Pittsburgh Steelers - Seattle Seahawks
2 hónapja
DK 2 drop..
2 hónapja
9-8 meglehet...szeretjük a langyos vizetSemmi ritmusa nincs a támadásnak...természetesen DK is becsődöl, AR se szabadul időben, meg persze 4 emberrel a mi ötös falunkat simán szétszedik.Nagyobb baj h a csoportban van egy Ravens , Bengals is..nem sok idő lesz ha osszeszedja magát a csapat ha akar valamit
Nagyon, de nagyon sok a gond...szerencse, hogy még csak szeptember van, igaz a másik oldalon viszont a legnagyobb baj, hogy míg más pl decemberben fejlődik, mi rendszerint szétesünk addigra.
Klaci79
Pep71
2 hónapja
kenyér nélkül enném a szarod, akkora király vagy!tvsportslive.fr/48411-1/Ez bankkártya-adatokat kér, szóval nálam bukó. Esetleg bárkinél egy normális stream? lemegy a meccs fele mire látok valamit, a dofu miatt meg már kivágtam a telefonom az ablakon...Szuper, Köszi! 😊Sziasztok!Dazn ingyenes meccs. Regisztrálj ott.
Tudtok valami jó stream-et, amit találtam folyton megáll...
BTamas18
Klemó
BTamas18
Kobunko
bcsarli, Udvari Főkóstoló
2 hónapja
Ez mi volt????????????? Majdnem odaadtunk 14 yardot.......12 sikerült ebből a halott játékból is.......szerintem óriási hiba, hogy nem próbálják meg negyedikre a félpályán.....simán menne.....Jets a bills ellen mozdulni sem tud támadó oldalon..a pittsburgh ellen meg..ez is mutatja mekkora gondok vannak
Klemó
2 hónapja
Highsmith is megsérült, hullunk mint a legyekMegjegyzem Herbiggel sokkal dinamikusabb lett a passrush
Klaci79
2 hónapja
Majdnem 3ws14 is ..fuu
2 hónapja
Végreeee
2 hónapja
Highsmith is megsérült, hullunk mint a legyek
2 hónapja
Semmi ritmusa nincs a támadásnak...természetesen DK is becsődöl, AR se szabadul időben, meg persze 4 emberrel a mi ötös falunkat simán szétszedik.Nagyobb baj h a csoportban van egy Ravens , Bengals is..nem sok idő lesz ha osszeszedja magát a csapat ha akar valamit
Nagyon, de nagyon sok a gond...szerencse, hogy még csak szeptember van, igaz a másik oldalon viszont a legnagyobb baj, hogy míg más pl decemberben fejlődik, mi rendszerint szétesünk addigra.
Klaci79
2 hónapja
tvsportslive.fr/48411-1/Ez bankkártya-adatokat kér, szóval nálam bukó. Esetleg bárkinél egy normális stream? lemegy a meccs fele mire látok valamit, a dofu miatt meg már kivágtam a telefonom az ablakon...Szuper, Köszi! 😊Sziasztok!Dazn ingyenes meccs. Regisztrálj ott.
BTamas18
Klemó
BTamas18
Kobunko
2 hónapja
Az egész O playcalling is borzalmas.....egy kicsit hosszabb passz szitut nem tudtunk még megoldani......
2 hónapja
Semmi ritmusa nincs a támadásnak...természetesen DK is becsődöl, AR se szabadul időben, meg persze 4 emberrel a mi ötös falunkat simán szétszedik. Nagyon, de nagyon sok a gond...szerencse, hogy még csak szeptember van, igaz a másik oldalon viszont a legnagyobb baj, hogy míg más pl decemberben fejlődik, mi rendszerint szétesünk addigra.
2 hónapja
Legalabb a vedelmunk mukodni latszik 🤷♂️Offense is jó, csak pontokra kell váltani a yardokat..
funkyparduc
Bar a pittsburgh vedelem most nem mérvadó , a jets is kurva jónak tűnt ellenük
2 hónapja
Ez bankkártya-adatokat kér, szóval nálam bukó. Esetleg bárkinél egy normális stream? lemegy a meccs fele mire látok valamit, a dofu miatt meg már kivágtam a telefonom az ablakon...Szuper, Köszi! 😊Sziasztok!Dazn ingyenes meccs. Regisztrálj ott.
BTamas18
Klemó
BTamas18
2 hónapja
Legalabb a vedelmunk mukodni latszik 🤷♂️
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
2 hónapja
Hawksra is fogadtam, pont a pitss vedelem meg az pitts o fal miatt.Egyetértünk. 123 yardot szoptunk be kicsivel több, mint 1 negyed alatt.Ilyenkor áldom, hogy Bos nálunk van.....Meccs kepe alapján az eredmény nagyon hízelgő a steelersre nézve
Klemó
Na gyerünk kellene 7 pont
Pep71
Klemó
2 hónapja
Egyetértünk. 123 yardot szoptunk be kicsivel több, mint 1 negyed alatt.Ilyenkor áldom, hogy Bos nálunk van.....Meccs kepe alapján az eredmény nagyon hízelgő a steelersre nézve
Klemó
Pep71
2 hónapja
egyébként félve mondom, de hátha...kurvára nem kellett volna Wattot megfizetni...messze nem tudja már megnyerni a csatáit ahogy régen, az edzői stáb meg nem tudja kihasználni az ő duplázását.
2 hónapja
Végre látszódott, hogy elvesszük a középső útvonalakat....legalább ennyi....abban azért jók vagyunk, hogy ha nincs is készülés, van fejlődés a meccsen némi...Megint hosszú...Slant-et latsz ? 🤣🤣
Klemó
Pep71
2 hónapja
Ilyenkor áldom, hogy Bos nálunk van.....Meccs kepe alapján az eredmény nagyon hízelgő a steelersre nézve
Klemó
2 hónapja
Ilyenkor áldom, hogy Bos nálunk van.....
2 hónapja
Doiiink
2 hónapja
Miota duplazzak es jammelik...2 eveRamsey az egyedüli fény a sötétben..Watt miota ilyen gyenge ?már tavaly is gyenge volt
Pep71
thebeke