győzelmet a negyedik negyedben, ezt a filmet már láttamWashington nem jó?Annyi jó meccs van, miért nézik ilyen sokan ezt a szart? Még magamon is csodálkozom, hogy ezt nézem...😀Melyik jó meccs még? Vagy a tegnapi összefoglalókra gondolsz?
Klaci79
r.baggio
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Baszod, hamar elaludt a gyerek. Gondolkoztam, hogy felrázom, hogy ne kelljen nézni ezt a szart, de csak az enyém...
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
ez a védelem addig volt jó, amíg labdát tudott szerezni...idén semmi...sajnos így nincs megfelelő személyzet
több mint 3 éve
gabor25
5 144
én nem látom ezeket a rudi hosszú passzokat teljesen reménytelennek. feldobja az 50-50-es lasztikat, amit eddig 100%-ban a védők nyernek.egyet nyert a biro is. arra jatszunk. hatha. 🧐
gedam
több mint 3 éve
gedam
5 905
én nem látom ezeket a rudi hosszú passzokat teljesen reménytelennek. feldobja az 50-50-es lasztikat, amit eddig 100%-ban a védők nyernek.
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Lenni kéne 2 qb csomagnak, ahol BB passzol mindenkinek, Rudi meg Wash-nakvagy kene egy passzolni is tudo qb 340 milliobol csak lehetne talalni. esely van ra. meg ha keves is. 😀
Willie Parker
több mint 3 éve
Az a GEICO reklám 😀
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Össze kéne rakni már egy drive-tegyet kert. kettot adok maradhat? 😋
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Wow
több mint 3 éve
Lol
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Lenni kéne 2 qb csomagnak, ahol BB passzol mindenkinek, Rudi meg Wash-nak
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Sewell azért limitálta rendesen ma Wattot ezt be kell vallani...Mondjuk 11 passzkísérlettel találkozott, 3 hurry, 1 sack
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Sewell azért limitálta rendesen ma Wattot ezt be kell vallani...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Össze kéne rakni már egy drive-t
több mint 3 éve
egész bíztató volt ahogy sétált, de ma már ne játszon!
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
De RW-al ellentétben Goff NFL superstar!Nem értettem ezt a Lions driveot, azt hittem Goffal simán végigmennek.Te Wilsonra is ezt hiszed, és sokszor csalódsz, de legalább tanulsz!
akdestroyer
Willie Parker
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Semmi baja, ahogy látom.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers