San Francisco 49ers - New England Patriots
1 hónapja
FunHun
1 476
Borzasztó sárga....
1 hónapja
köszi bírókmelyik fasz volt aki középen nem jól szerelt???
1 hónapja
minden 3.at benyelünk 😕Akárcsak Michelle Wild Csoky Ice-ot
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
jééézusatyaúristenbazdmegPeccelünk bazdmeg peccelünk
hát mi a faszomat csináltok peccesek
petey
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
minden 3.at benyelünk 😕
1 hónapja
Ez konkrétan egy szar hívás volt...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
1 hónapja
jééézusatyaúristenbazdmegHa tudnánk...
hát mi a faszomat csináltok peccesek
petey
1 hónapja
semmi tökünkvisszaszívva volt, de persze elkúrtuk 😕
NB2
3 éve fizikai fájdalom nézni az O-t, az összes játékunk iszonyat esetleges, semmi tudatosságot nem érzek soha (jó tudom, hogy néha van)
1 hónapja
semmi tökünk
1 hónapja
véégre, hogy sikerült összehozni egy 12 emberes büntit
1 hónapja
a tök üres embernek kellett volna passzolni!!!Ráadásul 2 volt üresen...
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
a tök üres embernek kellett volna passzolni!!!
1 hónapja
Steve Ribbed
393
Pick6 Warnernek ez csemege volt... a TD meg a hab a tortán.
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
1 hónapja
FunHun
1 476
Legalább jöhet Maye!
1 hónapja
megnézem ismétlésben, de ha nem lökték meg jöjjön Maye, mert ezt rossz nézni bazmeg
1 hónapja
hát geci nem tudom mi a Pecc RZ D-je de hogy mi kurva szarok ma az 1000%Majd belejöttök lesz rá bőven alkalmatok
petey
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
hát geci nem tudom mi a Pecc RZ D-je de hogy mi kurva szarok ma az 1000%
1 hónapja
Már a 2. negyedben megkötné a deal-tEgy hatodik körért már a Panthersben lennefumble, fasza 😕Inkább cut-olná
4 meccs 4 fumble, BB-nél valszeg padozna egy kis időt
NB2
ParadSEC
zinedine5
1 hónapja
Peppers öcsém, nagy mákod vanmegjegyzem megint sok a mistackle
1 hónapja
FunHun
1 476
Legalább a D harap