Pittsburgh Steelers - Seattle Seahawks
2 hónapja
végreeee!
2 hónapja
Pickkk
2 hónapja
Miert nem nentunk ra. Hol vannak a tokei?Nem nagyon voltunk magabiztosak sem passzoknál, sem futásoknál. Ezt most így pont ezért megértettem. A 3-2 játékot nem értettem....ez olyan ne vesszítsünk labdát volt...
xtaki
2 hónapja
Hat ez a steelers mindkét fal oldalon el van verve eddigsajnos igen, a támadófal nagyon fiatal és nincs olyan edző, aki ebből csodát tudna tenni, a védőfalból is hiányzik a rutin, ha nincs a pályán Heyward, persze ott teljesen más problémák is vannak. Edzőfronton ebben a csapatban senki nincs, aki egy átlag alatti szint fölött tudna hozni, mint edző. Így legalább nem kell félni év végén, hogy bárki új csapatba menne...ez a policy hosszú évek óta
Pep71
2 hónapja
Hat ez a steelers mindkét fal oldalon el van verve eddigHát no...Austin és Meyer.....a két leggyengébb láncszem.....
Pep71
2 hónapja
Miert nem nentunk ra. Hol vannak a tokei?
2 hónapja
Hat ez a steelers mindkét fal oldalon el van verve eddig
2 hónapja
jobb mint egy bolha
2 hónapja
ooopsz...Warren tud ilyet? 😀
2 hónapja
Warren niceee
2 hónapja
Hát nem túl kreatív eddig....de megyünk...
2 hónapja
Gainwell miert kap ennyi labdát?
2 hónapja
Szuper, Köszi! 😊Sziasztok!Dazn ingyenes meccs. Regisztrálj ott.
Tudtok valami jó stream-et, amit találtam folyton megáll...
BTamas18
Klemó
2 hónapja
Futni továbbra sem tudunk....
2 hónapja
Futás se megy.. hat ARnek fel van adva a lecke 😀
2 hónapja
Sziasztok!Dazn ingyenes meccs. Regisztrálj ott.
Tudtok valami jó stream-et, amit találtam folyton megáll...
BTamas18
2 hónapja
Jol mozog az öreg a zsebben még mindig..
2 hónapja
Ezt Muuthnak el kell kapnia...
2 hónapja
Nem értem h lehet ennyire gatya a védelem..szinte hihetetlen, mki top egységet várt, erre liga aljaNemigen van mas jelenlegNah, akkor az O kell megnyerje a meccsetNehogy AR-t meg szétverjék..azert nem egy 41 éves QBra kéne bízni mindent 😀
xtaki
Pep71
xtaki
2 hónapja
Nemigen van mas jelenlegNah, akkor az O kell megnyerje a meccsetNehogy AR-t meg szétverjék..azert nem egy 41 éves QBra kéne bízni mindent 😀
xtaki
Pep71
2 hónapja
Nah, akkor az O kell megnyerje a meccsetNehogy AR-t meg szétverjék..azert nem egy 41 éves QBra kéne bízni mindent 😀
xtaki
2 hónapja
Kétszer 3 és hosszú. Mit hívnak? slant JSN mind a 2x....hát legalább erre készüljünk már!!!!!!!! Vegyük már el a kényelmest baszki!!!! Aztán meg szépen futást várunk és megy a hosszú....ez utóbbi inkább benne van, de a 2x 3 és hosszú az alap játéknál nagyon nem.
Szerkesztette: Klemó
2 hónapja
Nah, akkor az O kell megnyerje a meccset