NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
San Diego Chargers - Oakland Raiders
1 feliratkozó
több mint 10 éve
tisztelet a védőknekdeyellők legalább kitesznek magukért
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
szaba
10 543
Bye alatt végre összeállt a támadójáték! Szép munka!
több mint 10 éve
a szezon elso feleben a d-nk aludt, mire feltamadtak, addigra az o lett fogalmatlan...
több mint 10 éve
deyell
11 702
Stafford stimmel, de Aaron Murray karerőssége elég mehOnnan tucatjával jönnek ki a géppuska kezű QB-k, pl Stafford vagy Aaron Murray.Sixo67miért?deyellCarrnak nagyon durva karja van.empty taxiGeorgiaban lett volna a helye anno.Sixo67
choose life
több mint 10 éve
Onnan tucatjával jönnek ki a géppuska kezű QB-k, pl Stafford vagy Aaron Murray.miért?deyellCarrnak nagyon durva karja van.empty taxiGeorgiaban lett volna a helye anno.Sixo67
több mint 10 éve
nem talalok szavakat....konyorgom valami kreativ playt...Pari1st downra futás 2 yard gainért, 2nd downon negatív yardos futás, 3rd és hosszún complete passz, de rövid
ez a sorminta.deyell
mindig azt szoktam mondani a fiamnak, hogy nem szegyen kikapni, ha mindent megteszel a gyozelemert, felszantod a palyat kikopod a tudodet...
de ez...
hal istennek legalabb 3 altalam nem kedvelt csapat is kikapott, szal nem vagyok annyira ideges...
több mint 10 éve
Akkor tényleg hozzánk valóJakehomerÉs a leírtak mellett még Chargers játékos is, ez a gyengétek, tuti betradeltek majd érte.
több mint 10 éve
Ez régi klasszikus. Még Herminator volt KCHC, mikor a "run-run-pass-punt Genius" rajzok, viccek mentek, és biztos nem ott találták ki.konyorgom valami kreativ playt...Pari1st downra futás 2 yard gainért, 2nd downon negatív yardos futás, 3rd és hosszún complete passz, de rövid
ez a sorminta.deyell
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
deyell
11 702
miért?Carrnak nagyon durva karja van.empty taxiGeorgiaban lett volna a helye anno.Sixo67
choose life
több mint 10 éve
Carrnak nagyon durva karja van.empty taxia név kötelez!
bocs
több mint 10 éve
Mathewst kéne tömni labdával, ha már visszajött 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Carrnak nagyon durva karja van.empty taxiGeorgiaban lett volna a helye anno.
több mint 10 éve
Akkor tényleg hozzánk valóJah igen vagy az OL-otok bal oldalának bármely posztján is, bár igazából blokkolásra nem igazán alkalmasható.Sixo67Esetleg OT-ként kipróbálnánkJakehomerNálatok még CB-ben is simán kezdő lenne!Sixo673 meccsenként passzolunk egyet Green felé, az is incomplete lesz, pedig a csapatok felénél kezdő TE lenne.Sixo67Na persze, még a Jaxben seJakehomer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Carrnak nagyon durva karja van.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
deyell
11 702
konyorgom valami kreativ playt...Pari1st downra futás 2 yard gainért, 2nd downon negatív yardos futás, 3rd és hosszún complete passz, de rövid
ez a sorminta.
choose life
több mint 10 éve
Jah igen vagy az OL-otok bal oldalának bármely posztján is, bár igazából blokkolásra nem igazán alkalmasható.Esetleg OT-ként kipróbálnánkJakehomerNálatok még CB-ben is simán kezdő lenne!Sixo673 meccsenként passzolunk egyet Green felé, az is incomplete lesz, pedig a csapatok felénél kezdő TE lenne.Sixo67Na persze, még a Jaxben seJakehomer
több mint 10 éve
ez az állandó Raiders - worst - last - 32nd :#
több mint 10 éve
Esetleg OT-ként kipróbálnánkNálatok még CB-ben is simán kezdő lenne!Sixo673 meccsenként passzolunk egyet Green felé, az is incomplete lesz, pedig a csapatok felénél kezdő TE lenne.Sixo67Na persze, még a Jaxben seJakehomer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
konyorgom valami kreativ playt...
több mint 10 éve
deyell
11 702
Hayden kezd úgy kinézni mint egy futballista.Amadeus91felszedett pár kiló izmot az idei offseason során
choose life
több mint 10 éve
hayden kifejezetten biztato az elmult 3 meccse alapjan, csak marajon egszseges...