Pittsburgh Steelers - Detroit Lions
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Talán nincs komolyabb, vagyis szakadás. Volt egy kemény kontakt oldalról....ez húzódásnak érződött így....de meglátjuk...Én MCL sérülést mondok így elsőre. Nem volt súly azon a lábán, oldalról kapott egy ütést. A keresztszalag megtart ilyenkor, de a belső szalag sérülhet.
Klemó
több mint 3 éve
Watt on friendly fire
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
T.J.'s out of the tent, bouncing around a bit to test the knee. Helmet in hand, he's walking right back over to join his teammates.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Nem értettem ezt a Lions driveot, azt hittem Goffal simán végigmennek.Te Wilsonra is ezt hiszed, és sokszor csalódsz, de legalább tanulsz!
akdestroyer
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Talán nincs komolyabb, vagyis szakadás. Volt egy kemény kontakt oldalról....ez húzódásnak érződött így....de meglátjuk...
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Nem értettem ezt a Lions driveot, azt hittem Goffal simán végigmennek.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Még a bírókban is bízhatunk, ne feledjétek 😊Tényleg, Lions!
bcsarli
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Campbellt nem értem, miért kell Goff kezébe adni a labdát, fussanak azt jólvanLehet nullázni akar
gabokocka
több mint 3 éve
Még a bírókban is bízhatunk, ne feledjétek 😊
több mint 3 éve
Igazából márcsak a Lions balszerencsében bízhatunkAz mindig bejön. 19-17 mondjuk már nem lehet utolsó pillanatos field goallal
Willie Parker
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 3 éve
Campbellt nem értem, miért kell Goff kezébe adni a labdát, fussanak azt jólvan
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Lesz mire fognia a szezont Tomlinnak
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
Rudolphot nem akarom többet látni, ez a gyerek nem tud dobni, nem tud labdát helyezni, nem tud gondolkodni, csak egy automataGoff for Rudolph, de azonnal
Willie Parker
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 3 éve
Nem lattam lassitva. Valaki?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
😕
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Watt lent....Lassan a nézőtérről kell behozni embert, hogy kilegyen a csapat.
KeyG
több mint 3 éve
ajjj ezt de rossz látni. :/
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
gabor25
5 144
watt lennmaradt...ha mar vesztunk akkor legalabb ez ne lennetul sokat kersz. mar fogta a labat azonnal. az utkozes utan.
xtaki
több mint 3 éve
Na ne!!
több mint 3 éve
Draga lesz szamla...
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
na azt hittem már sack nélkül maradunk...és meg is sérül TJ...az év vicce ez a meccs
több mint 3 éve
xtaki
3 441
watt lennmaradt...ha mar vesztunk akkor legalabb ez ne lenne
több mint 3 éve
gabor25
5 144
ne
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
There goes everything