NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 661
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
San Diego Chargers - Oakland Raiders
1 feliratkozó
több mint 10 éve
deyell
11 702
Darren McFadden has gone 190 carries without a 20-yard run and Latavius Murray ripped off a 23-yarder on his 8th carry of seasoncsak elkapni nem tud, úgy néz ki.
choose life
több mint 10 éve
Na vegre ok is szar poziciobol indulnak.
több mint 10 éve
De kár volt ezért a dropért, kezdett valami ritmusa lenni a Raiders O-nak
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
deyell
11 702
"Whoa. Who the fuck is this Latavius Murray guy?" - Greg Olson
choose life
több mint 10 éve
Murray 2 carries for 37 yards. Rest of Raiders 13 carries 23 yards.deyellEhez adjuk hozza a mult heti 30 yardunkat es az ugy megszebb
több mint 10 éve
beszarás Murray tud futnideyellEzek a Murray-k már csak ilyenek. 😀 Azt hittem egy pillanatra, hogy a bye weekjén átruccant Dallasból. 😀
több mint 10 éve
deyell
11 702
Murray 2 carries for 37 yards. Rest of Raiders 13 carries 23 yards.
choose life
több mint 10 éve
Rofl....back2back 1st down futojatek.... murray megint.
több mint 10 éve
Murray.... a leghosszabb futasunk hetek ota....
több mint 10 éve
deyell
11 702
ha a Ravens megcsinálta hogy szezon közben kirúgta az OC Cam Cameront, a Raiders is megcsinálhatná ugyanezt Olsonnal.
choose life
több mint 10 éve
Meg egy 1yt down..
több mint 10 éve
Nyilván senki nem parádézna, nem is erre gondoltam, de azért legalább néhány drive-ot meg kéne tudni csinálni.A boothból nézi? 😊 Jó irányító practice squad wr-ekkel is tud dolgozni, szóval ez annyira nem győz meg.sztem a második OPI még érdekesebb volt,
Látod, el is kezdett szűkebb ablakokba dobálni, mondjuk az első OPI hát érdekes volt, ellenünk sokkal nagyobbat nem fújtak be ma.Jakehomer
mondjuk megnézném azt a QB-t aki nem létező futójáték mellett practice squad elkapókkal sikeres.deyell
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
micsoda punt huhh...
több mint 10 éve
Nem hiszem el ezeket a penaltykat...
több mint 10 éve
deyell
11 702
Pedig ezt a Chargerst el lehetne kapni siman.Delonso_elvileg elég szar a védelmük, plusz nem játszik Verrett (IR), Lissemore, Addae, és így sem bírnak megcsinálni ellenük egy first downt sem. erre nincsen szó
choose life
több mint 10 éve
Pedig ezt a Chargerst el lehetne kapni siman.
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 896
ne etesd.A boothból nézi? 😊 Jó irányító practice squad wr-ekkel is tud dolgozni, szóval ez annyira nem győz meg.sztem a második OPI még érdekesebb volt,
Látod, el is kezdett szűkebb ablakokba dobálni, mondjuk az első OPI hát érdekes volt, ellenünk sokkal nagyobbat nem fújtak be ma.Jakehomer
mondjuk megnézném azt a QB-t aki nem létező futójáték mellett practice squad elkapókkal sikeres.deyell
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
Bravo 3n14 bol a sajtat 3asunkrol -1yardos pass jatek...utanozhatatlan.PariJa es nem sceen pass volt...
több mint 10 éve
szaba
10 543
Bravo 3n14 bol a sajtat 3asunkrol -1yardos pass jatek...utanozhatatlan.PariNem láttad a Dolphins elleni meccsünket. 😀