Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
több mint 3 éve
na basszus...pedig már kitöltöttem...Nyugi, még kelleni fog.
Klaci79
több mint 3 éve
FIRSTDOWN!!!!!!
több mint 3 éve
Laci ezt megúsztad 😊
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Most mondom, hogy a DJ vs Rock Ya-Sint erőltetjük majd a meccsen
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
na basszus...pedig már kitöltöttem...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Megvolt a szokásos futójáték is
több mint 3 éve
BB nek es elkapoinak kene 1-1 feles celzoviz vagymi...Klaci elso felese... 😒Minden drop után iszom egyet. Félidőben már qwerty lesz
RedFive
Willie Parker
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Gabor81
803
Nem nagyon adjak, adhatjak fel a sracok. Az eletuk is fugg attol hogy jatszanak. Es nekik a magitelesuk, hogy pl liga elsok voltak stb. Az nem veszik el.Én már 2 3 forduló óta elvesztettem volna a hitet a védelem helyébe, csoda hogy idáig életbe tartották a csapatot, nem csodálkoznák ha ma a védelem is feladná...Amúgy meg a faszt rinyáltok! Olyan a csapat, mint a Cowher-féle Steelers: dominál a védelem, szenved az O! 😀hogy is mondtad ezt a dominancijat?
Szokol
xtaki
Sifur
Es hiaba kap is ki a csapat. Attol pl Watt es egyeb jatekosok megitelese. Keresete. Es egesz karrierje is fugg a szereplesuktol.
Ezert nem adjak fel. Ketto, nem arra vannak nevelve gyerek koruk ota hogy feladjak. Never give up....
több mint 3 éve
Klaci79
22 220
ilyen az, amikor egy csapat felkészül az ellenfélből...futás középen a gyenge LB-k ellen, passz kizárólag Edmunds területére....ennyi
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Én ki is nyomtam, ma itt nem nyerünk, mert megint full felkészítetlenek vagyunk. Taylor futásaira nem is reagálunk semmit
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Tudtam,hogy eladjátok 😀
több mint 3 éve
Elsőkből lesznek az utolsók. Jut is, marad is. Ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy másik. A felhők fölött mindig kék az ég.
több mint 3 éve
Go Rivers 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
jöhet Goatrigo
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Doyle mit mentett..OPI volt amugy.
Bence94
több mint 3 éve
Asszem az a mesterterv, hogy kikapunk, hogy kiejtsük a Ravenst.
több mint 3 éve
xtaki
3 441
nah, asszem retusalok tovabb, ez meg majd megy a kisebbik kepernyon.
több mint 3 éve
passz a gyengék fegyvere
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Lehet csak ki akarunk cseszni a Baltimoreral... XD
több mint 3 éve
Jessssz!!!
több mint 3 éve
Pff, bántóan könnyű volt.
több mint 3 éve
Sima liba
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Doyle mit mentett..
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Én már 2 3 forduló óta elvesztettem volna a hitet a védelem helyébe, csoda hogy idáig életbe tartották a csapatot, nem csodálkoznák ha ma a védelem is feladná...Amúgy meg a faszt rinyáltok! Olyan a csapat, mint a Cowher-féle Steelers: dominál a védelem, szenved az O! 😀hogy is mondtad ezt a dominancijat?
Szokol
xtaki