NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Green Bay Packers - Chicago Bears
105
18
19:00, ARENA4
Washington Commanders - New York Giants
98
11
19:00
New England Patriots - Las Vegas Raiders
76
14
Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
73
12
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
44
8
New Orleans Saints - Minnesota Vikings
22
9
19:00, NET4+
RedZone week 5
16
5
19:00, NET4+
Tennessee Titans - Houston Texans
14
6
New York Jets - Cleveland Browns
7
5
Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
2 perce
Mondjuk nézve a Bears SEC védelmét.....van akinek rosszabb... 😀
3 perce
szopni megnyugtatóbb lenne? 🙃És még így is csak 8 ponttal megyünk...32 pont! Szeressük! ❤️❤️mintha a sánta félvakkal kéne versenyt futni. ez a colts védelme, bárkiből mvp esélyest csinálnak 1 meccs alatt
Klaci79
fake.id
Szokol
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
6 perce
És még így is csak 8 ponttal megyünk...32 pont! Szeressük! ❤️❤️mintha a sánta félvakkal kéne versenyt futni. ez a colts védelme, bárkiből mvp esélyest csinálnak 1 meccs alatt
Klaci79
fake.id
6 perce
Ez jogos, de félelmetes, ahogy szétszeditek a zónánkat, miközben hozzá nem tuduk szagolni a QB-hoz..Zseniális, ahogy ezen a D-n átjönnek...A végén ott a stop és az számít.
Klemó
Szerintem az nagyobb gond hogy a ST elengedi a visszahordást 40 yardig, így gyakorlatilag 20 yard előrehaladás = FG
bobi0092
7 perce
32 pont! Szeressük! ❤️❤️mintha a sánta félvakkal kéne versenyt futni. ez a colts védelme, bárkiből mvp esélyest csinálnak 1 meccs alatt
Klaci79
10 perce
Eddig Warren-ek nagyot mennek 😀
10 perce
Gaither-Davis amugy iszonyat kula, de egesz szezonban. Meg mindig nem hiszem el, hogy a stab latta jatszani ezt a frontot vegig az edzotaborban, es nem szolt senki sem Ballardnak, hogy haho, hat lehet, hogy ez nem lesz jo. 😀
11 perce
32 pont! Szeressük! ❤️❤️
17 perce
Payton Wilson kétszer engedte teljesen üresre Warrent és ő a jobb ILB-nk. Hatalmas baj van ezzel a vedelemmel.
20 perce
Zseniális, ahogy ezen a D-n átjönnek...
32 perce
Most látom, hogy Metcalf majdnem felrúgta a végén Warrent... 😀 😀
39 perce
Ha a földön lett volna, akkor igen, de levegőben volt mikor elkapta és pont akkor ért oda a safety, amikor a lába érte a földet.Ez már catch volt, vagy nem?Szerintem inkább nem, mint igen.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Szokol
44 perce
Ez már catch volt, vagy nem?Szerintem inkább nem, mint igen.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
45 perce
Remelem nekimegyünk 4.re. Az a tökös húzás. Hogy aztán utána 10 yarddal előrébb rúgjuk a fg-t
45 perce
Ez már catch volt, vagy nem?
47 perce
Mintha az Arians O-t látnám: kell 2 yard, baszd előre, az a biztos...
