Pittsburgh Steelers - Seattle Seahawks
2 hónapja
Mit döntött meg Rodgers?
2 hónapja
Elsőre falembernek tűnt Washington 😀😀 olyasmi súlyban lehet mint a mi nagy vezérünk 😀Ez a kettes kicsit O DPI mondjuk de sebaj.Nyujtott kéz....majd onnan fel....értem a felvetést....de nem.....missmatch volt ez sokkal inkább
JéBé
Klemó
2 hónapja
Vagy inkább darnoldot kellene felgyújtaniMost akkor fel kell gyújtanom a Metcalf mezemet?Darnoldét inkább 🤣
Hanni
Pep71
2 hónapja
Tovabbra sem ertem ki gondolta azt, hogy majd bevalik.Most akkor fel kell gyújtanom a Metcalf mezemet?Darnoldét inkább 🤣
Hanni
Pep71
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
2 hónapja
kihasználni a mismatcheket...mi történt az utolsó két játékban? ez nem jellemező ránkEz Rodgers rutin volt. Ezt kerestük...megkaptuk.,...(Metcalf egy az egyben a RZ-ban)
Klaci79
2 hónapja
Ez a kettes kicsit O DPI mondjuk de sebaj.Nyujtott kéz....majd onnan fel....értem a felvetést....de nem.....missmatch volt ez sokkal inkább
JéBé
2 hónapja
kihasználni a mismatcheket...mi történt az utolsó két játékban? ez nem jellemező ránk
2 hónapja
Egyebkent hol vannak TE jatekok?Tessék van az....totálisan butított playbookkal mentünk eddig.....nem csodálkoznék rajta, ha ez Tomlin lenne....
xtaki
2 hónapja
Ez a kettes kicsit O DPI mondjuk de sebaj.
2 hónapja
Washingtonnnnn
2 hónapja
Kétpontos!
2 hónapja
Most akkor fel kell gyújtanom a Metcalf mezemet?
2 hónapja
Go for 2
2 hónapja
Egyebkent hol vannak TE jatekok?
2 hónapja
508
2 hónapja
Ezaz!
2 hónapja
DK!!!! FAVRE beérve
2 hónapja
Nem állítanak időt meg? Jaj....velünk vannak?
2 hónapja
Patrick Queen-el mi történt?
2 hónapja
Burrow közben locker room odaát, nem tudom mi történhetett
2 hónapja
elfogadunk egy 3&1-et egy 2&5 helyett??? hát tényleg nem egy analitikus csapat vagyunk 😀Én azt hittem FD volt azért......olyan nem félelemben élős.....ahelyett, hogy nyitnánk kicsit a pályát.....
Klaci79
2 hónapja
elfogadunk egy 3&1-et egy 2&5 helyett??? hát tényleg nem egy analitikus csapat vagyunk 😀