NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Green Bay Packers - Chicago Bears
105
18
19:00, ARENA4
Washington Commanders - New York Giants
98
11
19:00
New England Patriots - Las Vegas Raiders
76
14
Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
73
12
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
44
8
New Orleans Saints - Minnesota Vikings
22
9
19:00, NET4+
RedZone week 5
16
5
19:00, NET4+
Tennessee Titans - Houston Texans
14
6
New York Jets - Cleveland Browns
7
5
Pittsburgh Steelers - Indianapolis Colts
1 órája
Nekem tökéletesen működik, reklám és szaggatás nélkül chrome-ban.ugyanezHiába nyomok a playre össze vissza jönnek a pop up reklámok és semmi. (Chrome és Safari is próbálva)nincs valakinek működő streame?A lenti működik, én is azt nézem
Farky
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Klemó
Farky
1 órája
Crackstream.mx nekem szokott működni
1 órája
ugyanezHiába nyomok a playre össze vissza jönnek a pop up reklámok és semmi. (Chrome és Safari is próbálva)nincs valakinek működő streame?A lenti működik, én is azt nézem
Farky
Klemó
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
1 órája
eddig túl jó a mai napom, szeretném elbaszni😅nincs valakinek működő streame?Jobban jarsz, ha nem nezed. Meg menekulhetsz. 🤣
Farky
Stez
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
1 órája
Hiába nyomok a playre össze vissza jönnek a pop up reklámok és semmi. (Chrome és Safari is próbálva)nincs valakinek működő streame?A lenti működik, én is azt nézem
Farky
1 órája
nincs valakinek működő streame?Jobban jarsz, ha nem nezed. Meg menekulhetsz. 🤣
Farky
1 órája
nincs valakinek működő streame?A lenti működik, én is azt nézem
Farky
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
1 órája
16 pont Fantasy, köszi Warren! 😂
1 órája
Idén minden TD-t meg kell becsülni 😀
1 órája
nincs valakinek működő streame?
1 órája
Steichen szerintem direkt ezekre az 50+-os mezonygolokra hajt. Tuti fogadott szezon elott, hogy a rugonk rekordot dont iden 50+-os rugasokbol. Xd
2 órája
Nocsak, Graham a vonal mellett. Más is érzi, hogy ez híg fos.
2 órája
Jó estet! Előbb raneztem a secondary-re és elment a kedvem az egésztől. Az első drive se hozta meg. Bármilyen rosszul is hangzik, sajnos idén minden vereség jó helyre kerülne. Persze nyerjünk valahogy, csak le kell őket húzni a szintunkre.
2 órája
not workingHa egy linket valaki dobna, azt megköszönnémtvsportslive.fr/indianapolis-colts-vs-pittsburgh-steelers-fhd/
Klemó
Szokol
2 órája
Fasza kezdés, meglep, hogy a fumble-t összeszedtük
2 órája
Nyerunk.Szép estét nektek! Kíváncsi vagyok a Szparika után mekkora szopással lep meg a Sztílörsz! 😀Ha megfogjátok #28 Taylort instant win. Benny Hill showt várok Jonestól, meg 2012es Rodgers primetime számokat.
Szokol
bobi0092
2 órája
Ha egy linket valaki dobna, azt megköszönnémtvsportslive.fr/indianapolis-colts-vs-pittsburgh-steelers-fhd/
Klemó
2 órája
Azért mókás, hogy Pittman pont most került IR-re...Szép estét nektek! Kíváncsi vagyok a Szparika után mekkora szopással lep meg a Sztílörsz! 😀Ha megfogjátok #28 Taylort instant win. Benny Hill showt várok Jonestól, meg 2012es Rodgers primetime számokat.
Szokol
bobi0092
2 órája
Ha egy linket valaki dobna, azt megköszönném
2 órája
Szép estét nektek! Kíváncsi vagyok a Szparika után mekkora szopással lep meg a Sztílörsz! 😀Ha megfogjátok #28 Taylort instant win. Benny Hill showt várok Jonestól, meg 2012es Rodgers primetime számokat.
Szokol
2 órája
Szép estét nektek! Kíváncsi vagyok a Szparika után mekkora szopással lep meg a Sztílörsz! 😀
2 órája

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!