Pittsburgh Steelers - New England Patriots
több mint 5 éve
Klaci79
22 106
Dupree megsérült!Felhaborito hozzaszolas ez, megy is a csekk Goodelltol.Dupree nincs a palyan, ezek sem akarnak nyerni. Szegyen es gyalazat ez a Tomlin.Ne szereti abőrszíne mistt.
Stez
kishaszi
Stez
több mint 5 éve
De izgalmas volt! 😊vereség ellenére is lehet jó színvonalú meccset játszani,jól játszva is ki lehet kapni de ez egy bűn gyenge meccs volt nincs mit szépíteni rajta.nah Sanyi megmondta izgalmas jó meccs volt... 😀Az már nem is jó meccs, ha nem a Pats nyer?
manuszka86
steelwolf
manuszka86
több mint 5 éve
vereség ellenére is lehet jó színvonalú meccset játszani,jól játszva is ki lehet kapni de ez egy bűn gyenge meccs volt nincs mit szépíteni rajta. SB is jó meccs volt mégis kinyaltunk rajta 😀nah Sanyi megmondta izgalmas jó meccs volt... 😀Az már nem is jó meccs, ha nem a Pats nyer?
manuszka86
steelwolf
Szerkesztette: manuszka86
több mint 5 éve
Nekünk akkor marad sanszunk, ha a Chargers veri a Ravens-t a jövő héten.Ilyen játékkal nektek sem életbiztosítás a POBanom, h megneztem ezt az okadekot.Így megy ez, egyszer fent, egyszer lent. Ti most lent vagytok, és ezzel a játékkal a PO szereplés is kérdéses...
Imitheking
Cypress
ThundersNFL
több mint 5 éve
Naaaa 😊Banom, h megneztem ezt az okadekot.Így megy ez, egyszer fent, egyszer lent. Ti most lent vagytok, és ezzel a játékkal a PO szereplés is kérdéses...
Imitheking
Cypress
több mint 5 éve
Ilyen játékkal nektek sem életbiztosítás a POBanom, h megneztem ezt az okadekot.Így megy ez, egyszer fent, egyszer lent. Ti most lent vagytok, és ezzel a játékkal a PO szereplés is kérdéses...
Imitheking
Cypress
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Imitheking
1 881
A PO nem kerdeses, de ott sok baber nem fog teremni.Banom, h megneztem ezt az okadekot.Így megy ez, egyszer fent, egyszer lent. Ti most lent vagytok, és ezzel a játékkal a PO szereplés is kérdéses...
Imitheking
Cypress
több mint 5 éve
Annyira ti sem vagytok fent..Banom, h megneztem ezt az okadekot.Így megy ez, egyszer fent, egyszer lent. Ti most lent vagytok, és ezzel a játékkal a PO szereplés is kérdéses...
Imitheking
Cypress
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Felhaborito hozzaszolas ez, megy is a csekk Goodelltol.Dupree nincs a palyan, ezek sem akarnak nyerni. Szegyen es gyalazat ez a Tomlin.Ne szereti abőrszíne mistt.
Stez
kishaszi
több mint 5 éve
nah Sanyi megmondta izgalmas jó meccs volt... 😀Az már nem is jó meccs, ha nem a Pats nyer?
manuszka86
több mint 5 éve
nah Sanyi megmondta izgalmas jó meccs volt... 😀Marketingről hallottále
manuszka86
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Cypress
3 228
Banom, h megneztem ezt az okadekot.Így megy ez, egyszer fent, egyszer lent. Ti most lent vagytok, és ezzel a játékkal a PO szereplés is kérdéses...
Imitheking
több mint 5 éve
Dupree nincs a palyan, ezek sem akarnak nyerni. Szegyen es gyalazat ez a Tomlin.Ne szereti abőrszíne mistt.
Stez
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
prérifarkas
597
jesszus, hany eve varunk ilyesmire...Brady is tud homályt dobálni nem csak BB.
majdnem jobb, mint az SB 😊
jo szarok voltunk!
xtaki
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
Várható volt, hogy a Steelers megbasz minket. A múltheti bohózat nem fér(t) bele..
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
xtaki
3 386
nah Sanyi megmondta izgalmas jó meccs volt... 😀az volt, mindenki izgult ki bassza el jobban
manuszka86
több mint 5 éve
barmelyik csapatot elpicsazza a Colts par het mulva 8))
több mint 5 éve
Hát ha bejött volna...Gyerünk Dupree csináld meg!!Apro bibi, hogy az elozo ket drive-ban nincs is a palyan xD
steelwolf
Stez
több mint 5 éve
Foldesi26
317
Nem a birok hibaja volt, full jogos flagek vegig, nevetseges playhivasok es rossz brady a vegen... Grat a steelersnek, kurva sokat kene javulni POra.
több mint 5 éve
Imitheking
1 881
Banom, h megneztem ezt az okadekot.
több mint 5 éve
Klaci79
22 106
jár a pacsi mindenkinek aki ezt a magas színvonalú meccset az elejétől végignézte 😊Erről szól az idei év....nekünk
grat a győzelemhez,jobban akartátok 😊
manuszka86
több mint 5 éve
Bradynek ket passza is total celtalanul elszallt mindenki folott ot yarddal