NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 679
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Pittsburgh Steelers - New England Patriots
több mint 2 éve
Édes f...szom!Végre egy normális pasz play, rögtön egy false start utána...
Mintha direkt csinálná a fal...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Egyébként a matchupokat szépen veszítgetjük. Mind a két oldalon a koordinátorok egyelőre verik a másikat.
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Komolyan mondom azt érzem tényleg, mint ha Trubi egy biztos backup helyre hajtana és nem kezdőre....Na most indult a fújolás.....LOS mögé 3 és 8-nál....ÉÉÉÉÉÉÉS először KENNY.....a nézőktől....pedig eddig az OL dicsérhető...lenne idő, de Trubi teljesen érthetetlen döntéseket hoz...nem ilyen az a pali, akinek a jövője múlik ezen az éven
Klemó
Klaci79
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Ez borzalom.....kiszámítható....borzalmas és ütemtelen...."csak ne rontsak" mert jön a Kenny....komolyan ezt érzem. Most kellene odamenni és jól tökönrugni az egész O stábot. Ott vannak az elkapók, Pickens, DJ, Claypool, Muuth.....de folyamatosan a check down, vagy a LOS közeli dobások jönnek. A leghosszzabb dobás 20 yardos volt, akkor, amikor már mindegy volt.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Na most indult a fújolás.....LOS mögé 3 és 8-nál....ÉÉÉÉÉÉÉS először KENNY.....a nézőktől....pedig eddig az OL dicsérhető...lenne idő, de Trubi teljesen érthetetlen döntéseket hoz...nem ilyen az a pali, akinek a jövője múlik ezen az éven
Klemó
több mint 2 éve
Boswellt lassan jobban csípem, mint annó Reedet. Bár olyan frizkója sosem lesz, mint a bolondnak! 😀
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Na most indult a fújolás.....LOS mögé 3 és 8-nál....ÉÉÉÉÉÉÉS először KENNY.....a nézőktől....
több mint 2 éve
Peppers 2 szépet villant
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
legalább már megy a tüntetés!!!
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Valaha Canada az ilyen LOS környéki passzokból kihozott már nagy játékot?????? Bármilyen adat alátámasztja ezt???teljesen esélytelen ...Dotson lassú ehhez, méterekre volt a blokkolandó játékostól...nem értem ezt, ahogy előtte sem értettem, hogy azonnal kimozog sokszor és keresi Claypoolt...nem hülyék ezek
Klemó
több mint 2 éve
Valaha Canada az ilyen LOS környéki passzokból kihozott már nagy játékot?????? Bármilyen adat alátámasztja ezt???Ő igen, csak a játékosok nem bírják végrehajtani 😊
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Valaha Canada az ilyen LOS környéki passzokból kihozott már nagy játékot?????? Bármilyen adat alátámasztja ezt???
több mint 2 éve
Köszi a választ! 😊Nem nem kérte senki nem akar picikét, meg bokolt meg egyéb nyalánkságot.Nem, nem lehet. De kérte már?Kérte már a közönség Picikét?MIlyen picikét? Nem lehet valakit legalább a nevén hívni? Találtok mindekinek idióta "menőmagyar" becenevet? Itt is lehetne játszani ilyet.
Szokol
prérifarkas
Szokol
prérifarkas
több mint 2 éve
Szép zónavédekezés volt, 10+ yardnyi terület tök üresen...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Attól függetlenül a fiú ma nem hoz sokkal többet, mint Traubi. Nem tudom a többi meccsen milyen, de én izgulnék, ha Pecc szurkoló lennék.ezt a meki dobást...Itt a hívás volt borzalmas. first down sem lehetett volna reálisan és a 2 labdabirtoklás fontos(abb) lett volna.
ennél már az is jobb lett volna ha futunk 3-4 yardot, hogy ezzel segítsük Folkot...
de jó lett volna ellépni 2 támadásnyira
NB2
Klemó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
ne legyünk már ennyire érzékenyek...senki sem akarja bántani ezzel és szerdinem egy rövid üzenetben bőven belefér...be tudjuk azonosítani név nélkül isKérte már a közönség Picikét?MIlyen picikét? Nem lehet valakit legalább a nevén hívni? Találtok mindekinek idióta "menőmagyar" becenevet? Itt is lehetne játszani ilyet.
Szokol
prérifarkas
több mint 2 éve
prérifarkas
598
Nem nem kérte senki nem akar picikét, meg bokolt meg egyéb nyalánkságot.Nem, nem lehet. De kérte már?Kérte már a közönség Picikét?MIlyen picikét? Nem lehet valakit legalább a nevén hívni? Találtok mindekinek idióta "menőmagyar" becenevet? Itt is lehetne játszani ilyet.
Szokol
prérifarkas
Szokol
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 2 éve
Klemó
5 660
ezt a meki dobást...Itt a hívás volt borzalmas. first down sem lehetett volna reálisan és a 2 labdabirtoklás fontos(abb) lett volna.
ennél már az is jobb lett volna ha futunk 3-4 yardot, hogy ezzel segítsük Folkot...
NB2
több mint 2 éve
Szépen elbénázott drive volt, méltó befejezéssel...
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Na, mellé. Állítom, hogy 2 possesiont nem hoztunk volna be. Persze egyet is nehezen ezzel a játékkal.
több mint 2 éve
ezt a meki dobást...ennél már az is jobb lett volna ha futunk 3-4 yardot, hogy ezzel segítsük Folkot...
több mint 2 éve
Nem, nem lehet. De kérte már?Kérte már a közönség Picikét?MIlyen picikét? Nem lehet valakit legalább a nevén hívni? Találtok mindekinek idióta "menőmagyar" becenevet? Itt is lehetne játszani ilyet.
Szokol
prérifarkas
több mint 2 éve
prérifarkas
598
Kérte már a közönség Picikét?MIlyen picikét? Nem lehet valakit legalább a nevén hívni? Találtok mindekinek idióta "menőmagyar" becenevet? Itt is lehetne játszani ilyet.
Szokol
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 2 éve
Jones nem látja az órát?Szerintem itt valami gebasz van az óraindítással, nem csak nálunk bénázik ezzel az irányító...
Wyatt
több mint 2 éve
Klemó
5 660
Jones nem látja az órát?Szerintem a false start ellenére nem állt le az óra...
Wyatt