Pittsburgh Steelers - Seattle Seahawks
2 hónapja
Majdnem meglett ARod előzése.
2 hónapja
Jézusom Warrreeeeeeen.....
2 hónapja
Warreeeen atyaeeeg
2 hónapja
Kaleb Johnson fogalmi tévedés KR-ként.....
2 hónapja
Jogos. Ha megnézzük a két drive közötti különbséget....atyaég.....szintkülönbség....ehhez képest most iksz.....Egész hihetetlen, hogy ezen a meccsen vezetünkMár nem sokáig...
Klemó
bcsarli, Udvari Főkóstoló
2 hónapja
Oromteli, hogy odalapoztunk a TE playeket tartalmazo oldalra vegre
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
2 hónapja
Egész hihetetlen, hogy ezen a meccsen vezetünkMár nem sokáig...
Klemó
2 hónapja
Egész hihetetlen, hogy ezen a meccsen vezetünk
2 hónapja
Steelers meccs nem az élvezetről szól, tessék csak nézni telón.Áh, nem tudom úgy élvezni, nem látom az egészet…így se könnyű…de egyszer csak lesz valami. Talán ez még nem a világvégeNa teljes áramszünet itthon…elköszönök, ki tudja mikor tudom folytatni a meccsetNézd telón, amíg bírja
Klaci79
Klaci79
2 hónapja
Ezek a felscriptelt drive-ok....zseniálisak.....mondjuk Rodgers most egy tök üres célpontot nem vett észre középen....hozzáteszem folyamatosan menekülnie kellMár ott volt AR előtt a védő..
Klemó
2 hónapja
Ezek a felscriptelt drive-ok....zseniálisak.....mondjuk Rodgers most egy tök üres célpontot nem vett észre középen....hozzáteszem folyamatosan menekülnie kell
2 hónapja
Csak 3 fejjel magasabb es nem haj hanem izom 😊Elsőre falembernek tűnt Washington 😀😀 olyasmi súlyban lehet mint a mi nagy vezérünk 😀Ez a kettes kicsit O DPI mondjuk de sebaj.Nyujtott kéz....majd onnan fel....értem a felvetést....de nem.....missmatch volt ez sokkal inkább
JéBé
Klemó
Pep71
2 hónapja
Ebből minél kevesebbet látsz annál jobb 😊Áh, nem tudom úgy élvezni, nem látom az egészet…így se könnyű…de egyszer csak lesz valami. Talán ez még nem a világvégeNa teljes áramszünet itthon…elköszönök, ki tudja mikor tudom folytatni a meccsetNézd telón, amíg bírja
Klaci79
Klaci79
2 hónapja
Áh, nem tudom úgy élvezni, nem látom az egészet…így se könnyű…de egyszer csak lesz valami. Talán ez még nem a világvégeNa teljes áramszünet itthon…elköszönök, ki tudja mikor tudom folytatni a meccsetNézd telón, amíg bírja
Klaci79
2 hónapja
Na teljes áramszünet itthon…elköszönök, ki tudja mikor tudom folytatni a meccsetNézd telón, amíg bírja
Klaci79
2 hónapja
Na teljes áramszünet itthon…elköszönök, ki tudja mikor tudom folytatni a meccset
2 hónapja
Btw nem voltam itt az első negyedben, Love-al történt valami?
2 hónapja
Sajnos nem volt szerencsém megkerdezni a hölgyektől 😀Wait, azok nem kirakat csajok voltak?Mit döntött meg Rodgers?Olivia Munn, Danica Patrick többek között 😁😁😁
Pep71
Hanni
2 hónapja
Wait, azok nem kirakat csajok voltak?Mit döntött meg Rodgers?Olivia Munn, Danica Patrick többek között 😁😁😁
Pep71
2 hónapja
Tükörsima meccs. 🤣
2 hónapja
Mit döntött meg Rodgers?Még semmit. Beérte Favre apót TD-ben.
2 hónapja
Úgy látszik Fields múlt héten ellőtte rakétáit
2 hónapja
Mit döntött meg Rodgers?Olivia Munn, Danica Patrick többek között 😁😁😁