52 perce
readybb, mint reese, styles, rodriguez vagy hill? ennyire hülye még ez az ember sem lehet 💀A legviccesebb amugy az, hogy Allent a draft utan Ballard a legreadybb linebackernek mondta, de egeszen eddig nem engedtek palyara, mert hogy mennyire nem NFL-kesz. Talan ket snapje volt a mai meccsig. Most Carlies kiesese miatt raktak be kezdeni. Amikor a masodik koros LB-d nem fer be ebbe a sorba kezdeni, aki nalunk van, akkor tudod, hogy baj van. 🤣cj allen meg haulcy is nagy pick volt, az már most látszik. kényszerhelyzetbe hozza magát, végignézi, ahogy a potens ilb és safety prospecteket elviszik előlünk drafton és a végén rábök mindkét üvöltő hiányposzton a megmaradt nyomorultak közül egyre, hogy ő mossa kezeit. zseni ez a csávó, steichen helyében már rég szájbavágtam volna a tulajdonos előtt a miheztartás végett xdEbben szerintem verhetetlen a csapat. Ennyire rossz front szerintem nincs meg egy a ligaban. Mert a db-sor meg nem is lenne rossz, de ilyen nulla pass rushsal a secondary is szarnak fog kinezni, annyi ideig senki sem tudja tartani az emberet, amig az ellenfelek kubei nezelodhetnek.Ez a vedelem meg mindig elmondhatatlanul fos.a bears vagy a colts védelme nagyobb vödör szar, azon filóztam. de valszeg a miénk, ebben legalább nem középszerű a csapat
Stez
fake.id
Stez
fake.id
Stez
57 perce
A legviccesebb amugy az, hogy Allent a draft utan Ballard a legreadybb linebackernek mondta, de egeszen eddig nem engedtek palyara, mert hogy mennyire nem NFL-kesz. Talan ket snapje volt a mai meccsig. Most Carlies kiesese miatt raktak be kezdeni. Amikor a masodik koros LB-d nem fer be ebbe a sorba kezdeni, aki nalunk van, akkor tudod, hogy baj van. 🤣cj allen meg haulcy is nagy pick volt, az már most látszik. kényszerhelyzetbe hozza magát, végignézi, ahogy a potens ilb és safety prospecteket elviszik előlünk drafton és a végén rábök mindkét üvöltő hiányposzton a megmaradt nyomorultak közül egyre, hogy ő mossa kezeit. zseni ez a csávó, steichen helyében már rég szájbavágtam volna a tulajdonos előtt a miheztartás végett xdEbben szerintem verhetetlen a csapat. Ennyire rossz front szerintem nincs meg egy a ligaban. Mert a db-sor meg nem is lenne rossz, de ilyen nulla pass rushsal a secondary is szarnak fog kinezni, annyi ideig senki sem tudja tartani az emberet, amig az ellenfelek kubei nezelodhetnek.Ez a vedelem meg mindig elmondhatatlanul fos.a bears vagy a colts védelme nagyobb vödör szar, azon filóztam. de valszeg a miénk, ebben legalább nem középszerű a csapat
Stez
fake.id
Stez
fake.id
57 perce
Igen, megye 2-ben lehet..de itt azért van 1-2 extra bíró aki észrevehetné. Na mindegy, sikerült a stop időben és megkapta a labdát a legjobb befektetésünk a 4.körös visszahordónk.Wattnak legalább csak az orrát törtek el, azzal lehet játszani, de ez eléggé szabálytalannak tűnt, úgy benyúlva a sisakba…Megye 2-ben is azt mondják a bírók, hogy ess el és befújom. Tetszett volna látványosabban vérezni!
Klaci79
Szokol
58 perce
Ha az FO is ezt a kovetkeztetest vonja le majd ev vegen akkor valoban nagyon karos mert idealis bunbak. Egyebkent fasza minden.nem rosszindulatbol nem kell hogy fajjon neki, csak ne jatszon mert csak hatraltatja a csapatot, arrol nem beszelve hogy kinyomnbam a szemem inkabbennyi eleg volt ebbol.Taps
remelem nyerunk, de egy AR serulesnek nagyon tudnek orulni
no
JéBé
no
59 perce
Wattnak legalább csak az orrát törtek el, azzal lehet játszani, de ez eléggé szabálytalannak tűnt, úgy benyúlva a sisakba…Megye 2-ben is azt mondják a bírók, hogy ess el és befújom. Tetszett volna látványosabban vérezni!
Klaci79
1 órája
Wattnak legalább csak az orrát törtek el, azzal lehet játszani, de ez eléggé szabálytalannak tűnt, úgy benyúlva a sisakba…
1 órája
nem rosszindulatbol nem kell hogy fajjon neki, csak ne jatszon mert csak hatraltatja a csapatot, arrol nem beszelve hogy kinyomnbam a szemem inkabbennyi eleg volt ebbol.Taps
remelem nyerunk, de egy AR serulesnek nagyon tudnek orulni
no
JéBé