Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 3 éve
Katasztrófális ......Tényleg... Nem vitte be TD re 😁
prérifarkas
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Baaaazmegg...be kellett volna vinni, mert ez az offense csak engem szopat, de a Coltsot nem
több mint 3 éve
Gabor81
803
De akkor sem biztos, hogy lehet majd ugy emlekezni ra, mi tortent.hű de jó ez a mézes pálinka...😀Gyorsan írj pár hsz-t, amíg még tudsz. Ha így megy, a 2. félidőt valszeg csak az ismétlésben fogod látni.
Klaci79
Jan
több mint 3 éve
A faszért nem vitte vissza, így csak 3 pont..
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Nocsak.Szerzünk pontot az első félidőben?lehet, ha a def csinalja....😀
Sifur
Gabor81
több mint 3 éve
Gooooo Steelers! 🎇🎉🎆
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Turaynek minden tackle számít. 😬
több mint 3 éve
Barry-t gyakoroltatjuk élesben 😊
több mint 3 éve
Mostanában játszom a Cyberpunk 2077-el. Ha minden sérülés / törés kiberver lenne, Big Ben jól mutatna a játékban. 😊Az most ismetles lenne. Mert akkor is ben serult volt. Ha jol emlekszem pont terde bordaja. Meg kb az egesz ember. Ott mutattak talan, hogy melyik testresze nem volt meg serult...😕Maradjunk abban, hogy találkozunk 10 év után a SB-ban, aztán majd lerendezzük a dolgot!Teccik 11-3-nál a Steelers-letargia.Hát a tavalyi green bay szint meglesz szerintem, amúgy inkább lennénk 8-6 mint ez a látszat jó csapat...
nagylaza
Sifur
nagylaza
Gabor81
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
hű de jó ez a mézes pálinka...😀Latom a jovot.
Klaci79
Ket ora mulva:
"Hud eho zea merzss plujoa!"
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
Körülbelül annyi lendület van a csapatban, mint az itteni közösségben. Hol van a tavalyi tűz, amikor irányító nélkül kaparta végig a szezont az egész csapat? Mit csinál az oldalvonal mellett a nagy motivátor?szerintem idén is jobban menne csereirányítóval...BB sajnos az alfája és főleg az omegája a hibáknak....jól lehet látni a pocsék olvasásokon....megnézi DJ-t, azt kész. Max Ebron. Miközben Claypool felé valami 130 körüli PR-el dolgozik...de mégse
Szokol
több mint 3 éve
Gabor81
803
Körülbelül annyi lendület van a csapatban, mint az itteni közösségben. Hol van a tavalyi tűz, amikor irányító nélkül kaparta végig a szezont az egész csapat? Mit csinál az oldalvonal mellett a nagy motivátor?Azt mondtak, melyebre kell asniuk a hibak kijavitasara. Meg hogy mentalis dolgok miatt nem megy. Persze.
Szokol
több mint 3 éve
hű de jó ez a mézes pálinka...😀Gyorsan írj pár hsz-t, amíg még tudsz. Ha így megy, a 2. félidőt valszeg csak az ismétlésben fogod látni.
Klaci79
több mint 3 éve
Ben azt mondta, hogy csak mentalis kimerultseg az oka...Ennek a teljesitmenynek...Semmi mas...Hm.En azt neztem, h egy 8 yardos curlt nem tudott megdobni, 4 yardot vissza kellett futnia Johnsonnak a lasztiert.
Gabor81
Tuti komoly gebasz van a vallaval, mert 1 honappal ezelott meg ugy odakuldte mint annak a rendje.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
A Steelersnel is karantenban van az osszes tamadoedzo, es maddennel hivja be a beugro BOB a jatekokat? Ugy tunik.
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
nagyjából ki lehet mondani, hogy jelen pillanatban miénk a legrosszabb támadósor a ligában
Steelers fan
több mint 3 éve
Tomlin összekapja ezt a csapatot a rájátszásra🤣
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
xtaki
3 441
szép hívás és dobás 3. és 14-re3rd es 17 volt nem?
pfefe8
jo kis 6 yardos ize...hatha osszejon...es akkor mi van?
több mint 3 éve
Gabor81
803
Talan meg egy veletlen hiba miatti FG.Szerzünk pontot az első félidőben?Max a D
Sifur
bcsarli
több mint 3 éve
Körülbelül annyi lendület van a csapatban, mint az itteni közösségben. Hol van a tavalyi tűz, amikor irányító nélkül kaparta végig a szezont az egész csapat? Mit csinál az oldalvonal mellett a nagy motivátor?
több mint 3 éve
Szerzünk pontot az első félidőben?Max a D
Sifur
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
hű de jó ez a mézes pálinka...😀