Pittsburgh Steelers - Seattle Seahawks
2 hónapja
Lassan kikapcsolom annyira szar ez
2 hónapja
Közvetítésben meg bemondjak h jo döntés mert jó ma a steelers D# 🤣🤣Nem ez a gond, hanem az, hogy ez az O képtelen önerőből pályán menni....és mindösszesen 10 yardra voltunk egy FG lehetőségtől.
Pep71
2 hónapja
Közvetítésben meg bemondjak h jo döntés mert jó ma a steelers D# 🤣🤣
2 hónapja
1 yard....50 yardoson.....megint a félelemben.....
2 hónapja
Felpalyan 1 yardra punt anyam.
2 hónapja
Boooooooo
2 hónapja
Folyamatosan menekülnie kell Rodgersnek
2 hónapja
Jok ezek a playek amugy hogy kb 1-2 opcio alapbol kuka es marad a checkdown meg a menekules..
2 hónapja
Barom volt Austin.....belépett a másik utvonalába, ahelyett, hogy visszalépett volna.A lassítást nézve, valóban nem volt rossz. Megkövetem a főnököt.De bent volt a wr kezében a labda..Nekem úgy tünt tóbb volt ott a védő mint ami egészségesMondtam, hogy görcsösen akarja az 509et.Ez sztem jol volt dobva, drop.
SBL
JéBé
SBL
Pep71
SBL
2 hónapja
Hat szinte bármelyik nfl qb lenne darnold helyen ma , simán hawks w lenne
2 hónapja
A lassítást nézve, valóban nem volt rossz. Megkövetem a főnököt.De bent volt a wr kezében a labda..Nekem úgy tünt tóbb volt ott a védő mint ami egészségesMondtam, hogy görcsösen akarja az 509et.Ez sztem jol volt dobva, drop.
SBL
JéBé
SBL
Pep71
2 hónapja
Ezt már tényleg ne írjuk ARod számlájára.De bent volt a wr kezében a labda..Nekem úgy tünt tóbb volt ott a védő mint ami egészségesMondtam, hogy görcsösen akarja az 509et.Ez sztem jol volt dobva, drop.
SBL
JéBé
SBL
Pep71
2 hónapja
De bent volt a wr kezében a labda..Nekem úgy tünt tóbb volt ott a védő mint ami egészségesMondtam, hogy görcsösen akarja az 509et.Ez sztem jol volt dobva, drop.
SBL
JéBé
SBL
2 hónapja
Szerintem is jó volt....ezt el kell kapni....de Muuthnak ment a passz...neki sima TD lett volna. De ennyi járt vissza ma a sorstól!Rossz fele fordult a wr a route utan most mondjak ..
Klemó
2 hónapja
Szerintem is jó volt....ezt el kell kapni....de Muuthnak ment a passz...neki sima TD lett volna. De ennyi járt vissza ma a sorstól!
2 hónapja
Nekem úgy tünt tóbb volt ott a védő mint ami egészségesMondtam, hogy görcsösen akarja az 509et.Ez sztem jol volt dobva, drop.
SBL
JéBé
2 hónapja
Szépen Austin eldropolta Muth elől egy INT-re....szépen nulláztuk Warren játékát
2 hónapja
Mondtam, hogy görcsösen akarja az 509et.Xddd meg is dobta.. ez h lenne az övé?
SBL
2 hónapja
Mondtam, hogy görcsösen akarja az 509et.
2 hónapja
Dejo..
2 hónapja
Omg mi drop...így Int
2 hónapja
MIért nem dobjuk fel 3x???
2 hónapja
Gainwellt miert nem lehet elfeljetni ?