Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Mondjuk Pat is hasonló képet vágott néhány feles utánmuszáj volt Pat után az új GOAT-ra váltanom 😀Ma kiszopunk, sziasztokFarky! Punter után kicker avatar, nagyon böfi!
Farky
Willie Parker
Farky
több mint 3 éve
nem kovettem a colt idei szezonjat, sirjatok el mi a banatotok?Képtelenek feldolgozni, hogy sikerült győzniük a GB ellen.
xtaki
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Kicsit szédülök, 50es vérnyomás... De mindjárt jön az offense és helyre jövök xDDDMinden vényköteles gyógyszeremet bevettem és ittam is egyet rá, szóval jó lesz az!
Sifur
több mint 3 éve
muszáj volt Pat után az új GOAT-ra váltanom 😀Ma kiszopunk, sziasztokFarky! Punter után kicker avatar, nagyon böfi!
Farky
Willie Parker
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Szép estét mindenkibe! Lemaradtam már az első 3 and outunkról? 😀
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Kicsit szédülök, 50es vérnyomás... De mindjárt jön az offense és helyre jövök xDDD
több mint 3 éve
Bence94
1 949
meg mert hiányzik a két kezdő tackle..nem kovettem a colt idei szezonjat, sirjatok el mi a banatotok?Pengeélen vannak a Ravens miatt
xtaki
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
A folyók fölé már 6 híd kell, hogy elbírja BigBen súlyát
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
nem kovettem a colt idei szezonjat, sirjatok el mi a banatotok?Pengeélen vannak a Ravens miatt
xtaki
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Czirók Marci beállhatna ma
több mint 3 éve
xtaki
3 441
nem kovettem a colt idei szezonjat, sirjatok el mi a banatotok?
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Ma kiszopunk, sziasztokFarky! Punter után kicker avatar, nagyon böfi!
Farky
több mint 3 éve
Bence94
1 949
ahogy elnézem mind a két a szurkolótábor nagyon pozitív a mai meccset illetően. 😀
több mint 3 éve
Ma kiszopunk, sziasztok
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
Jó estét Urak! Az idei első megtekintett vereséget várom!
több mint 3 éve
xtaki
3 441
nah, nezzuk, emberi idoben. semmi jot nem varok.
több mint 3 éve
Jó estét mindenkinek!
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Szép estét! GO COLTS!!!
több mint 3 éve
19:00, ARENA4
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal