Pittsburgh Steelers - Jacksonville Jaguars
több mint 6 éve
Legalább a Bills is felértékelődik kicsit 😀Elit D.
Muffalo_Bafia
több mint 6 éve
Még nagyon messze a vége, de alakul!!!! Gooooo Jax!
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Itt kb mindkettonknek az a tet, hogy ki fog vesziteni jovo heten. Szoval egy het ide vagy oda a tet kb. : ) Mert amig talan a mi off unk tudna pontokat csinalni talan, addig a def lenne szetszedve. Csak ugy mint most. Nektek meg a forditottja. Ha a def nem szerez labdat, csinal pontot, gronkot levedeni patset megverni rokalyukban kb 10 gy - 1 v el kicsit eselytelen mindkettonknek. De jo lenne ha valaki partiban lenne jovo heten, barki jut tovabb... : )
Szerkesztette: gabor25
több mint 6 éve
geleven
136
Lesz itt mit összekapni...
több mint 6 éve
Csodálatos. Első drive 3 and out, második drive int. Elit o mi?Passz ellen ligaelit D# ellen. Amikor van egy jó fal meg Bell. Meg is érdemli a Steelers, első driveban első két play empty backfield? jesus fuckin christ
vontod
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Meccs van
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Az Atalanta a Philadelphiával játszottmócsa elélvezett szerintem 😀az már tegnap megvolt az atalanta-chievo meccs után
Löfli
amúgy hiába poénkodtok, értek hozzá, ennyi
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Pontosan ez volt a papírforma (nyilván nem a 14-0, de a játék képe)Hát ez eddig elég meglepő😀Nekem nem az én pont arra számítottam, hogy a Jags D pont ennyire fogja dominálni a Steelers O-t, és a Jags O ezekből a lehetőségekből fog Élni.
LeviPoki
kapitnono
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
twitter.com/RedditCFB/status/952608824216686593
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
A Jags D az oké,na de a Bills után mi történt az O-val? Bortlesnek volt már sikeres passza aztán még csak a második negyed 😀Hát ez eddig elég meglepő😀Nekem nem az én pont arra számítottam, hogy a Jags D pont ennyire fogja dominálni a Steelers O-t, és a Jags O ezekből a lehetőségekből fog Élni.
LeviPoki
kapitnono
több mint 6 éve
YES!!!!
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Pont azt csinálja a Steelers amit nem kellett volna. A scriptelt első drive-ot nem tudják megfogni,majd a második driveban turnover a saját 30ason belül. :/
több mint 6 éve
Azt nem vágom, hogy mostanában azt is megadják, ami csak 50% hogy TD, mert a pontszerzést úgyis vissza kell nézni. Ezt miért nem?
több mint 6 éve
Ez kemény azért. Még az elején vagyunk, de elég sima.
több mint 6 éve
Ez TD, de nem tudom video evidence alapján hogyan lehetne megadni. Megállapíthatatlan, hogy tényleg fölötte volt a labda.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Legalább a Bills is felértékelődik kicsit 😀
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
ALAKUL a meccs.Csak nem a hazai szurkolóknak.
több mint 6 éve
takirob69
19
Ez TD lesz
több mint 6 éve
Hát ez eddig elég meglepő😀Nekem nem az én pont arra számítottam, hogy a Jags D pont ennyire fogja dominálni a Steelers O-t, és a Jags O ezekből a lehetőségekből fog Élni.
LeviPoki
több mint 6 éve
Ez TD
több mint 6 éve
mócsa elélvezett szerintem 😀az már tegnap megvolt az atalanta-chievo meccs után
Löfli
amúgy hiába poénkodtok, értek hozzá, ennyi
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Felkészül Landry Jones? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
"A fullbacknek nincs helye a mai futballban"😀 Ez nekem is a kedvencem!
Igor
több mint 6 éve
Mi a franc történik itt?ez a meccs is kimaradt?
shagi0206
www.youtube.com/watch?v=8sa9imVpBis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal