San Francisco 49ers - New England Patriots
1 hónapja
de jó, hogy semmit nem láttunk belőle 😕ez bement volna talán még 70-ről is!
legalább nem lesz egy csúnya 0 a nevünk mellett 😊
1 hónapja
Jézusom, úgy tette odébb a falembert, mintha az egy balerina lenne.
1 hónapja
Sziasztok! Az eredmény szörnyű, ennyire rossz a Pats is?Jelenleg kilátástalan a játék...
Burkus
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
1 hónapja
nem hiszem el, hogy ennyire hülye embereket sikerül találnunk már 2 éve az O falba
1 hónapja
Sziasztok! Az eredmény szörnyű, ennyire rossz a Pats is?
1 hónapja
FG-ig elmegyünk vagy punt vagy fumble/INT lesz? 😊
1 hónapja
Na szerintem Brissett utolsó drive-ját látjuk ma ha nem hoz legalább egy TD-t...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
1 hónapja
Csodálom, hogy ezt már végre megadták...Purdy dobott 3 TD-t mire egyet megadtak
Steve Ribbed
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
1 hónapja
pedig a bírók mindent megettek, de bazmeg 3 ember nem elég, hogy valaki kiüsse azt a kurva labdát a kezéből?????Igaz, de nem is annyira jók mint ahogy gondoltuk vagy reméltük.
sajnos a védelem nem tudja az O töketlenkedéseit egész meccsen kompenzálni
NB2
1 hónapja
Steve Ribbed
393
Csodálom, hogy ezt már végre megadták...
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
1 hónapja
ugh - George, kellettél mint egy falat kenyér. gondolom ez a dobás csak ilyen, eh, kisegítette a TE. ellenben ha Mahomes dobja..... 😀Akkor a bírók segítettek volna 😀
petey
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
1 hónapja
ugh - George, kellettél mint egy falat kenyér. gondolom ez a dobás csak ilyen, eh, kisegítette a TE. ellenben ha Mahomes dobja..... 😀
1 hónapja
pedig a bírók mindent megettek, de bazmeg 3 ember nem elég, hogy valaki kiüsse azt a kurva labdát a kezéből?????sajnos a védelem nem tudja az O töketlenkedéseit egész meccsen kompenzálni
1 hónapja
Szart is kiveritek belőlünk....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
szegény Masonnek már a 2. TD-je volt annulálva "holding" miattPersze mert nálam van fantasyben
petey
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Faszom ezekbe a DE-t küldünk zónázni ahelyett hogy a QB-t zargatná "hú de nagyon okos vagyok" hívásokkal...Röhögve elpasszolgatnak melletük mert se nyomás sincs, se passz védekezni nem tudnak egész egyszerűen a testalkatuk miatt...
1 hónapja
Steve Ribbed
393
Idióta zebrák....
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
1 hónapja
Steve Ribbed
393
Jééézusom Mason elszabadult....